نظر سنجي بهترين گرافيك كنسولي سال 2011

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترين گرافيك كنسولي سال 2011

• RAGE

رای‌ها: 59 13.1%
  • Crysis 2

رای‌ها: 41 9.1%
  • Uncharted 3 : Drake's Decption

رای‌ها: 192 42.8%
  • Gears Of War 3

رای‌ها: 85 18.9%
  • Forza Motorsport 4

رای‌ها: 20 4.5%
  • The Witcher 2

رای‌ها: 2 0.4%
  • The Elder Scroll 5 : Skyrim

رای‌ها: 4 0.9%
  • Battlefield 3

رای‌ها: 46 10.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    449
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یه لحظه صبر کن ببینم تو الان این نظر سنجی ها را اینهمه جدی گرفتی ؟!
مرد حسابی 97 نفر تو 247 نفر مگه کم هست دیگه چی می خواهی
لابود می خوای بگی که همه فن هستند !!!!!
کلا سالی که نکوست از بهارش پیداست
کلا انحصاری های سونی یک چیز دیگه هاست اون هم از نوع انچارتد :x که هر چند سال یک بار میاد و تا چندسال می درخشه

• Like
Reactions: Tommy Fisher
یه لحظه صبر کن ببینم تو الان این نظر سنجی ها را اینهمه جدی گرفتی ؟!

حالا شما میخوای جدی بگیر یا نگیر 97 نفر همچین عقیده ایی دارن.

• Like
Reactions: Tommy Fisher
مرد حسابی 97 نفر تو 247 نفر مگه کم هست دیگه چی می خواهی
لابود می خوای بگی که همه فن هستند !!!!!
کلا سالی که نکوست از بهارش پیداست
کلا انحصاری های سونی یک چیز دیگه هاست اون هم از نوع انچارتد :x که هر چند سال یک بار میاد و تا چندسال می درخشه
اصلا رو نظر سنجی کولر PS3 هک شده شانس اوردیم کیلزون3 تو لیست وگرنه کولرهای PS3 یه یوزر دیگه هم میساختن

حالا شما میخوای جدی بگیر یا نگیر 97 نفر همچین عقیده ایی دارن.
یه زمانی هم اکثریت اعتقاد داشتن گالیله کفر میگه و باید اعدام بشه.اینم مثل همونه.
من کاری به بحث های این تاپیک و اینکه کدوم بازی بهتره با بدتره ندارم، فقط میخواستم بگم اگه دقت کنید اینجور تاپیک ها همیشه یه سری عده خاص مشتریش هستن.
بله دقیقا.همون عده ایی که آزدهای خفته رو قدسی میدونن و هر کس که بهش چپ نگاه کنه،فن 360 هست.حالا یه سری سعی میکنن با منطق و مدرک حرف بزنن،مثل فرخ.ولی عده ایی دیگه فقط رو هوا و از سر رو کم کنی نظر میدن.در آخر هم باید بگم 360 فنها هم مشکل زیاد دارن،ولی خیلی خیلی منطقی تر هستند.چون اگر نبودن الان یا گیرز اول بود یا فورتزا 3.ولی همونا رفتن به ریج رای دادن.
البته میدونم منظورم شما یه جبهه دیگه بود.

آخرین ویرایش:
من کاری به بحث های این تاپیک و اینکه کدوم بازی بهتره با بدتره ندارم، فقط میخواستم بگم اگه دقت کنید اینجور تاپیک ها همیشه یه سری عده خاص مشتریش هستن.
Go figure...

• Like
Reactions: u.s.a
پس تا اینجا بهترین گرافیک کنسولی Rage هست البته با توجه به بحث نظر سنجی اصلا از دور نگاش میکنه با اسم فن پلمب شده
دوست من ،من هم به u3 رای دادم با فکر هم رای دادم فن هم نیستم حالا شما هر طور راحتی فکر کن من نمیگم صد در صد موقع انتشار بازیها برنده u3 خواهد بود ولی حداقل برای نظر خودم احترام قائلم همینطور نظر دیگران شما نظر این همه آدم به u3 رو فن بازی میدونید ؟
دوستان الان اگه توی این نظر سنجی gears اول میشد یا rage اونوقت حرفی از فن بودن هم میزدید؟
چه بخواهید چه نخواهید u3 خیلی طرفدار داره چون ناتی داگ تا اینجا خوب نشون داده کارش رو بلده و به مخاطبش احترام میذاره و این یک برگ برنده هست ربطی هم به فن بازی نداره من اگر به u3 رای دادم چیزی که گیرم نمیاد نه از کارکنان شرکت ناتی داگ هستم نه فن بازی بدون فکر در میارم امیدوارم یاد بگیریم اگر نتایج چیزی بر وفق مرادمون نبود با القابی چون فن بازی و غیره به بقیه توهین نکنیم موفق باشید !
یه زمانی هم اکثریت اعتقاد داشتن گالیله کفر میگه و باید اعدام بشه.اینم مثل همونه
usa جان چرا این مثالها رو میزنی اینها کجاشون شبیه هم هست ؟ گالیله حرفی رو میزد که حقیقت داشت و مردم نادان اون دوره فقط به خاطره عقاید قبلشون راه رو بر منطق و فکر می بستن و بدون فکر کردن میگفتن این حرفها کفره و هر کی این حرفها رو بگه باید مجازات بشه اون هم بدون حتی کمی فکر در مورد اون مطلب !
یعنی چی یعنی ما هم که به u3 رای دادیم آدمهای نادانی هستیم که از بربریت هیچی کم نداریم و از روی بچگی و نادانی رای دادیم به قول یکی از دوستان که میگفت کسانی که رای دادن یک مشت بچه(از نظر فکر) هستند که فقط میخوان بگن اسباب بازی ما بهتره اصلا این حرفها نیست حالا هر کی این رو بگه میگم نمیفهمه ولی usa جان شما کمی با این حرفتون به من و خیلیهای دیگه کم لطفی کردید خسته نباشید !

