نظر تهيه كننده Heavy Rain در مورد MW2

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
heavyrain.jpg

درود.

تهيه كننده Heavy Rain يعني Guillaume de Fondaumiere در گفتگويي با MTV گفته است كه با صحنه ي آدمشكي در فرودگاه بازي Modern Warfare2 ،نبايد رفتاري متفاوت از يك فيلم برخورد كرد.

"برداشت من خيلي ساده است. هيچ دليلي نميبينم كه رفتار و واكنش به بازيها متفاوت از فيلم ها باشد. به نظرم بايد به بازيسازها اجازه بدهيم ديدگاه خود را هر طور كه خود مناسب ميبينند در بازيها پياده كنند. فكر مي كنم كه بچه هاي Infinity Ward از اين صحنه يك نكته اي براي گفتن داشته اند."

" خطر واقعي براي من اين است كه يك صحنه را از بازي حذف كنيد. من مي توانم هر فيلمي را بگيرم و قسمتي از آن را حذف كنم ، در اينجا است كه ميبينيم فيلم خيلي بي ارزش و بد مي شود. اين چيزي است كه به نظرم براي بازي ها هم صدق مي كند."

البته این بابا یه جورایی برای بازی خودش هم بیل زده .چون تو hr هم خیلی صحنه ها وجود داره که شاید سازندگان بازی را تحت فشار بزارند که باید از نسخه نهایی حذف بشه.

اينام زرنگنا به هوای طرفداری از mw2 يه توجی هم واسه بعضی صحنه های بازی خودشون کردن

خدا وکیلی چقدر اینا زرنگند ! هر روز یه مصاحبه ترتیب میدند تا بازیشون رو به یاد همه بیارند! lol

دلیل این مصاحبهش اینه که قبلا گفته بود بازی ها ی امروزی فقط شده تیر کردن و در هر مرحله بایدیه تعداد ادم بکشی و این کار رو قبلا هم انجام دادیودیگه جای نوآوری نداره و از این حرفا........ یه کم خیت شده امده انظار عمومی رو منحرف کنه یکمم تبلیغ مفتی کرده باشه.
در کل کفم برید با این بازی .
نکبت ببره کل بچه های IW رو که یه زره به خودشون زحمت ندادن 4 -5 ساعت دیگه به بازی اضافه بکنن.:biggrin1:

شقایق و گودرز به سلامتی رفتن خونه بخت.

شما بالاخره یه ربطی پیدا می کنید. به به

منکه خیلی حالم گرفته شد...ناراحت شدم یکم!وقتی داشتم Veteran رو میرفتم این مرحله رو نرفتم...خیلی ناجور بود!واقعا آدم دلش میسوخت...

منم یه بار بیشتر این مرحله رو نرفتم! همون یه بار هم پخ به کسی نکردم! :دی فقط نگاه میکردم و منتظر بودم سریعتر رد کنم مرحله رو! :دی

آخرین ویرایش:
خدا وکیلی چقدر اینا زرنگند ! هر روز یه مصاحبه ترتیب میدند تا بازیشون رو به یاد همه بیارند! lol

این شرکت با این بازیش نیازی به این کارها نداره بازیه که در یک روز چند میلیون فروش میکنه و یک رکورد به جا میزاره نیازی به این زرنگیها نداره رفیق بازی خودش گویای همه چی هست ;)

منکه خیلی حالم گرفته شد...ناراحت شدم یکم!وقتی داشتم Veteran رو میرفتم این مرحله رو نرفتم...خیلی ناجور بود!واقعا آدم دلش میسوخت...

منم یه بار بیشتر این مرحله رو نرفتم! همون یه بار هم پخ به کسی نکردم! :دی فقط نگاه میکردم و منتظر بودم سریعتر رد کنم مرحله رو! :دی

اقااااااا SP در بعضی موقع ها خوبها به خدا

Last edited by a moderator:
اقااااااا SP در بعضی موقع ها خوبها به خدا
آقا شرمنده ها! مگه من چی گفتم که باید تو اسپویلر بذارم؟! هی بچه ها یه چیزی میگن بقیه هم بدون سنجیدن همون رو تکرار میکنن! مال آقای Trunks هم فکر نکنم نیازی به اسپویلر باشه!
من به خاطر گل روی شما میذارم تو اسپویلر ولی اینو مطمئنم که نیازی نیست!

آقا شرمنده ها! مگه من چی گفتم که باید تو اسپویلر بذارم؟! هی بچه ها یه چیزی میگن بقیه هم بدون سنجیدن همون رو تکرار میکنن! مال آقای Trunks هم فکر نکنم نیازی به اسپویلر باشه!
من به خاطر گل روی شما میذارم تو اسپویلر ولی اینو مطمئنم که نیازی نیست!

دوست عزیز بنده منظور کلی بود قصد بی احترامی رو به شما نداشتن کلا بعضی ها مثل من ادرن بازی میکنن و اگه داستان لو بره بازی لوئس میشه :love:;)

چیزی نیست که بخواد آدم بذاره تو اسپویلر!مثلا تو تاپیک میزنی پایان بازی X ! بعد یکی میاد میگه چرا از اسپویلر استفاده نکردی...خب هر کسی متن اول رو بخونه باید خودش بدونه که این تاپیک توش اسپویل هست یا نیست!

من اول چندتا رو زدم دیدم گناه دارن اومدم خوده اون روس ها رو بزنم دیدم تیکه پارم کردن گفتم دسته زوره بیاد منم بزنم ولی در کل به هیچکی نگید:biggrin1: من از اونا بیشتر زدم:cheesygri اخرش هم چوب خدا صدا نداره شد منم زدن کشتن :blushing:

خدايي چند نفرتون دلتون اومد آدم بي گناهها رو بكشيد... اين دقيقا همون چيزي هست كه حس وحشتناك ترور و تروريست رو به راحتي نشون ميده .
من با 2 تا از دوستام داشتم بازی ميکردم ( من بازی ميکردم اونا کنارم نشسته بودن :دی ) بعد که ديدم دارن آدمای بيگناه رو ميکشن دلم نيامد اصلا بکشمشون ، آمدم به يارای خودی تير زدم که بازی رفت رو چک پوينت قبلی :دی
بعد ديگه داشتيم همينجور ميرفتيم جلو و اونا آدمارو ميکشتن و بعضياشون رو نيمه جون ميزاشتن تا زجر کش بشن ، بعد به توصيه دوستم برای اینکه تيره راحتی بزنم بهشون ، اونايی که داشتن زجر کش ميشدن رو با يک تير سريع و راحت ، به آرامش ميرسوندم :( :love:

ای با با چه سبکی را با چه سبکی قاتی می کنه این یارو واقعا یه تختش کم داره به نظر من یک بازی سریع را بهتر از Heavy Rain است :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or