نظر سنجی بین Gow و Ninja Gaiden

اگه قرار به انتخاب باشه کدوم یکی رو انتخاب میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    149
البته پرطرفدار بودن gow بیشتر مدیون پرطرفدار بودن ps2 داره تا بهتر بودنش...;)

اصلاً ربطی نداره...

بازی رو خوب ساخته بودن.... يک تيم خوب يک بازی خوب رو درست کرد...

مثل هيلو.... xbox هم نتونست فروش خوبی کنه ولی چرا هيلو موفق شد؟ چرا هنوز هم هست؟؟

اصلاً و ابدا به کنسول ربطی نداره ... بازی بزرگی رو ساختن که خيلی ها منتظر قسمت سومش هستن

اصلاً ربطی نداره...

بازی رو خوب ساخته بودن.... يک تيم خوب يک بازی خوب رو درست کرد...

مثل هيلو.... xbox هم نتونست فروش خوبی کنه ولی چرا هيلو موفق شد؟ چرا هنوز هم هست؟؟

اصلاً و ابدا به کنسول ربطی نداره ... بازی بزرگی رو ساختن که خيلی ها منتظر قسمت سومش هستن
البته دوسته من ما منظورمون ایران هست.تو ایران چندنفر xbox خریدن؟اگر به فروش جهانی نگاه کنیم که فرق خاصی وجود نداره.البته با توجه به میزان فروش xbox و ps2.
با اینکه ps2 حدود 6برابر xbox فروش داشت ولی اگر به نسبت مقایسه کنیم میبینیم ng حتی بهتر هم فروخته.تازه انهم با توجه به محبوبیت جهانی این کنسول.ولی خوب قضیه در ایران کاملا برعکسه.
ولی به هر حال هردوبازی بینهایت زیباست.

البته دوسته من ما منظورمون ایران هست.تو ایران چندنفر xbox خریدن؟اگر به فروش جهانی نگاه کنیم که فرق خاصی وجود نداره.البته با توجه به میزان فروش xbox و ps2.
با اینکه ps2 حدود 6برابر xbox فروش داشت ولی اگر به نسبت مقایسه کنیم میبینیم ng حتی بهتر هم فروخته.تازه انهم با توجه به محبوبیت جهانی این کنسول.ولی خوب قضیه در ایران کاملا برعکسه.
ولی به هر حال هردوبازی بینهایت زیباست.

ببين دوست منNG يک بازی خيلی قديمی هست و xboxهم اون زمان مثل الان بازيهای زيادی نداشت به همين خاطر هر بازی براش به صورت اختصاصی ميومد فروش خوبی ميکرد.اماps2 بر عکس بود بازی زياد داشت و بازيهاش فروش رکوردی نميکردن به غير ازmgs42 و gt4&3.

خیلی سادس.چون تبلیغاتی که ms برای هیلو کرد باعث شناخته شدن هیلو بین بازیباز ها شد و گرنه هیلو هم الان مثل NG یه بازیه خوب و کم طرفدار بود.
الان اگه تو بازیسنتر یه نظر سنجی بین halo 3 و metroid 3 بزنن معلومه که همه به هیلو رای میدن, چون تو ایران تعداد طرفدار های wii اندازه 1 درصد طرفدار های 360 هم نمیشه

خیلی سادس.چون تبلیغاتی که ms برای هیلو کرد باعث شناخته شدن هیلو بین بازیباز ها شد و گرنه هیلو هم الان مثل NG یه بازیه خوب و کم طرفدار بود.
الان اگه تو بازیسنتر یه نظر سنجی بین halo 3 و metroid 3 بزنن معلومه که همه به هیلو رای میدن, چون تو ایران تعداد طرفدار های wii اندازه 1 درصد طرفدار های 360 هم نمیشه
اتفاقا این صحبتی که شما گفتی سوال منم هست؟؟
چرا مایکرو برای فروش بهتر بازی و کنسولش ng رو مثل halo تبلیغ نکرد؟در حالیه ng در زمان خودش اگر بگیم بهترین نبود ولی حداقل یکی از بهترینها بود.
البته مایکرو برای اینکه مثل ps محبوب بشه خیلی کار داره.ناسلامتی ps یه عمره که بازیبازها میشناسنش.فکر میکنم نسل بعد تمام معادلات به هم بخوره چون این نسل مایکرو برای شناخته تر شدن کنسولش خیلی کارا کرد و این میتونه برای نسل بعدش مفید باشه.

من خود نینجا گایدن رو بازی نکردم اما نینجا گایدن سیگما رو بازی کردم ولی با اینکه بازی مال PS3 بود بازم به GOW رای دادم چون واقعا شاهکاره حتی اگر مال یک نسل قبل باشه
مارچ امسال هم که چه شود ...
حماسی بودن بازی و اینکه من عاشق بازی های شمشری با چاشنی اسطوره و افسانه هستم خیلی بهم حال داد
و اینکه نینجاها به زمان حال بیاند اصلا حال نمیده

آخرین ویرایش:
اقا من اعتراف میکنم فن gow ام اگه یه نظرسنجی بذارن یه طرفش gow باشه یه طرفشم کل بازیهای تاریخ بازم به gow رای میدم ng که سهله.داستان بسیار زیبا(که به نظرم فقط mgs در این مورد میتونه باهاش رقابت کنه البته بازم بهش نمیرسه)گرافیک فوق العاده-موسیقی حماسی-صداگذاری عالی-گیم پلی فوق العاده جذاب(حتی اگه 10 بارم تمومش کنم بازم خسته نمیشم)خلاصه هر چیزی که یه گیم عالی باید داشته باشه رو داراست اصلا یه منتقد سختگیر(حتی گیم اسپات)رو گیر بیارید که یه ایراد حتی خیلی کوچولو به این بازی گرفته باشه.(عمری نتونید گیر بیارید)به نظرم gow بهترین بازیه دورانه.
ولی خداییش نمیشه از گیم پلی هیجانی و فوق سریع ng چیزی نگفت که خودش یه نیمچه gowه(خصوصا اون داسه).ولی خداییش خیلی بازی سختی بود اشکمو در اورد.

یه نکته ای هم باید گفت و اون اینکه الان چون التهاب و تب برای ng از بین رفته بنا براین در نظرسنجی هم تاثیر میزاره.الان همه منتظر انتشار gow هستند و همین انتظار شورو هیجان رو بالا میبره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or