به عنوان سونی فن اگه اونم همچین چیزی بده میگم سونی ر.. آبم قطعه:d چون بازه انتخاب بین دو تا کنسول محدود هست نمیشه خیلی تو تصمیم گیری اثر گذار باشه طرح ظاهری...ولی در شرایط فعلی که خیلی از کنسولا چیزی معلوم نیست (تا عرضه بازی ها باس صبر کرد) ظاهر خیلی مهمه تا بعد که چشمون عادت کنه....که بعید میدونم :dاولین باره همچین چیزی میزنه تو ذوقم اصلا انتظار نداشتم...الان که 360 اسلیمم نگاه میکنم دلم براش میسوزه ،بهش بر میخوره یدونهxone بیریخت بیاد کنارش:dباید بینشون چادر کشیدطراحیش معمولی و خیلی کلاسیک هست....فن های سونی(اونایی که اینو مسخره میکنن) هم اندکی صبر پیشه کنند و وقتی PS4 از پشت ماه در اومد و نمایان شد، بزنن توی سر و کله ی هم !!!!! فعلا که سونی به هیچکس افتخار نداده و کنسولش رو قایم کرده و ما هم که جز چند تا سوراخ از Ps4 چیزی ندیدیم(کنایه از تیزر تبلیغاتی) ... برای من که فرقی نمیکنه و فن هیچکدوم نیستم و هرکدوم که برام به صرفه تر بود ،میرم و میخرم!!!
احتمال اینکه سونی یه این چنین مدلی بده کمه .به عنوان سونی فن اگه اونم همچین چیزی بده میگم سونی ر.. آبم قطعه:d چون بازه انتخاب بین دو تا کنسول محدود هست نمیشه خیلی تو تصمیم گیری اثر گذار باشه طرح ظاهری...ولی در شرایط فعلی که خیلی از کنسولا چیزی معلوم نیست (تا عرضه بازی ها باس صبر کرد) ظاهر خیلی مهمه تا بعد که چشمون عادت کنه....که بعید میدونم :dاولین باره همچین چیزی میزنه تو ذوقم اصلا انتظار نداشتم...الان که 360 اسلیمم نگاه میکنم دلم براش میسوزه ،بهش بر میخوره یدونهxone بیریخت بیاد کنارش:dباید بینشون چادر کشید
احتمال اینکه سونی یه این چنین مدلی بده کمه .
با توجه به تیزری که پخش کرد ، احتمالا دستگاه نزدیک به این خواهد بود ( این یه آرته یه آدم علاف طبق عکس ها درست کرده :d)
شوما نخر
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2