نظرسنجی جالب برای بروزرسانی بعدی PlayStation 4

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
یک نظرسنجی به ظاهر خصوصی در مورد امکاناتی که کاربران از آپدیت بعدی PS4 میخواهند سوال می کند.

تا کنون امکانات زیادی بوده که همه ما خواهان آن ها بوده ایم و برایمان جای سوال بوده که آیا سونی از این کمبود ها بی خبر است؟ نظرسنجی ای که یکی از کاربران نئوگف در فروم مربوطه قراره داده، تقریبا به تمامی این سوالات پاسخ می دهد.

سوال: به نظر شما کدامیک از گزینه های زیر مهمترین بخش برای اضافه شدن به قابلیت های کنسول هستند؟

- اعلام آنلاین شدن دوستان
- PS2 Classics
- PS1 Classics
- پوشه ها (Folders)
- ورود مخفیانه (Appear offline)
- مخفی/پاک کردن کامل آیتم های موجود در کتابخانه (مثل دموها، بتا هاو ....)
- حذف کامل آیتم ها از کتابخانه
- ایجاد فیــلترینگ برای کتابخانه. برای مثال طبقه بندی بر اساس بازی های دیجیتالی، نصبی، ژانر و ....
- دانلود آواتار بر روی PS4
- پس زمینه دلخواه
- ایجاد Wish list در Store
- بالا بردن تعداد کاربران همزمان در یک پارتی چت
- تغییر نام PSN
- هیچ کدام.

65548898240066893333.png

همانگونه که مشاهده میکنید، گزینه های جالبی در این نظر سنجی به چشم می خورند. گزینه هایی که هواداران مدت ها خواهان آن ها بوده اند. باید دید سونی در آینده کدامیک از این گزینه ها را عملی خواهد کرد.

قابل ذکر است که امروز راس ساعت 8:30 به وقت تهران، کنفرانس سونی در پاریس برگزار خواهد شد و طبق شایعات، اعلام زمان انتشار No Man Sky نیز از برنامه های این کنفرانس خواهد بود.

گزینه امکان نگه داری آپدیت ها در هنگام حذف بازی از همه مهم تره که نیست

لامصب بازی 10 گیگ آپدیت داره، بازی رو که حذف کنی آپدیت هاشم حذف میکنه، در این حد احمق ندیده بودم
اگه همچین چیزی باشه که عالیه ولی 10گیگ واسه ما خیلیه . واسه اونا زیاد اهمین نداره . بنابراین بهش بی توجه اند

اگه همچین چیزی باشه که عالیه ولی 10گیگ واسه ما خیلیه . واسه اونا زیاد اهمین نداره . بنابراین بهش بی توجه اند

بیرون از ایران هم پلتفرم هایی که برای موبایل و اینترنت ارائه میدن یه سری هاشون هم محدودیت داره در کل 10 گیگ هم اون طرف شما بخوای دانلود کنی زمان بر هست. حتی اگه سرعت کانکشن دانلود هم بالای 5 مگ باشه.

اگه بشه فقط یه بار ریجن اکانت رو عوض کرد من دیگه تا اخر نسل هیچی نمیخوام:d
اگه ریجن اکانت رو عوض کنید تکلیف تمام چیزهایی که خریدید و دانلود کردید چی؟
این مورد رو بعید میدونم بزارن، حتی تو این لیست رویایی هم نیست :d

همه ی گزینه ها کاربردی هستند.
چه بسا خیلی آپشن های دیگه هم هستند که حضور ذهن نداریم برای پیشنهاد به سونی...
امیدورام همشون رو اجرایی کنه و خیلی چیزای دیگه که به صلاح طرفدار هاست.

من اگه اون کسی که این نظرسنجی رو گذاشت میدم این مدلی نگاش میکزدم :| بدین معنا که خجالت نمیکشی مرتیکه )xهمه رو ردیف کن بره دیگه ایــــششششش

چه ریجنی ساختی که اینقد پشیمونی ؟؟بگو تا بقیه از این اشتباهت درس بگیرن و بد بخت نشن

مصطفي فكر كنم اماراته ولي بدترين شون انگليسه :|
من انگليس ام ولي اكانتي كه باهاش چيز ميخرم امريكاست

بهترين ريجن براي ماها US است

البته تازگیا بهتر شده قبلا فیفا 70$ بود امسال 60$ شد ولی باز نسبت به امریکا گرونتره مثلا 30$ امارات میشه 120 ولی امریکا حدود 90 اینا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or