نظرسنجی جالب برای بروزرسانی بعدی PlayStation 4

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
یک نظرسنجی به ظاهر خصوصی در مورد امکاناتی که کاربران از آپدیت بعدی PS4 میخواهند سوال می کند.

تا کنون امکانات زیادی بوده که همه ما خواهان آن ها بوده ایم و برایمان جای سوال بوده که آیا سونی از این کمبود ها بی خبر است؟ نظرسنجی ای که یکی از کاربران نئوگف در فروم مربوطه قراره داده، تقریبا به تمامی این سوالات پاسخ می دهد.

سوال: به نظر شما کدامیک از گزینه های زیر مهمترین بخش برای اضافه شدن به قابلیت های کنسول هستند؟

- اعلام آنلاین شدن دوستان
- PS2 Classics
- PS1 Classics
- پوشه ها (Folders)
- ورود مخفیانه (Appear offline)
- مخفی/پاک کردن کامل آیتم های موجود در کتابخانه (مثل دموها، بتا هاو ....)
- حذف کامل آیتم ها از کتابخانه
- ایجاد فیــلترینگ برای کتابخانه. برای مثال طبقه بندی بر اساس بازی های دیجیتالی، نصبی، ژانر و ....
- دانلود آواتار بر روی PS4
- پس زمینه دلخواه
- ایجاد Wish list در Store
- بالا بردن تعداد کاربران همزمان در یک پارتی چت
- تغییر نام PSN
- هیچ کدام.

65548898240066893333.png

همانگونه که مشاهده میکنید، گزینه های جالبی در این نظر سنجی به چشم می خورند. گزینه هایی که هواداران مدت ها خواهان آن ها بوده اند. باید دید سونی در آینده کدامیک از این گزینه ها را عملی خواهد کرد.

قابل ذکر است که امروز راس ساعت 8:30 به وقت تهران، کنفرانس سونی در پاریس برگزار خواهد شد و طبق شایعات، اعلام زمان انتشار No Man Sky نیز از برنامه های این کنفرانس خواهد بود.

ساپورت هارد اکسترنال کجاست؟هر بازی معمولا 50 گیگ رو میگیره بره منی که دستگاهم 500 گیگه همیشه باید یه سری بازیا رو پاک کنم تا بازیای جدید بازی کنم!
بعدشم فولدر ها خیلی مهمن!برای منی که 15 تا (یا بیشتر)(بره خیلی از بچه های ایننجا خیلی بیشتره)از بازیایی که دارم بازیای ps plus ان بقیه بازی هام تو بین اینا گم ممیشه و بعضی وقتا اصلا یادم میره که چه بازیایی رو دارم!
استیم هم همین مشکل رو داره که باعث شد یه بازی رو دو دفه بخرم:|
و به نظر من باید اجازه این رو بدن که "لایو بودن منو" رو قطع کنیم چون من به شدت احساس میکنم لگی که تو انلاین بعضی بازیا دارم به خاطر همینه.
منوی دانلود ها رو هم اگه به یه جای دیگه انتقال بدن عالی میشه.
بعد اون هم به نظر من باید یه فکری برای این اسکرین شات گرفتن اتوماتیک هنگام گرفتن قروفی بکنن!حداقل یه گزینه براش یزارن چون به هیچ عنوان نمیشه خاموشش کرد!

من نمی دونم از کمپانی ای که می گه ویژگی کنسول ما اینه که هارش قابل تعوضیه بعد میاد برای تبلیغ کنسول 1 ترابایتی می گه جای هاردتون کمه موقع آپگرید اه، چه انتظاری داری :d

کلا تمام مواردی که نام برده عالی هستن اگه اضافه بشه به نظر من نباید نظر سنجی میزاشت باید همه رو اجرایی میکرد .:d

جز اعلام آنلاین شدن دوستان که اونم خوب من غیر فعال میکنم مثل پارتی چت که الان غیر فعال کردم .:d

اتفاقا این موضوع به شدت چرته نمیدونم دوستان چند نفر در friend list دارن اما یکی مثل من که بالای 300 نفر friend دارم که آنلاین میشن و حدودا در حالت عادی 50 نفر آنلاین هستن میرن میان پدر شما با پیغام روی صفحه در میارن انقدر روی اعصاب راه میره که حد نداره مخصوصا زمانی که شما نیاز به تمرکز داری بعضی وقت ها وضعیت به حدی خراب بود که من پیغام ورود به پارتی چت حتی غیر فعال کردم .

چه ربطی داره عزیز من این قابلیت باید باشه و اختیار اینو داشته باشید که Notification رو غیرفعال کنید

اینو نسل قبل بعضی بازیها خودشون داشتن (در مورد Achievement).حالا من نمیدونم این نسل ماکرو این قابلیت رو گذاشته یا نه، ولی اتفاقا دقیقا همین رو دیروز من و دوستم داشتیم در مورد ضرورت وجودش بحث میکردیم:d
xbox داره انگار و خیلی هم لازمه اتفاقا. واقعا نمیدونم چرا تا حالا براش کاری نشده. برای خیلی از بازیها میتونه کاربرد داشته باشه.
اینم لینکش تو لاگ پلی استیشن:
PS4 Trophy tracking – PlayStation.Blog Share

گزینه امکان نگه داری آپدیت ها در هنگام حذف بازی از همه مهم تره که نیست

لامصب بازی 10 گیگ آپدیت داره، بازی رو که حذف کنی آپدیت هاشم حذف میکنه، در این حد احمق ندیده بودم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or