نظر تهيه كننده Heavy Rain در مورد MW2

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
heavyrain.jpg

درود.

تهيه كننده Heavy Rain يعني Guillaume de Fondaumiere در گفتگويي با MTV گفته است كه با صحنه ي آدمشكي در فرودگاه بازي Modern Warfare2 ،نبايد رفتاري متفاوت از يك فيلم برخورد كرد.

"برداشت من خيلي ساده است. هيچ دليلي نميبينم كه رفتار و واكنش به بازيها متفاوت از فيلم ها باشد. به نظرم بايد به بازيسازها اجازه بدهيم ديدگاه خود را هر طور كه خود مناسب ميبينند در بازيها پياده كنند. فكر مي كنم كه بچه هاي Infinity Ward از اين صحنه يك نكته اي براي گفتن داشته اند."

" خطر واقعي براي من اين است كه يك صحنه را از بازي حذف كنيد. من مي توانم هر فيلمي را بگيرم و قسمتي از آن را حذف كنم ، در اينجا است كه ميبينيم فيلم خيلي بي ارزش و بد مي شود. اين چيزي است كه به نظرم براي بازي ها هم صدق مي كند."

يك تكنيكي در روانشناسي است كه نوعي هم ذات پنداري تلقي ميشه. اين روش حتي در آموزشهاي كاراگاهي هم استفاده ميشه. با اين روش شما خودتان را جاي شخصيت مورد نظر ميگذاريد و دقيقا حس و فكر او را براي خود تلقين مي كنيد.

در صحنه ي قتل عام در بازي MW2 اگر اين صحنه به صورت يك دمو و يا از ديد شما پيگيري نميشد خيلي عادي و تقريبا بي احساس جلوه مي كرد ، ولي IW با اين كار دقيقا حس عذاب وجدان و كشتن انسانهاي بي گناه رو به مخاطب منتقل كرد.

خدايي چند نفرتون دلتون اومد آدم بي گناهها رو بكشيد... اين دقيقا همون چيزي هست كه حس وحشتناك ترور و تروريست رو به راحتي نشون ميده .

البته این بابا یه جورایی برای بازی خودش هم بیل زده .چون تو hr هم خیلی صحنه ها وجود داره که شاید سازندگان بازی را تحت فشار بزارند که باید از نسخه نهایی حذف بشه.

خوب در هر صورت که IW نسخه های کنسولی روسیه رو جمع آوری کرد!و دوباره میخواد عرضه کنه برای PC هم قراره یک پچ بده بیرون که این قسمت رو حذف کنه!
اما من با حرفش موافقم اگه توی یک اثری دست ببرید و سانسورش کنید کار ناقص میشه مثل 99%فیلمهایی که شبکه ملی نشون میده!

سلام!
واقعا مرحله عجیبی بود. من که از اول تا آخرش تو شوک بودم. یه دونه تیر هم شلیک نکردم، فقط آخرش که پلیس ها حمله کردند، حالشون را گرفتم :دی واقعا باید به IW به خاطر ساخت همچین مرحله تاثیرگذاری تبریک گفت.

آخرین ویرایش:
خدايي چند نفرتون دلتون اومد آدم بي گناهها رو بكشيد... اين دقيقا همون چيزي هست كه حس وحشتناك ترور و تروريست رو به راحتي نشون ميده .

اولين بار كه رفتم يه كم دلم به حالشون سوخت:eek::biggrin1:.اما اين مرحله رو حدودا 22 بار يابيشتر تكرار كردم:biggrin1:(به علت زيبايي)خودمو جاي اون ملتي كه زير اتش تيربار ميگرفتم ميزاشتم يكم دلم ميسوخت اما بعد تكرار 4 ام بشدت لذت ميبردم:love:(شايد تروريستها هم اينطورين:))كلا يه چند بار ادمه بيگناه بكشي عادت ميكني:biggrin1:(خدايي مطمئنم شما كه اينقد دم از انسانيت ميزنيد اين مرحله رو حداقل 1 بار تجربه كرديد و لذت برديد)

تعریف نکنید من هنوز بازی نکردم:biggrin1:
ولی جدی جدی باید یزنیم ملت بیگناه رو بکشیم؟:confused:
MW2 رو بازی نکردم ولی به دید سینماییشون ایمان دارم و میدونم اینم چیزی از یه فیلم نباید کم داشته باشه

منم اولين بار که رفتم تير زدم يهو ديدم اينا که آدم معمولين ديگه تير نزدم بعد رفتم جلو ديدم تير خوردم مردم (نگو بينشون مأمور امنيتی هم هست) بعد ديگه تا ميتونستم کشتمشون ، يجا يکی داشت رو زمين ميخزيد که جونشو نجات بده اونو کشتم انقدر حال داد :biggrin1: ، آخرشم که اونجوری شد فهميدم اين کارا آخر عاقبت نداره :blushing:

سلام!
واقعا مرحله عجیبی بود. من که از اول تا آخرش تو شوک بودم. یه دونه تیر هم شلیک نکردم، فقط آخرش که پلیس ها حمله کردند، حالشون را گرفتم :دی واقعا باید به IW به خاطر ساخت همچین مرحله تاثیرگذاری تبریک گفت.

ای ول
ممنون
راستی من دلم نیومد اون مردومو بکشم به همین خاطر اسکیپ کردم مرحله رو

اولين بار كه رفتم يه كم دلم به حالشون سوخت:eek::biggrin1:.اما اين مرحله رو حدودا 22 بار يابيشتر تكرار كردم:biggrin1:(به علت زيبايي)خودمو جاي اون ملتي كه زير اتش تيربار ميگرفتم ميزاشتم يكم دلم ميسوخت اما بعد تكرار 4 ام بشدت لذت ميبردم:love:(شايد تروريستها هم اينطورين:))كلا يه چند بار ادمه بيگناه بكشي عادت ميكني:biggrin1:(خدايي مطمئنم شما كه اينقد دم از انسانيت ميزنيد اين مرحله رو حداقل 1 بار تجربه كرديد و لذت برديد)

به نظر شما Spoiler براي چيه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or