Wow!قرن 21 به 2 قسمت تقسیم شده! قبل آیفون و بعد آیفون! خوش باشیم
تحلیلت تو حلقم!
Wow!قرن 21 به 2 قسمت تقسیم شده! قبل آیفون و بعد آیفون! خوش باشیم
من به شخصه جی پرو رو ترجیح میدم به بقیه گوشی ها
اینم دوتا نمونه از قابلیت مولتی تسکینگ خفن این گوشی که حتی کامپیوتر های چند میلیونی هم از پس این کار برنمیان
البته اپلی ها و ویندوزفونی ها اصلا نمیدونن مولتی تسکینگ چیه
اجرای همزمان بازی n.o.v.a3 و یک عدد فیلم full hd به صورت همزمان(البته الان خیلی ها تو کف نوا3 هستن چون تو هر گجتی نصب نمیشه)
![]()
اجرای همزمان بازی wild blood و یک فیلم fullhd دیگر به صورت همزمان(که بازم خیلی ها تو کفش هستن)
![]()
اقا رقیب میطلبیم:d
خوبه حداقل یه نفر که بررسی دقیق داره هست جلوی این سامی ها بایسته .از کی تاحالا سامسونگ تقلید کار شده شاهکار؟! هنوزم CPU در مقابل 1.3 A7 اپل حرفی واسه زدن نداره فقط رقمشو میبرن بالا و خودشون داره به در و دیوار میکوبه که بگه آره مام قوی هستیم!
قرن 21 به 2 قسمت تقسیم شده! قبل آیفون و بعد آیفون! خوش باشیم
اون کسی که نوشته سلیقه ش نبوده احتمالا، اما در کل iOS دیگه در مقابل Android حرفی واسه گفتن نداره! واسه من که چند ساله اندروید استفاده میکنم، وقتی iPhone میگیرم دستم واقعا از زندگی ناامید میشم :d این فقط نظر شخصی من نیست، شما یه نگاه به این لینک هم بندازی متوجه میشی. نمیگم iOS بده، اما واقعا هیچ جوره قابل مقایسه با اندروید نیست!گوشی iPhone 5s تو این مدل گوشی ها اصلا تعریف نمیشه یا اون کسی که نوشته سلیقش نبوده ؟؟
و این که بالا بیاین پایین بیاین ما با همون آیفون که ۲۰۰۰ هسته نداره و روش نمیشه نیمرو درست کرد یا عین خود درگیرا با نصف صفحه ی یه موبایل فیلم و بازی با هم دید داریم کیف دنیارو می کنیم ! البته این موضوع تو تمام محصولات اپل از جمله مک بوک و آیپد نیز هست !!
- - -ویرایش - - -
در کل من الان آمادگی کامل دارم سر مک بوک با هر کی بخواد طوری بحث کنم که تا مدت ها سر لپ تاپ دیگه ای نره ! هنوز تو گوشی به این درجه نرسیدم !! ان شاالله آینده :d
من اگه بخوام انتخاب کنم :
iPhone5s
HTC ONE
XPERIA Z
S4
LG کلا در حد این گوشیا نمی بینم ! کار کردم باهاشون میگم !
دوست عزیز، حالا چون GSMArena گوشی LG G2 رو به عنوان گوشی سال انتخاب کرد که دلیل نمیشه بگیم بهترین گوشی هستش! امیدوارم دوستان منکر این موضوع نشن که GSMArena از شرکت ها پول میگیره که اونا رو بالا ببره! مثلا این موضوع تو مقایسه 3 گوشی Z1 و G2 و Note 3 کاملا واضح هستش! دوستان اگه Review رو بخونن متوجه میشن...اولا در مورد گوشی های ال جی بهتره سری به سایت های خارجی بزنین و ببینین کدوم گوشی ها گوشی سال شدن.
حالا در مورد اپلی ها هم که نظری ندارم چون برده ی گوشی هاشون هستن و اصلا نمیدونن لذت بردن از گوشی یعنی چی و هرچی هم که تیم کوک جون بگه میگن چشم :d
و اخرین ورژن IOS هم که شدیدا از اندروید اسکی رفته