نظرسنجی بهترین گرافیک نسخه pc سال 2011

خوب دیدیم قسمت کنسولی سایت این تاپیک زده گفتم که pcکه مهد بازی های گیم و دارای گرافیک بالاتری هم هست نظر سنجیش را هم راه بیندازیم
به اندازه کافی هم تریلر و گیم پلی از بازی ها بیرون امده

Crysis 2
Battlefield 3
The Witcher 2
rage
The Elder Scroll 5 : Skyrim
Batman:arkham city
Deus Human revolution
Hitman Absolution
call of duty modern warfare 3
LA.Noire

• Like
Reactions: .:Pouria:.
اولا من کاری به Real بودن بازی ندارم در مورد گرافیک تکنیکی صحبت میکنم ما نمی تونیم بگم چون بازی Real نیست گرافیک تکنیکی خوبی نداره خودت هم میدونی که این بازی تو ضمینه بی رقیب هست.
بعد تو از یه بازی که علمی تخیلی هست انتظار گرافیک Real داری؟ به زیبای هر چه تمام تر نیویورک مخروب به تصویر کشیدن فقط جزئیات که هر خیابون به کار رفته دقت کنی میفهمی چی میگم.
GF3 اومده با یه گرافیک خوب یه میدون جنگ به زیبایی تمام به نمایش گذاشته ولی از لحاظ گرافیک تکنیکی واقعا C2 سرتره!(اسکرین هم گذاشتم تو همین تاپیک) برای همین دوستان فکر میکنن گرافیک GF3 بهتره.
نگا ، بازی تمش و داستانش و تکنولوژی و همه چیزش خیلی رئاله ، اما رنگبندی بازی با اینا تو تناقضه . از دید هنری واقعا نابود بود من باب تکنیکی بخوایم بگیم عالیه ! ولی بعد هنری خیلی برجسته تره و تحت تأثیر بیشتر میزار ِ آدمو ، مثلا بازی محبوب خودم DX:HR ، انقدر گرافیک هنریش عالی هست که آدم میتونه از مشکلات تکنیکی بسیارش صرف نظر کنه و رنگ بندی بازی با فضاش جور در میاد ، اگه رنگبندی کرایسیس 2 در حد ِ کرایسیس 1 بود خیلی خیلی از این بیشتر به چشم میومد گرافیکش .

تنها تفاوت بین کرایسیس ۲ و بتل ۳ جدای از استفاده دایرکت ایکس ۱۱ که در هر دو استفاده شده بود . اما تو کرایسیس قابل لمس تر و مشاهده بود و همین باعث افت راندمان ییستم میشد و در بتل ۳ استفاده از دایرکت ایکس ۱۱ زیاد ملموس نبود اما به طرز هوشمندانه ای استفاده شده بود . ولی عمده تفاوت این دو رو میشه در موتور بازی بتل۳ درتوانایی نورپردازی بی نهایت ریل و واقع گرایانه اون دونست. به طوری که تاثیر نور بر اجسام و بازتابش ها و حجم تیره و روشنی اون تو محیط دقیقا قابل تمایز هست . این یعنی دوباره سازی محیط در واقعیت اما در بازی . منظور من نورهای خیابان و جاده و اتش نیست. من در مورد خورشید و منبع نور اصلی بازی صحبت می کنم . منبع نوری که انگار تمامی فوتون یا ذرات حاوی انرژی صاتع شده از خورشید رو دوباره سازی می کنه . اما کرایسیس ۲ علی رغم تمامی نکات تکنیکی در گرافیک خودش اگرچه نورپردازی قابل قبولی رو ارایه میده اما نور خورشید به هیچ وجه واقعی نیست و وقتی شما بالای ساختمان به خورشید با همون منبع نوری نگاه می کنید اون رو نارنجی میبینید . رنگ غیر واقعی . برای مثال توجه تون رو جلب می کنم به قسمت مولتی بازی بتل ۳ و مپ operation firestorm اون . کسانی که تجربه بودن در صحرا کویر یا محیط بیابانی رو دارن اینجا و در این مپ به خاطر قدرت نورپردازی فوق العاده حس واقعی از محیط بهشون دست خواهد داد . حتما ی سری بهش بزنید. دوستانی که مولتی بازی رو تجربه کردن میدونن.

