نظر خواهی از gamer های عزیز

کسایی که میگن PC ارتقا بده یکم فکر کنند . مگه طرف دیونه هستش بیاد 31 میلیون خرج بذاره واسه یه سیستم . آخرشم فوق فوقش چند سال دیگه ....

نصف اون پولو میدی 360 چندین سال استفاده میکنی . در کل یکم بیشتر فکر کنید !
شما 360 می خری :
1) Directx 10 نداری در نتیجه گراقیک پایین تری داری
2) خراب میشه 50 تومن پول تعمیرشه.
3) با خیال راحت نمی تونی بازی کنی
4)...
یه چیز دیگه هم هست کی میاد 31 میلیون سیستم PC جمع کنه ؟/:)

قبل از اینکه هر چی می خواد از دهنت درباید رو بگی ، کمی فکر کن دوست عزیز...

دوستانی که میگن pc رو ارتقا بده و دوستانی که میگن 360 بخر لطفا با ذکر دلیل بیان کنند
البته اینو میدونم که اخرشم نمیشه هیجچ نتیجه ای گرفت;):(
PC رو ارتقا بده چون علاوه بر بازی کردن قابلیت های دیگه ای هم داره...
گرافیک بالاتری نسبت به همه کنسول ها داره...
بازی های ارزون تری داره...
هرچقدر می خوای می تونی پشت سر هم پاش بشینی بدون نگرانی !
آخرین حد خراب شدنش که احتمالش خیلی خیلی خیلی کمه اینه که یه قطعت بسوزه که میشه جایگزینش کرد ! ( بسته به قطعت هم خوب قیمت فرق می کنه )

و همچنین دوستانی که می گن 360 بگیر یه عمر بازی کن فکر نمی کنن احیاناً کنسول بعدی مایکروسافت هم ساخته میشه؟/:)
با 800 تومن می تونی یه سیستم عالی جمع کنی که حداقل 7-8 سال دیگه برات کار کنه ( تا اون موقع کنسول بعدی هم اومده )

ممنون از همتون .
اما کاش نظرایی که میدادین به دور از تعصب بود .
من هر جای این سایت رفتم بچه ها روی چیزی که دوست دارن و یا دارن خیلی متعصبن . به خاطر همین نمیتونن نظر مناسبی بدن که بتونه به بقیه کمک کنه ، مثلآ کسی که 360 داره و سرش کل کل میکنه تا بگه که 360 از ps3 سر تره حتی اگر تا حالا 2بار 360ش 3چراغ داده باشه حاضر نمیشه که اینو بگه و اعتراف کنه ... که یه موقع کم نیاره . ببخشید دیگه داشتم وارد بحث روان شناسی میشدم .
بیاید تعصب رو کنار بزاریم . بابا یه سری دیگه این کنسول ها رو ساختن و الان دارن حالشو میبرن و سرمایه هاشون رو اگر تو ماشین حساب بزنی میترکه ... بیخیال باشین و بازیتونو کنید . فقط بازی
البته جسارت نباشه ، همگی خیلی لطف کردین که یه سری به این تاپیک زدین .
بازم میگم فقط بازی بازی بازی بازی بازی بازی . اونم 12 ساعت در روز (اگرم شد بیشتر):cheesygri

ممنون از همتون .
اما کاش نظرایی که میدادین به دور از تعصب بود .
من هر جای این سایت رفتم بچه ها روی چیزی که دوست دارن و یا دارن خیلی متعصبن . به خاطر همین نمیتونن نظر مناسبی بدن که بتونه به بقیه کمک کنه ، مثلآ کسی که 360 داره و سرش کل کل میکنه تا بگه که 360 از ps3 سر تره حتی اگر تا حالا 2بار 360ش 3چراغ داده باشه حاضر نمیشه که اینو بگه و اعتراف کنه ... که یه موقع کم نیاره . ببخشید دیگه داشتم وارد بحث روان شناسی میشدم .
بیاید تعصب رو کنار بزاریم . بابا یه سری دیگه این کنسول ها رو ساختن و الان دارن حالشو میبرن و سرمایه هاشون رو اگر تو ماشین حساب بزنی میترکه ... بیخیال باشین و بازیتونو کنید . فقط بازی
البته جسارت نباشه ، همگی خیلی لطف کردین که یه سری به این تاپیک زدین .
بازم میگم فقط بازی بازی بازی بازی بازی بازی . اونم 12 ساعت در روز (اگرم شد بیشتر):cheesygri

