نظر خواهی از gamer های عزیز

البته بحث ديگه اي كه هست اينه :‌
آيا ميتوني با دسته بازي كني؟ من شخصا نميتونم . اصلا فكر اينكه مثلا بخوام cod رو با دسته بزنم آزارم ميده . آخرش همه چي به خودت بستگي داره ...

نمیدونم کی اینو تو زبونا اینداخته که هر چی دایکت ایکس بیشتر باشه گرافیک بهتره
مثل این میمونه شما بگی یه دی وی دی پلیر جدید خریدم کیفیت فیلمامو بیشتر میکنه:cheesygri
دایرکت ایکس هم هیچ محدودیتی بر نمیداره که بخواد با شماره جدیدش گرافیک بهتری داشته باشی
اینو هم برای محمد جان می گم همین برای این دوست عزیزی که می خواد کنسول یا PC بخره :
اینی که محمد جان میگی کاملاً اشتباه...
این مثالتم اندازه سر سوزنی به DX ربط نداشت...
یه چیز خیلی ساده میگم بهش فکر کن : ملت بیکارن اگر DX با هم فرق نمی کنن بشینن کلی روش وقت بزارن نسخه های جدیدتر بسازن ؟
حالا اگه می خوای بیشتر وارد جزییات شی به عکس زیر نگاه کن :

dx9.jpg

dx10.jpg

توضیحات بیشتر :

---------------------------------------Directx 9-----------------------Directx 10
حداکثر اندازه بافت :-----------8096*8096------------------4048*4048
بافتها :---------------------------------128------------------------------16

آخرین ویرایش:
اگر از سبک سوم شحص خوشت میاد و زیاد با اول شخص و استراتژی حال نمی کنی
حتما کنسول بگیر
ملاک سبکی که دوست داری ، دوست عزیز خودت باید انتخاب کنی نزار کسی دیگه برات انتخاب کنه;)
خدا وكيلي اين چه نظرايي كه ميدين اخه كي مياد به خاطر اين پيشنهادات شما پولشو
خرج كنه.
به نظر من هم pc و هم xbox 360 مشكلات خودشونو دارن pc بعد از يكي دو سال كم مياره
x360 هم جنبه بازي كردنو نداره (يه جورايي سوسوله ) بهترين راه اينه كه بري 2,3 تا بازي واسه ps3 بگير اگه adsl نداري يه 256kb بگير با ps3 انلاين بازي كن.
اين نظر منه:cool:;)

البته بحث ديگه اي كه هست اينه :‌
آيا ميتوني با دسته بازي كني؟ من شخصا نميتونم . اصلا فكر اينكه مثلا بخوام cod رو با دسته بزنم آزارم ميده . آخرش همه چي به خودت بستگي داره ...

رفیق اینو باهات هستم خفن ;)
من اومدم cod 5 رو با دسته بازی کنم (360 منظورمه) 1 2 روزه یه مرحله هم نتونستم برم
ولی با pc 2 روزه بازیو بوسیدم گذاشتم کنار:laughing:
حالا نیاد بگین که من بلد نبودم با دسته بازی کنماااااا:blushing:

خوب یعنی شما میگی اگه directx 10 نباشه این نورپردازی ها رو نمیشه انجام داد؟؟؟
پس یه سر به بازیهایی مثله متال گییر4 یا گیرز آف وار یا از همه مهمتر یه نگاه به نور پردازیهای uncharted بنداز!
اونوقت میبینی که این چیزا هیچ ربطی به دایرکت ایکس نداره!
: ملت بیکارن اگر DX با هم فرق نمی کنن بشینن کلی روش وقت بزارن نسخه های جدیدتر بسازن ؟
فرق میکنه اما روی بازیها خیلی کمتر

من کی گفتم Dx9 نورپردازی نداره حرف تو دهن مردم می زاری ؟
من یه نمونه دادم منبعشو هم دادم...
می تونی تو Google سرچ کنی Directx 9 vs directx 10 اونوقت متوجه فرقش میشی...
====================-
SM4 جان خودت می دونی من هم 360 دارم هم PC اونوقت دارم می گم PC...
حالا من دیگه کاری ندارم آقا هر چی می خوای بخر...

