نظر سنجی بین Gow و Ninja Gaiden

اگه قرار به انتخاب باشه کدوم یکی رو انتخاب میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    149
:
prince of persia با god of war
فقط میتونم بگم:
loudlaff.gif

من به gow رای دادم چون خیلی خاطره دارم باهاش.

فکر میکنم گرافیک پلی 2 GOD OF WAR 2 از NG بالاتر باشه + گیم پلی +جذابیت بهتر و معماهای قشنگ + شخصیت جالب تر + تنوع در مرحله به God of War یعنی ابر بازی تاریخ بازی ها رای دادم!

قانون شماره 3) کاربران می‌بایست در هنگام ارسال سؤالات و مشکلات و پیام ‌های خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می ‌بایست کوتاه و در رابطه با سؤال، مشکل و یا پیام ایشان باشد به طوری که از روی موضوع بتوان از مطالب درون آن با خبر شد. در غیر اینصورت با کاربر خاطی برخورد خواهد شد. از انتخاب عناوینی همچون: تورو خدا کمکم کنید، خیلی مهم، هر کی می تونه جواب بده، نیاز به پاسخ فوری، چطوری می تونم، کرک می خوام، بدو بیا تو، ... جدا خودداری فرمایید.

لطفا وقتی تاپیک ایجاد میکنید دقت کنید که عنوان تاپیک حتما نشون دهنده محتوای تاپیک باشه.اینکه فقط نوشته بشه نظر سنجی کافی نیست.

ng یه بازی با اکشن سخت و نفس گیر است که جدا(بخوانید جدن) جایی برای تازه کارها نیست ولی gow یه بازی متکی به داستان است .و من بین این دوتا ng انتخاب میکنم.

به نظر من gow بايد بهتر باشه ;) ... (البته هيچ سريشو تا حالا بازي نكردم از دوستان ديگه شنيدم)
اما در مورد NG :
درسته كه زياد گرافيك تو بازيا مهم نيست و گيم پلي مهم تره همچنين داستان ... ولي به نظرم اين
بازي ديگه گرافيكش به صورت زننده پايينه :-" همچنين گيم پليش يه سرعت بيش از حدي داره
و اين كه كلا بازي سينماتيكي نبود مثلا شايد اگه موشن بلور و چند تا افكت ديگه توش استفاده
ميكردن شايد بهتر ميشد
البته ميدونم اين بازي هم طرفداراي خاص خودشو داره و من به همشون احترام ميذارم :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or