خوب دوست من , من با همین اطلاعات کمم در مورد 360 فکر کنم با 12 ساعت در روز چیزی به اسم 360 برات باقی نمونه ولی بازم میگم ببین از چه سبک بازی هایی خوشت میاد اگه fps خوب طبعا pc سرتره ولی مثلا racing فکر کنم کنسول بهتر باشه البته اینا فقط مثلا بود ولی نظر دیگران نمیتونه به تو کمک یکنه چون هرکسی سلیقه ای داره و سلیقه اش هم با شما متفاوته نمونه اش همین 2 صفحه هرکسی نظر خودش رو گفت ولی در کل کمکی نکرد

آره برو 360 بخر 6 7 ماه بعد 3چراغ بشه;)
اگه ps3 داری که بازیای خفن رو اونم میاد پس نیازی به 360 نیست. میتونی یه pc خوب ردیف کنی بعدش بری هر چندتا بازی دوست داری بخری ُ بازی کنه. در ضمن همه ی بازیا aw و crysis نیستن که سیستم غول بخوان. بره شما هم که مد نظر زیاد بازی کردن هست باید در نظر بگیری که بره یه بازی pc هزار تومن بیشتر نمیخوای بدی ولی بره 360 حده اقل 5 تومن باید بدی(دیگه نهایت بازی pc 5 6 تا dvd میشه دیگه ؟! بازم اگر اکثریت رو در نظر بگیری میفهمی که از نظر اقتصادی هم بازی برای pc ارزون تر از 360 در میاد)
. مگه طرف دیونه هستش بیاد 31 میلیون خرج بذاره واسه یه سیستم . آخرشم فوق فوقش چند سال دیگه ....
اولا کو سیستم 31 میلیونی ؟ دوما مگه ایشون میخواد تا 90 سالگی گیمر باشه؟ دقت کن که این عبارت فوق فوقش چند سال هم برای ps3 هست هم بره 360

آخرین ویرایش:
360 بخر چون مثل pc بعد از مدتی نیاز به ارتقاع نداری
تا هر وقتی که 360 هست هر بازی واسش بیاد ساپورت میکنه
----------------------------------
اگر هم پولت یه خورده زیاد بود یه DS هم بگیر خیلی فاز میده

اگه واقعا آدمی هستی که برای گیم خرج میکنی و عاشق گیمی (برای تفریح بازی نمیکنی) کنسول بخر
و اگه خواستی کنسول بگیری چون امسال سال ساله ps3 هست حتما ps3 بگیر که بازیهایه انحصاریه خیلی بهتری داره!
اما اگه گیم زندگیت نیست pc بهتره!
رو ارتقا بده چون علاوه بر بازی کردن قابلیت های دیگه ای هم داره...
ایشون همین الانم pc داره و از همون قابلیتها استفاده میکنه:cheesygri
Directx 10 نداری در نتیجه گراقیک پایین تری داری
نمیدونم کی اینو تو زبونا اینداخته که هر چی دایکت ایکس بیشتر باشه گرافیک بهتره
مثل این میمونه شما بگی یه دی وی دی پلیر جدید خریدم کیفیت فیلمامو بیشتر میکنه:cheesygri
دایرکت ایکس هم هیچ محدودیتی بر نمیداره که بخواد با شماره جدیدش گرافیک بهتری داشته باشی

خوب من خودم 3 دارم ... ولی چندتا چيز...

ميگی بازی زياد دوست داری بکنی!!!
پول هم دستت هست!!!
ديوانه بازی کردن هم که هستی!!!
3 هم که داری !!!