به نظز من از کسی بپرس که هم pc داره هم 360 اون بهتر میتونه راهنماییت کنه

خودم!:دی

اصولا 90 درصد بازی های 360 برای pc هم هست... من از نظر فنی مقایسه نمی کنم چون اطلاعات دقیقی تو این زمینه ها ندارم ولی به عنوان کسی که با هر دو بازی کرده اینو میگم که به طور نرمال کیفیت بازی توی 360 بیشتر از pc هست (گفتم به طور نرمال و به فرض اینکه سیستم pc یه سیستم نرمال و خوب باشه طوری که نه خیلی روش خرج شده باشه و در عین حال بازی های جدید رو هم اجرا کنه) اگه اصولی مثل گرافیک براتون خیلی مهمه 360 بگیرید چون دیگه دردسر های pc رو نداره و راحت میره سر اصل مطلب..... ولی اگه به اصل بازی توجه میکنید و براتون مهم نیست که کیفیت بازی یکم کمتر باشه به نظرم pc بهتره...اون وقت هم یه سیستم قدرتمند دارید هم قشنگ بازی میکنید . قیمت بازی هم کمتره و یه جورایی با یه تیر 2 نشون زدید (البته خیلی هم تفاوت ندارن ولی خب مثل همم نیستن)

اینو بدونید که شما چه 360 بخری چه سیستم pc رو ارتقا بدی هیچ کدومشون ابدی نیست.... بالاخره بعد از مدتی هر دو قدیمی میشن و باید عوضشون کنید .

و البته این نکته هم مهمه : شما با کیبورد راحت ترید یا دسته؟؟؟ اگه با کیبورد pc (نه بابا:دی) اگه فقط با دسته راحتید 360...... ولی اگه عین من از افرادی هستید که بعضی بازی ها رو با دسته بازی میکنید و بعضی ها رو با کیبورد رای به نفع pc میشه (یه دسته به pc وصل کنید مشکل حله) من خودم dmc4 رو اول اومدم با کیبورد بازی کنم , 5 دقیقه گذشت دیدم ضعف اعصاب گرفتم! ولی عوضش tomb raider رو اومدم مثلا از تجربیات قبلی استفاده کنم و دسته رو برداشتم..... بازم بعد 5 دقیقه عصبی شدم و دیدم که این یکی با کیبورد خیلی روون تره و اینکه برای تنظیم دوربین بازی موس بهتر عمل میکرد به نظرم

در نهایت : هیچ کدوم از این حرفا مهم نیست . مهم اینه که بازی کننده (در حال حاضر شما) واقعا با کدوم راحت تره

pc بگیر

pc تا یه هفته هم روشن باشه چیزیش نمیشه
قیمت بازیهاش پایینتره
بازیهایی مثل cod رو با موس راحت تری
بیشتر بازیهای 360 روی پی سی میاد ps 3 هم که داری
گرافیک پی سی به مراتب بهتر از کنسولهاس
با پی سی هزار کار دیگه میشه انجام داد نه فقط بازی

یک پست میگه pc یکی میگه 360 : د ی
اصلا آدم نیاد تو انجمن بپرسه و خودش بره تحقیق کنه تو سایت ها بهتره!
چون هرکی با توجه به خواستش میره یک دستگاه رو میخره!
----
نظر من اینه ps3 بگیرین : د ی

SM4 جان خودت می دونی من هم 360 دارم هم PC اونوقت دارم می گم PC...
حالا من دیگه کاری ندارم آقا هر چی می خوای بخر...

من حرفInsomniac قبول دارم و این مشکل واسه من هم پیش اومد

با توجه به تجربه Insomniac رفتم pc ارتقا دادم و الانم هیچ مشکلی از نظر بازی ندارم

نظر من اینه ps3 بگیرین : د ی

خودش داره:biggrin1:

==========

حالا بهانه دسته اینارو وسط نکشین

چون با خرید یه دسته مشکل حله:smile:

دوستان بهتره این تایپیک دیگه قفل بشه
فک کنم این رفیقمون(همینی که تایپیک رو زده) تا الان به یه نتیجه هایی رسیده باشه:)
هر کی موافق با قفل شدن این تایپیک بگه
ممنون

سلام،

به نظر من بستگی به این داره که :آیا از این پولا بعده ها هم دستت خواهد اومد یا نه؟؟؟

اگه بازم از این پولا دستت میاد ، خوب اونطوری می تونی GC بگیری و تجربه های جدید که دوست داری رو باهاش داشته باشی! یا اینکه Xbox360 بخری.

اما اگه از این پولا دیگه دستت نمیاد یا ممکنه خیلی دیر دستت بیاد، همون PC رو درست حسابی ارتقا بدی، تا 1سال و خورده ای دیگه راحت همه بازیا رو انجام میدی.

امیدوارم توسنته باشم کمکت کنم.;)

من میگم:
PCات را در یه حد قابل قبول ارتقا بده و Ps3ات رو هم نگه دار چون این دوتا برای نیاز شما که 12-13ساعت بازی در روزه فکر کنم کافی باشه و با مشکل مواجه نشی.
بازی مولتی پلتفرم رو روpcبگیر بازیهای کنسولی رو هم روPs3بگیر و بازی کن;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or