آخرین ویرایش:
دوستان توی این لیستی رو که شما گذاشتید فقط crysis 2 منتشر شده که اون هم بین بازیهای موجود بازار از همه گرافیک بهتری داره. ولی به نظر بنده حقیر اگه این نظر سنجی رو بعد از انتشار این بازیها میزدید خیلی بهتر بود.
راستی چرا توی بازیسنتر اکثریت گرافیک رو فقط به عنوان برتری یه بازی میدونند :d

اما فرخ من مطمئنم که Rage رو سیستم هر چه قدر هم Optimize باشه کمرشو خم میکنه :دی 2 برابر کیفیت تکسچر بالاتر کم نیست ! به علاوه AA کاملا واقعی اونطوری که خوندم هم داره . مثلا Crysis 2 رو PC هم MLAA داره اما این نه :دی
یه سوال درام من :دی اصا کنسولو چه به گرافیک ؟ :دی

Just Trolling :d

الان عکسهای 2 تا بازی رو بذاری کنار هم سیستم نور پردازی gT5 ضعفش کاملاً مشهود میشه ولی خب سال پیش سال پیش بود و امسال هم امسال !!

FM4_VGA_2005_Ford_GT_poster2.jpg

files_articles__Forza-4%5Bw500h281mresizeByMaxSize%5D.jpg
می خوای بگی پایین GT ـه بالایی FORZA ؟ این عکس ها جفتش برای forza 4 نیست ؟! چون عکس های GT ـی که من دارم خیلی با این پایینی متفاوته !
----------
این عکسها رو اصلا و ابدا جدی نگیر.چون امکان نداره تو بازی همچین نورپردازی رو ببینیم.سر فورتزا 3 هم یادم نمیره کلی عکس اومد که همه کف کرده بودن.ولی بعدش دیدیم وضعیت کاکپیتها چجوری هست.متاسفانه دوستان هم بیخیال نمیشن و به گذاشتن عکسهای فتومد ادامه میدن.
خب من که از گرافیک تعجب نکردم که اینو گفتی ! :دی تازه اون عکس بالایی یک دهم کیفیت اون عکس چند صفحه قبل رو که گذاشتم نداره :دی بحث من سر اینه که الان این دو تا عکس از یه بازی نیست ؟! چون GT مثل اون پایینی نبود !

آخرین ویرایش:
می خوای بگی پایین GT ـه بالایی FORZA ؟ این عکس ها جفتش برای forza 4 نیست ؟! چون عکس های GT ـی که من دارم خیلی با این پایینی متفاوته !
این عکسها رو اصلا و ابدا جدی نگیر.چون امکان نداره تو بازی همچین نورپردازی رو ببینیم.سر فورتزا 3 هم یادم نمیره کلی عکس اومد که همه کف کرده بودن.ولی بعدش دیدیم زمین تا آسمون تفاوت دارن،و همینطور دیدیم وضعیت کاکپیتها چجوری هست.متاسفانه دوستان هم بیخیال نمیشن و به گذاشتن عکسهای فتومد ادامه میدن.

یعنی هچکس تو این سایت هیچی حالیش نیست و فقط دو سه نفر که از RAGE طرفداری میکنن حالیشون میشه گرافیک چیه البته اگه تو این نظر سنجی RAGE اول میشد مطمئنا همه ی اونایی که به RAGE رای داده بودن قدیس بودن ولی الان چون RAGE یا هر بازی کوفتی دیگه ای که اینا طرفدارشن اول نشده اینجا همه یه عده فن هیچی نفهمن

• Like
Reactions: Kainé
chuji @
بله دوست عزیز پایینی ماله GT5 ـه متاسفانه , اگه قبول نداری اینو حتما ببین :

http://www.youtube.com/watch?v=9469de5FPxchttp://www.youtube.com/watch?v=Jtzgte9M1DY

--------------------------

یه نکته ی جالبم اینه که بعد از عرضه ی فورتزا4 ضعف های گرافیکه GT5 خیلی بیشتر به چشم میاد , به عنوانه مثال همین کلیپه بالایی فکر کنم گویای همه چیزه...تفاوت به طرز وحشتناکی فاحشه ! اونم پیسته Top Gear که این همه Polyphony هایپ داشت روش وای به حاله بقیه ی پیست ها به خصوص پیستایی که نمونه ی واقعی نداره و خوده Turn10 طراحیشون می کنه ! {نمایشه E3 }

