نظر سنجی در مورد تغییرات اساسی در Xbox360 در آینده

از نظر قدرت که فکر نمیکنم فرق بکنه یعنی نباید بکنه اگه بکنه که نمیشه...
یه سری 360 رو خریدن و نمیشه کاریش کرد!
دقیقا که مشخص نشده کی میاد؟ من میخوام تیر بخرم!:)

از نظر قدرت که فکر نمیکنم فرق بکنه یعنی نباید بکنه اگه بکنه که نمیشه...
یه سری 360 رو خریدن و نمیشه کاریش کرد!
دقیقا که مشخص نشده کی میاد؟ من میخوام تیر بخرم!:)
اگه یادت باشه یه سری PS2 سری اول اومد که CD ای بود که من هم رفتم همون اول خریدم بعد از چند ماه DVD ای شد که من مجبور شدم برم دوباره یه PS2 بخرم...البته می گفتن اون PS2 ها که من داشتم دیویدی اوریجینال اجرا می کنه...ولی مدچیپ بهش نمی خوره....ولی من بودم بحرحال می خریدم چون تا بخوای صبر کنی اون بیاد این همه بازی رو از دست دادی(مثل Gears of War که روزی بالاخره قدیمی میشه)

دقیقا که مشخص نشده کی میاد؟ من میخوام تیر بخرم!

اتفاقا تو می خواستی قبل از عید بگیری...
ولی چون حالا یه 2 هفته ای هست این مساله پیش اومده،پیشه خودت میگی تابستون بگیرم.!

اينكه كاملا مشخصه كه اگه xbnox360 جديد بياد از نظر قدرت هيچ فرقي با الانش نميكنه يه چيزي هست كاملا واضح و شفاف . ديگه اين جاي نگراني نداره اگه قويتر بود كنسول با pc چه فرقي ميكرد ميشه توضيح بدين .

بله اين حرف درسته وقتي يه پردازنده 65 نانو خنكتر هست معلومه كه ميتونه كمي سريعتر باشه نه زياد به طوري كه سخت ميشه احساس كرد ولي شما با همين xbox360 هاي فعلي هم ميتونيد اين سريعتز بودن را جبران كنيد بريد يه كولرگازي مخصوص خنك كردن كنسول يا يه اينتركولر بخريد كه پردازنده شما هم خنكتر بشه و حتي ميتونيد با اينكار جواب بهتري نسبت به 65 نانو بگيريد ;)

فقط امكاناتش زيادتر ميشه و بس . ولي چيزي كه منو ناراحت ميكنه اينه كه نكنه اين مدل از xbox360 درايو hddvd داخلي داشته باشه كه به درد من يكي ميخوره . درسته ميتونم جداگه هم تهيه كنم ولي هم گرونتر در مياد . هم كنسول در كنار اين درايو جداگانه فضاي بيشتري اشغال ميكنه ولي اين جديده خيلي ترتميز در مياد و هم جمع و جور .

و كلا يه حال گيري هم كه از منو شما ميشه اينه كه xbox360 هاي فعلي ارزون ميشه و اين جديده مياد و قيمتش 399 دلار ميشه طبق شايعاتي كه هست .:((

اگه اين مايكرو يه فكري به حال ما نكنه من يكي هرچي دارم و ندارم را جمع ميكنم ميرم امريكا و مايكروسافت را اتيش ميزنم :evil: اگه شما هم پايه هستين با من بياين :biggrin1:

بريد يه كولرگازي مخصوص خنك كردن كنسول

اين کار باعث صدمات جبران ناپذيری به کنسولتون میشه
کولر گازی به علت اين که با آب کار میکنه باعث به وجود امدن رطوبت در سخت افزار
میشه ..و رطوبت به شدت به سخت افزار لطمه میزنه !!!...و جداً از اين کار صرفه نظر کنيد

اگه اين مايكرو يه فكري به حال ما نكنه من يكي هرچي دارم و ندارم را جمع ميكنم ميرم امريكا و مايكروسافت را اتيش ميزنم :evil: اگه شما هم پايه هستين با من بياين :biggrin1:

کاملا باهات موافقم این جوری خیلی بد میشه اگه واقعا فکر به حال 360 های قدیمی نکنه دیگه خیلی...

خيلي ممنون از راهنماييت !!!!!!!
آخه مرد حسابي مگه من گفتم كولر ابي كه ميگيين رطوبت ايجاد ميكنه ؟ من گفتم گازي درضمن به اطالاع شما برسونم كه كولر گازي يكي از حسن هاش اينه كه از رطوبت جلوگيري ميكنه . رطوبت را از بين ميبره !!!
اگه يه كولر گازي تو خونه داشته باشيد ميبينيد كه يه طرف كولر گازي كه خارج از خانه هست يه شيلنگ براش وصل ميكنند كه ازش اب مياد اين به اين دليل هست كه رطوبت خونه را ميگيره و به بيرون از خانه ميفرسته .
دقيقا ميتونه اين كار را هم با كنسولها كرد .
البته يه طورايي ممكنه حرف شما هم درسته . چون اگه دقت كنيد هميشه ميگن وقتي تو ماشين و خونه كولر گازي وصل ميكنيد سعي كنيد در رو پنجره را ببنديد كه هم بيشتر سرد بشه و هم رطوبت بيشتر گرفته بشه ولي تو كنسولها از همه طرف سوراخ وجود داره و رطوبت را ميتونه به داخل كنسول هم هدايت كنه!!!!! كه اگه منظور شما اين باشه با شما موافق هستم .

قيمتش 399 دلار ميشه طبق شايعاتي كه هست

اگه قیمتش 199 دلار هم باشه تو ایران میشه 600 تومن!;)
---------------------------

برای حل کردن مشکل حرارت هم یه اینترکولر بسه قیمتش هم 30 تومنه و کنسول رو توی فضای باز بذارین هیچ مشکلی پیش نمیاد بحث نداره که!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or