نظر سنجي در مورد دستگاههاي بازي

• Thread starter Thread starter Batsy
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر من اگه یه pc با یه ps3 داشته باشین همه بازیهارو بازی میکنین جز یکی دوتا انحصاریهای 360 که اونا هم تموم شدن

اولا که 360 عنوان انحصاری بیشتر از اینا داره.(Forza-GeOW-Halo-AlanWake و ...)
دوما لطفا دیگه تو این تاپیک پست ندین ، تاپیک بعد از چندسال بالا اومده و اصلا هم تاپیک با ارزشی نیست که بخواد بالا بمونه.
هر کنسولی عناوین انحصاری و طرفداران خودش رو داره.

دوما لطفا دیگه تو این تاپیک پست ندین ، تاپیک بعد از چندسال بالا اومده و اصلا هم تاپیک با ارزشی نیست که بخواد بالا بمونه.
شما ارزش رو در چی میدونین ؟

با هر لحنی دلت میخواد صحبت میکنی فقط هم یک لطفا میچسبونی اولش که یعنی مشکلی نباشه ؟
کمی رعایت کن دوست عزیز !

چشم حتما چون شما گفتید دیگه پست نمیدیم.

به نظر من pc ماندگارترین پلتفرم در صنعت بازی های رایانه ای بوده.

به نظر من pc ماندگارترین پلتفرم در صنعت بازی های رایانه ای بوده.

خب کنسول هم ماندگار بوده ....... تغییر مدل داده و نه ماهیت .........
مثل پی-سی که به مرور زمان نیاز به آپدیت سخت افزاری داره ....
هر2 مزیت ها و طرفدارای خودشونو دارن .......... اینجاس که سلیقه و علاقه جوابگو میشه ..... که من ps3 رو انتخاب میکنم ........ یا به قولی نسل PS ....

از نظر من (به مهندس های بازی با pc بر نخوره ها نظر منه) با PC نمیشه بازی کرد که کنسول واسه بازی کردنه من گزینه ی 2 رو انتخاب میکنم

من خودم چندین سال کنسول نمی خریدم با pc بازی میکردم . خوب بود ولی یه بدبختی که داشتم این بود که خیلی نمی تونستم سیستم آپگرید کنم واسه همین مجبور بودم بازیای دو سه سال پیشو بازی کنم که سیستمم جواب بده. تا اینکه دیدم با این وضع نمیتونم ادامه بدم. :dاول تابستون یعنی درست بعد کنکور رفتم یک فروند ! ps3 خریدم دارم بازیای روز و بازی میکنم بدون نیاز به نگرانی راجع به سخت افزار و جیب و اینجور چیزا. نظر شخصی من ps3 ولی ممکنه واسه نسل بعد 720 بخرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or