نظر سنجي براي تشكيل يه گروه آفلاين جهت دانلود بازي هاي انواع كنسول ها از جمله XBOX360

• Thread starter Thread starter mhk123
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام شوش خان گمونم منو شناختي
ولي به نظره من اس 2 بريم بهتره روي اس 1 نميتونيم مخصوصا الان 10 روزه هست و مك بعد از چند روز شير ميشه اصلا به درد نميخوره ولي روي دبليو 6 آفلاين توپي ميتونيم راه بندازيم

سلام شوش خان گمونم منو شناختي
ولي به نظره من اس 2 بريم بهتره روي اس 1 نميتونيم مخصوصا الان 10 روزه هست و مك بعد از چند روز شير ميشه اصلا به درد نميخوره ولي روي دبليو 6 آفلاين توپي ميتونيم راه بندازيم
سلام کوروش خان چطوری:biggrin1:
آره من هم نظرم همینه... s1 دیگه منقرض شد!

منممممممم پایتونم تا صبح :-"!!!!!!!!!
امروز فردا میرم DVB بگرم شروع دانلود آفلاین امم با شما شروع کنیم:biggrin1:
حالا 1 سوال ؟؟؟!!!!! من واسه دانلود از s1,s2 بهترین کارت qbox 8920 یا qbox 6920 ?! :confused:
:blushing::ontopic::sorry::weightlift::d

دوستانی که موافق این مسئله هستن اعلام آمادگی کنن ، اگر دوست داشتین با ما ( گروه تصویر ) شروع کنید ما راه بندازیم این مسئله رو روی یک فرکانس خوب و با یک سیستم خوب .

اگر موافق بودین اعلام کنید تا همه جمع شیم توی یه سایت و یا یه چت روم و صحبت هاشو بکنیم .

منممممممم پایتونم تا صبح :-"!!!!!!!!!
امروز فردا میرم DVB بگرم شروع دانلود آفلاین امم با شما شروع کنیم:biggrin1:
حالا 1 سوال ؟؟؟!!!!! من واسه دانلود از s1,s2 بهترین کارت qbox 8920 یا qbox 6920 ?! :confused:
:blushing::ontopic::sorry::weightlift::d

اگر هزینه برات مهم نیست 6920 بگیر که PCI E هست و سرعتش بهتره ، اگر نه همون 8920 هم کارتو خیلی خوب راه میندازه .

کارتی که هست SKY STAR S2 هستش که قوطیش زرد و قرمزه
S2 هستش
خوبه ؟
مطمئنا هم ساخت آلمان هست
نه برای دانلود روی s2 خیلی ضعیفه..
بهترین گزینه ها
qbox 8920
qbox 6920

دوستانی که آماده هستن تا دوره رو هرچه زودتر شروع کنیم به من پ.خ بدن تا جمع بندی بکنیم و یه جای مثل یاهو کنفرانس بگذاریم و دوره ی جدید به امید خدا شروع کنیم.

به نظر من روی اس 2 خوب نیست از نظر به صرفه بودن میگم چون باید حداقل 100 تومن بدیم کارت پول اکانت هم هست پول تنظیم دیش هم هست و پول دی وی دی 8.5 خام هم هست یعنی بخوایم جمع بندی کنیم با این هزینه ها میشه تا یک سال و حتی خیلی بیشتر کلی بازی خرید
البته من خودم اسکای 2 دارم و روی دبلیو 3 هستم ولی بازم به نظر من ارزش نداره چون اصطحلاک سیستم وقتی از شب تا صبح روشن باشه(پول برق رو هم حساب کنید اینا هزینه های مخفی هست یه مدت دیگه هم که یارانه ها برداشته میشه پول برق و اینا سر به فلک میکشه) میره بالا بعدشم ادم باید یه هارد خالی داشته باشه اگرم نداشته باشه مجبوره هر روز بیاد بازی هارو روی دیویدی رایت کنه که خیلی وقت گیره در کل من از شیراز بازی رو میخرم دونه ای 1500(از اقای امیری همون danesh خودمون)و برای من یکی که اینجوری نمیصرفه فکر میکنم بقیه هم وقتی یه حساب سر انگشتی بکنن میفهمن هزینه اینکار خیلی بالاس

بنده هم هر بازی رو 2000 میخرم
در حالتی هم که دانلود کنم آخرش پول dvd هست که 1500 تومان خوبشه (ورباتیم و ...) + قاب و کاور که بگیریم 200 تومان
پس این همه خرج برای 300 تومان صرفه جوئی ؟؟؟
بیام صدو خورد ه ای هزار تومان خرج کنم ؟؟

در حالتی هم که دانلود کنم آخرش پول dvd هست که 1500 تومان خوبشه (ورباتیم و ...) + قاب و کاور که بگیریم 200 تومان

خب شد این رو گفتید تا من هم یه توضیحی در مورد اینترنت افلاین بدم تا تمام دوستانی که اشنایی ندارن متوجه بشن

ببینید دانلود افلاین به دو صورت انجام میشه :

1- برنامه ریزی شده : مثل همین کاری که دوستان توی این تاپیک انجام میدن
که به صورت توافقی انجام میشه و معمولا شامل فیلم و بازی هست
و مزیتش هم علاوه بر 300 تومنی که دوستمون گفت اینه که در همون روز انتشار توی نت به دستمون میرسه

2- هردمبیلی : از صبح pc رو روشن میزارید خودش شروع میکنه به دانلود و بدون محدودیت همه چی دانلود میکنه
(که در این حالت فایل های خراب و به دردنخور و ناشناس هم زیاد میگیره ولی به هر حال کلی هم فایل به درد بخور میگیره مثل mp3 , avi , نرم افزار و ... )
و علاوه بر اون وقتی شما 100 تومن هزینه میکنید در کنار دانلود افلاین میتونید کانال های ماهواره رو همراه
با قابلیت ضبط با کیفیت بالا داشته باشید

دوست عزیز شما مطمئنید بازی روی ورباتیم رو 2000 تومان می خرید؟!
کمتر از 3000 تومان نیست..
دوما فقط که x360 دانلود نمی کنیم بازی pc psp فیلم HD و بسیاری نرم افزار و...
درضمن مارک AONE خیلی خوبه با قیمت کمتر از هزار تو بازار فراوونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or