نظر سنجي براي تشكيل يه گروه آفلاين جهت دانلود بازي هاي انواع كنسول ها از جمله XBOX360

• Thread starter Thread starter mhk123
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر به حد نصاب برسید می تونیم روی 2تا سیستم S1 و S2 دانلود بزاریم .
اما S1 قطعی زیاد داره ، بعدآ نیایید بگید چرا امروز دانلود نداریم و ... .
دوستایی هم که دارن میگن 2000 تومن بازی میخرن ، توجه کنید که فقط بازی 360 واسه دانلود نیست ، بازی کنسولای دیگه ، PC و کلی چیز دیگه میتونید دانلود کنید .
به نظرم دید کلی داشته باشید ، درسته اولش یه کم هزینه می کنید ، اما بعدش تا مدت زمان زیادی حالش رو می برید .

عوض این کارا و بحث ها اعلام آمادگی کنید تا ببینیم به حد نصاب میرسه یا نه

بچه ها اونایی که دوست دارن توی این لینک اعلام آمادگی کنن ، فقط اعلام آمادگی . لطفآ اونجا رو سوال بارون نکنید تا معلوم بشه چند نفر هستن که بتونیم آمار دقیق بگیریم .

آخرین ویرایش:
یه راهنمایی برای اونایی که نمیدونن حدودآ چقدر هزینه داره .

سرجمع و دست بالا که بگیریم ، برای اونایی که اصلآ کارت ندارن 130 تومن (با کارت S2) و برای اونایی که کارت دارن آما کارتشون S2 ساپورت نمیکنه هم حدود 100 تومن ، میتونن کارتشون رو حدود 30 تا 35 تومن بفروشن و ...
اگر هم قرار باشه روی S1 دانلود کنید که 50 تومن کارت + 20 تومن هم هزینه های دیگه برای خرت و پرتاش .
اما من بازم پیشنهاد می کنم خوب فکر کنید و سعی کنید اگر می خواین 1بار هزینه کنین ، یک بار درست و حسابی هزینه کنید و یه عمر حالشو ببرید .

من که اساسی موافقم خودمم دنبال همچین گروهی بودم ولی اصلا نبود هرچه زووووووووووود تر این کار رو انجام بدید که من اولین مشتری تونم
مممننننووووننننن:love:
به نظر من هم s2 بهتره

آخرین ویرایش:
مثل اینکه کسی گوشش بدهکار نیست . :(
خوب یه کار دیگه می کنیم ، کسایی که موافق هستن اسم ، ایمیل و یا شماره تلفنشون رو برای من پ . خ کنن . این کار فقط برای گرفتن آمار هست که ببینیم چند نفر هستیم .

مثل اینکه کسی گوشش بدهکار نیست . :(
خوب یه کار دیگه می کنیم ، کسایی که موافق هستن اسم ، ایمیل و یا شماره تلفنشون رو برای من پ . خ کنن . این کار فقط برای گرفتن آمار هست که ببینیم چند نفر هستیم .
جمیل جان تعداد اعضا به 10 نفر رسیدن کار را شروع می کنیم ...
فعلا که 6 نفر با پیام خصوصی اعلام آمادگی کردن که روی s2 دانلود کنیم..

بزودی تاپییک می زنم که در مورد جهت s1 و s2 نظرسنجی کنیم..

جمیل جان تعداد اعضا به 10 نفر رسیدن کار را شروع می کنیم ...
فعلا که 6 نفر با پیام خصوصی اعلام آمادگی کردن که روی s2 دانلود کنیم..

بزودی تاپییک می زنم که در مورد جهت s1 و s2 نظرسنجی کنیم..
عزیز دلم
با 10 نفر که نمیشه شروع کرد ، اینجا بچه ها هنوز با هزینه خرید کارت DVB مشکل دارن ، نمیتونن 40 تومن برای هزینه اشتراک پرداخت کنن که .
به خاطر همین میگم همه جمع بشید توی سایت ما ، چون ما هم یوزر آفلاین دارم و با اونا که قاطی بشیم تعداد میره بالا و اون وقت جای 40 تومن میشه نفری نهایتآ 10 تومن .

اینم لینک

عزیز دلم
با 10 نفر که نمیشه شروع کرد ، اینجا بچه ها هنوز با هزینه خرید کارت DVB مشکل دارن ، نمیتونن 40 تومن برای هزینه اشتراک پرداخت کنن که .
به خاطر همین میگم همه جمع بشید توی سایت ما ، چون ما هم یوزر آفلاین دارم و با اونا که قاطی بشیم تعداد میره بالا و اون وقت جای 40 تومن میشه نفری نهایتآ 10 تومن .

اینم لینک

منم موافقم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or