نظر خواهی از gamer های عزیز

tomharrison

کاربر سایت
سلام
بچه ها من یه پولی دستم اومده که هر کاری میکنم نمیتونم توپ نزنم توش .
خیلی فکر اومد تو مخم اما دلم نمیاد هیچ کدوم رو انجام بدم .
حالا میخوام نظر شما رو بدونم .
کارت گرافیک عوض کنم ؟
Xbox 360 بخرم ؟
pc رو کلآ یه حالی بهش بدم ؟
GameCube هم دوست دارم داشته باشم (واسه سری کامل Evil هاش) ؟؟؟!!!
چه کنم بهتره ؟

خوب شما نیگاه کن با کدوم یکی از بازی ها بیشتر حال میکنی برو براش خرج کن البته الان دیگه بازی ها دارن مولتی پلتفرم میشن ولی بازم بازی های انحصاری هستن
هرکسی یه نظری داره به نظر من pc ولی خوب به نظر یکی دیگه 360 پس ببین به چی علاقه داری

من میگم برو روی 360 .

منم همین کارو میخوام بکنم .

ببین . اگه PC ارتقا . فوقش بگیم 500 تومن خرج گذاشتی . 4 سال بعد مدل جدید میاد اون از کار میفته ! من پی سی خودم رو دو سال پیش ارتقا دادم الان دیگه بازی نمیتونه بکشه !

اما یه 360 میخری تا 4-5 سال شایدم بیشتر میمونه . به شرطی که ازش درست استفاده کنی و درست نگه داری کنی !

فقط مثه من نشو که تا حالا نزدیک 2 میلیون خرج ارتقا سیستمم کردم :-"
آخرم به این نتیجه رسیدم که :
یه x360 بگیرم . سفارششو دادم تا هفته دیگه دستمه :smile:

ببین . اگه PC ارتقا . فوقش بگیم 500 تومن خرج گذاشتی . 4 سال بعد مدل جدید میاد اون از کار میفته !
میشه بگید چطور میشه با 500 تومن یه PC جمع کرد که 4 سال بعد مدل جدیدش بیاد؟

خوب آدمیزاد معمولا با خیلی چیزا حال می کنه:cheesygri
1-کنسول یکم بازیهاش نسبت به PC گرونه بعدشم اگه خیلی بد شانس بودی Xbox360 زد یهو سه چراغه شد اونوقت باید بری توش زغال برزی منقل کبابش کنی:-"
2-اگه پولی که دستته میرسونه برو PC رو حسابی ارتقاء بده .تضمینی تا 3 سال آخ نمیگه و بازی هارو راحت جواب میده اگه یکم کمتر گیر گرافیک و این برنامه ها باشی شاید تا 4 سال
3- به قول دوستمون اکثر بازی ها چند پلتفرمه شدند و هر کدام که میاد تقریبا برا همه عرضه میشه به غیر از چند بازی خاص که تا الان برای Xbox360 یا PS3یا PC انحصاری مونده.

در کل بازم باید دید چی بیشتر بهت فاز میده که این یکی خیلی مهمه

در کل بازم باید دید چی بیشتر بهت فاز میده که این یکی خیلی مهمه

هرکسی یه نظری داره به نظر من pc ولی خوب به نظر یکی دیگه 360 پس ببین به چی علاقه داری
من کلآ به بازی علاقه دارم
الانم یه ps3 دارم . اما بازم بازی میخوام .
من دیوانه ی بازیم :biggrin1:
360 هم دوست دارم بگیرم اما از اونجایی که من خیلی بازی میکنم و یه دفعه 10 ساعت کنسول رو روشن میزارم میترسم 360 کم بیاره .
یادمه ps2 که داشتم یه روز از ساعت 11 صبح داشتم Evil 4 میزدم و نزدیکای 11 شب دیگه کم آوردم ...
حالا چه کنم ؟ موندم

من پیام های قبلی شما در انجمن را خواندم، با توجه به نوع بازیهای که علاقه دارید و میزان اطلاعاتتان در زمینه کامپیوتر، فکر میکنم 360 برای شما مناسب تر باشه.
بن شدن از لایو و منفجر شدن 360 را هم میشه باهاش کنار اومد. میتونید به گفتگوهای مربوطه مراجعه کرده و نق زدن کاربران را مشاهده کنید :دی هنوز کسی خودش را به خاطر این قضیه نکشته.

پ.ن : این موضوع به "بحث و تبادل نظر پیرامون بازی های PC" چه ربطی داره ؟ انتقال داده شد.

من کلآ به بازی علاقه دارم
الانم یه ps3 دارم . اما بازم بازی میخوام .
من دیوانه ی بازیم :biggrin1:
360 هم دوست دارم بگیرم اما از اونجایی که من خیلی بازی میکنم و یه دفعه 10 ساعت کنسول رو روشن میزارم میترسم 360 کم بیاره .
یادمه ps2 که داشتم یه روز از ساعت 11 صبح داشتم Evil 4 میزدم و نزدیکای 11 شب دیگه کم آوردم ...
حالا چه کنم ؟ موندم
با این وضع مطمئن باش xbox360 زیر دست تو خیلی دوام نمیاره بازم باید آخر کار منقلش کنی تازه همون PS3 هم تا حالا دود نشده بره هوا جای عجب دارد

از نظر تعداد ساعت روشن بودن بین همه کنسولا PC سرتره اگه 24 ساعتم روشن باشه هیچ اتفاقی براش نمی افته
فقط پول برقت زیاد میاد:cheesygri

حتما بور 360 بگیر
من الآن پشیمونم ارتقاع سیستم دادم
یه360 دو سال پیش داشتم 3 چراغ شد رفت به رحمت خدا:((
اما انشالله بعد از امتحانات یه x360 بگیرم (اگر خدا بخواد):biggrin1:
اما یه نصیحت که به pc دست نزن !!

داداش به نظر من یه حال به pc بده دنبال کنسول نباش شک نکن که اگه واسه pc مایه بزاری مشکلی تو

game نداری اون دوستانی که میگن واسه pc خرج کردن بعد از 2 سال دیگه جواب نمیده پس به اندازه مایه

نذاشتن هر چقدر پول بدی همون قدر آش میخوری

کسایی که میگن PC ارتقا بده یکم فکر کنند . مگه طرف دیونه هستش بیاد 31 میلیون خرج بذاره واسه یه سیستم . آخرشم فوق فوقش چند سال دیگه ....

نصف اون پولو میدی 360 چندین سال استفاده میکنی . در کل یکم بیشتر فکر کنید !

دوستانی که میگن pc رو ارتقا بده و دوستانی که میگن 360 بخر لطفا با ذکر دلیل بیان کنند
البته اینو میدونم که اخرشم نمیشه هیجچ نتیجه ای گرفت;):(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or