خوب اينجا ميشه اينطوری گفت

فکر کنم 360 بگير ولی نه الان... بزار جسپر بياد بعد که مطمئن شدی که واقعاً به اون مدت زمانی که بازی ميکنی ميکشه ... حتماً 360 بگير اگه نه که ..... pc رو ارتقا بده !!!

ولی 1 ماه تا 2 ماه صبر کن... :smile:

اگه واقعا آدمی هستی که برای گیم خرج میکنی و عاشق گیمی (برای تفریح بازی نمیکنی) کنسول بخر

یعنی الان اونایی که روی pc بازی میکنن برای تفریح این کارو میکنن ولی کسایی که کنسول دارن گیمر هستن و عاشق گیم شاید به نظر شما این جمله درست باشه ولی به نظر من اصلا درست و منطقی نیست :confused:

هی من نمی خوام هیچی بگم باز فن بوی بازی شروع میشه آخرشم تا تاپیک رو قفل نکنید دست بردار نیستید ....

یعنی الان اونایی که روی pc بازی میکنن برای تفریح این کارو میکنن ولی کسایی که کنسول دارن گیمر هستن و عاشق گیم شاید به نظر شما این جمله درست باشه ولی به نظر من اصلا درست و منطقی نیست :confused:
منظور من این نبود!
شاید بد بیان کردم اما شما هم بد برداشت کردی;)
یعنی منظورم بود خرید کنسول رو بزار برای اولویت آخر!
باید مینوشتم کنسول هم بخر:p

من خودم تابستون امسال 2میلیون خرج ارتقاء کامپیوترم کردم ولی خداشاهده دست بهش نمیزنم.برو یه 360 بگیر و شک نکن که پشیمون نمیشی.بعد از 2ساعت بازی به کنسول یه کم استراحت بده و بعد دوباره بازی کن.هیچیشم نمیشه.شک نکن pc در مقابل کنسول هیچی نیست.اگرم پول داری حتما یه ps3 بخر.
یا حق

به نظر من بهترين كار داشتن يه PS3 و يه PC قدرتمنده. به اين دليل كه 90% بازيهاي 360 براي PC ميان اما سوني هيچكدوم از بازيهاشو رو PC نمياره. همچنين با يه PC قدرتمند ميتوني آخرين گرافيك موجود در بازيها رو داشته باشي. نمونش Alan Wake كه گرافيكش تو PC به مراتب بهتر از 360هه. PS3 اينطور كه ميگي داري. پس برو تو كار ارتقاي سيستم. با 800-900 تومن ميتوني يه سيستم ببندي كه تا آخر اين نسل كنسولها جوابگو باشه. (تو اين مورد شك نكن)

اگر از سبک سوم شحص خوشت میاد و زیاد با اول شخص و استراتژی حال نمی کنی
حتما کنسول بگیر
ملاک سبکی که دوست داری ، دوست عزیز خودت باید انتخاب کنی نزار کسی دیگه برات انتخاب کنه;)

فقط مثه من نشو که تا حالا نزدیک 2 میلیون خرج ارتقا سیستمم کردم :-"
آخرم به این نتیجه رسیدم که :
یه x360 بگیرم . سفارششو دادم تا هفته دیگه دستمه :smile:

100% موافقم ما هرچی پول داشتیم ریختیم تو شیکم این کامپیوتر هیچی ازش در نیومد
البته الان یهذره اوضاع فرغ کرده مثلا اگه یه cpu 4هسته ای وقطعات قوی با خرج حدود 1.5بخری دیگه تا چند سال تضمینی
icon14.gif

چه جالب ، منم الان پول توی دستمه و موندم که کارت گرافیک بخرم یا 360 ، ولی بعد از تحقیق فهمیدم که 360 به مراتب هم به صرفه تره و هم این که مشکلات احتمالی پی سی از قبیل نصب بازی و ... رو نداره.
الانم منتظر موندم تا جاسپر بیاد و خودشو دست دوستان نشون بده.
اگه خوب بود تا قبل از عید میخرم.
اگرم مشکلش زیاد بود به احتمال زیاد فالکون میگیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or