نظر شما درباره ظاهر playstation4 چیست؟

نظر شما در باره ظاهر کنسول playstation4 چیست؟

• بسیار زیبا

رای‌ها: 215 54.2%
  • خوب

رای‌ها: 94 23.7%
  • معمولی

رای‌ها: 57 14.4%
  • بسیار زشت

رای‌ها: 31 7.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    397
آقا من از سونی شکایت دارم ! :| یه تیزر قبل E3 پخش کرد این عکس بخشی از کنسول بود منم فقط به خاطر این قسمتش میخواستم بخرم !! :d
حالا من از هر طرف نیگا میکنم اصلا همچین چیزی نداره این کنسول !
9ss282tumnvcb8yx50g6.jpg

توی مدل 3Dـیش اینطوریه

الان کنسول به حالت ایستاده قرار گرفته و این تصویر ، قسمت ورودی دیسک هست که بخاطر واضح تر بودن از نزدیک عکس گرفتم.
احتمال میدادم اینجا باشه ولی یجورایی راحت به نظر نمیاد،لسی باشه بد نمیشه

آخرین ویرایش:
بعضی ها اومدن شکایت میکنن و میگن این چه طراحی هستش.
من از اونا یک سوال دارم : شما به چی میگید طراحی ؟؟؟ بیشتر درباره اون چیزی که مد نظرتون هست توضیح بدید ما هم از طراحی سر در بیاریم

بعضی ها اومدن شکایت میکنن و میگن این چه طراحی هستش.
من از اونا یک سوال دارم : شما به چی میگید طراحی ؟؟؟ بیشتر درباره اون چیزی که مد نظرتون هست توضیح بدید ما هم از طراحی سر در بیاریم
من به این میگم طراحی:

به کار بدن انحنی خیلی میتونه زیبا تر کنه تا خطوط صاف البته طراحی PS4حرف نداره اما ضعیف تر ازPS3

برید تو گوگل سرچ کنید PS4 توی 8 تا رنگ دیگه هم طراحی شده برید رنگ های سفید و طلای اش رو ببنید چی هست. باهات میخواد حرف بزنه.!!!
نوک مدادیش هم خیلی جیگره

آخرین ویرایش:
برید تو گوگل سرچ کنید PS4 توی 8 تا رنگ دیگه هم طراحی شده برید رنگ های سفید و طلای اش رو ببنید چی هست. باهات میخواد حرف بزنه.!!!
79379065070317233839.jpg
09569953853534997123.jpg

79379065070317233839.jpg
09569953853534997123.jpg

اینا رو یکی از طرفدار های خوش ذوق سونی ساخته و سونی هنوز اونا رو تایید نکرده ...

اینا رو یکی از طرفدار های خوش ذوق سونی ساخته و سونی هنوز اونا رو تایید نکرده ...

تایید میشه،فک نکنم بغیر از دو رنگ مشکی و نقره ای یا سفید تولید انبوه داشته باشند،البته اگر طبق رنگ بندی سری های قبل در نظر بگیریم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or