آخرین ویرایش:
chuji @
بله دوست عزیز پایینی ماله GT5 ـه متاسفانه , اگه قبول نداری اینو حتما ببین :

http://www.youtube.com/watch?v=9469de5FPxc

--------------------------

یه نکته ی جالبم اینه که بعد از عرضه ی فورتزا4 ضعف های گرافیکه GT5 خیلی بیشتر به چشم میاد , به عنوانه مثال همین کلیپه بالایی فکر کنم گویای همه چیزه...تفاوت به طرز وحشتناکی فاحشه ! اونم پیسته Top Gear که این همه Polyphony هایپ داشت روش وای به حاله بقیه ی پیست ها به خصوص پیستایی که نمونه ی واقعی نداره و خوده Turn10 طراحیشون می کنه ! {نمایشه E3 }
یعنی از اینا بهتره ؟!

دایال آپم نمیتونم ببینم :دی البته منکر بهتر بودن در یه سری شرایط هم نیستم !
-------------
حسین جان من کاری ندارم که این عکس رو با این گرافیک تو بازی هم میبینیم یا نه ولی این رو بهت بگم که forza 4 از یه تکنیک جدید تو نورپردازیش استفاده میکنه (Image based lighting )که نتایج خارق العاده ایی داره .......البته اپیکم تو آپدیت جدید انجینش از این تکنیک استفاده کرده و واقعا سیستم عجیب قریب و فوق العاده ایی هست .....
متن پنهان:
4ac271451fb94.jpg

تو این تکنیک تمام اجسام انعکاسشون بر روی مدل مورد نظر به صورت کاملا دینامیک و پویا میافته در حیقیت تصاویر که میبینید به صورت ریل تام در دو نقطه رندر میشن . فرض یه مدل (همون ماشین رو در نظر بگیر ) موقع حرکت در محیط انعکاس تمام اجام بر روی بدنش میافته ...!!!
در صورتی که تو بازی ها دیگه ما فقط انعکاس منابع نور را داریم .!

نکته جالب این هست که از این تکنیک تا حدودی تو GEOW 3 هم استفاده شده و به نظر من این تکنیک میتونه در مقابل Global Illumination کرایسیس عرضه اندام کنه . البته از لحاظ کارایی هیچ ربطی به هم ندارن ولی خوب در هر صورت اینم یه تکنیک واقعا پیچیده و جدید هست که مسلما به ارزش های تکنیکی بازی اضافه میکنه .
آها پس منظورتون رفلکسه ! :دی خب این که چیز جدیدی نیست ! :دی اینو خودم از داخل بازی (GT5) گرفتم :
(پیچ های رینگ) اگه رفلکس داخل کاسه چراغ ماشین هم خواستین بگین بزارم :دی

-------

رفلکس بدنه هم هر چند هزار تا خواستین بگین بزارم :دی

آخرین ویرایش:
این عکسها رو اصلا و ابدا جدی نگیر.چون امکان نداره تو بازی همچین نورپردازی رو ببینیم.سر فورتزا 3 هم یادم نمیره کلی عکس اومد که همه کف کرده بودن.ولی بعدش دیدیم زمین تا آسمون تفاوت دارن،و همینطور دیدیم وضعیت کاکپیتها چجوری هست.متاسفانه دوستان هم بیخیال نمیشن و به گذاشتن عکسهای فتومد ادامه میدن.

حسین جان من کاری ندارم که این عکس رو با این گرافیک تو بازی هم میبینیم یا نه ولی این رو بهت بگم که forza 4 از یه تکنیک جدید تو نورپردازیش استفاده میکنه (Image based lighting )که نتایج خارق العاده ایی داره .......البته اپیکم تو آپدیت جدید انجینش از این تکنیک استفاده کرده و واقعا سیستم عجیب قریب و فوق العاده ایی هست .....
4ac271451fb94.jpg
تو این تکنیک تمام اجسام انعکاسشون بر روی مدل مورد نظر به صورت کاملا دینامیک و پویا میافته در حیقیت تصاویر که میبینید به صورت ریل تام در دو نقطه رندر میشن . فرض کن یه مدل (همون ماشین رو در نظر بگیر ) موقع حرکت در مسیر، انعکاسِ تمام اجسام موجود در محیط بر روی بدنش میافته ...!!!
در صورتی که تو بازی ها دیگه ما فقط انعکاس منابع نور را داریم .!

نکته جالب این هست که از این تکنیک تا حدودی تو GEOW 3 هم استفاده شده و به نظر من این تکنیک میتونه در مقابل Global Illumination کرایسیس عرضه اندام کنه . البته از لحاظ کارایی هیچ ربطی به هم ندارن ولی خوب در هر صورت اینم یه تکنیک واقعا پیچیده و جدید هست که مسلما به ارزش های تکنیکی بازی اضافه میکنه .

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or