آخرین ویرایش:
بله ما که بارها گفتیم گرافیک کرایسیس 2 فانتزی هست اون یکی یعنی چیز 3 رئال هست یه چیزایی این داره که اون یکی نداره و همینطور بر عکس در کل من شخصا گرافیکی که به واقعیت نزدیک باشه می پسندم. اصلا بهتره هر 2 بازی رو به عنوان بهترین انتخاب کنند نه سیخ بسوزه ن کباب نه دل طرفداران :d

آقا میشه رای منو بهم پس بدین؟ الان بتمنو رو کنسول بازی کردم،بعضی جاهاش این قدر چشم نوازه که یکسره به مانیتور خیره میشم.:xحالا اون وعده وعیدهایی که برای نسخه PC دادند بماند.;)

دوستان اون پست حالا نظر دوستان چیه عکس هاش را میبینید؟
1q6ofcyy6lwktjrgiclj.jpg

v0pmq8dh75tdcy8ypuud.jpg
vq57vem1i1p1n7mggye7.jpg

izyanhtcjpzanqs53wxm.jpg

البته این عکسهارو قبلا ئیئه بدیم به نظرم قدری بزرگ نمایی شده من یه سری عکس از GTA eflc با مد گرفتم بد نیست بینید

نه دوست من بزرگ نمایی نیست شما از بازی عکس گرفتید ولی اینا از نهایت کیفیت مد از ادیتور بازیه.ما از این عکس ها از کرایسیس و خیلی بازی های دیگه زیاد دیدیم.
بعدشم شما عکس های خوبی گذاشتی اما بعید میدونم تکسچرها را دانلود کرده باشی و نهایت جزئیاتت باشه؟(بیا تو تاپیک جی تی ای تا بحث بکنیم)
شما این عکس را با عکس من مقایسه کن(این عکس سایزش کوچیکه برای همین کیفیت بهتری داره ولی با عکس من فقط کمی رنگ ها تفاوت داره که اونم مربوط به تنظیمات گرافیکه و دفینشن که من خاموشش کردم ولی اینجا روشه و ماشین ها هم import شده هست کیفیت بهتری داره تازه عکس من از fraps هست)
v0pmq8dh75tdcy8ypuud.jpg

q9nhi26jvi3k84e2km.jpg

آخرین ویرایش:
امیر جان میشه لطف کنید خودتون چند عکس In Game بعد از نصب ماد ها بگیرید و برای ما بذارید ؟
چون حقیقتا من خودم رو خفه کردم با این مادها ولی چنین کیفیتی رو هرگز به چشمم ندیدم.

امیر جان میشه لطف کنید خودتون چند عکس In Game بعد از نصب ماد ها بگیرید و برای ما بذارید ؟
چون حقیقتا من خودم رو خفه کردم با این مادها ولی چنین کیفیتی رو هرگز به چشمم ندیدم.
یه سری عکس توی تاپیک جی تی ای گذاشتم این اخری هم که تو این تاپیکه ماله خودمه.

آخرین ویرایش:
من تقریبا تمامی بازیهای بالا رو انجام دادم ولی از گرافیک هیچکدوم به اندازه بتمن لذت نبردم ...
بافت ها فوق العاده طبیعیه ...
بعضی وقتا الکی دور میزنم و از گرافیک فقط لذت می برم ...
مخصوصا اون نورپردازی دیوانه کنندش ...
نو پردازی چیزفیلد 3 یکم غیر واقع گرایانه است! میدونم عالیه ولی بیش از حد اغراق کردن! انگار از پشت شیشه به شما نور میتابه!

crysis2بدون پچ dx11حرفی برای گفتن نداشت ولی با این پچ حداقل تا حدودی با بعضی از امکانات dx11اشنا شدیم .بتمن هم که متاسفانه رو 11باگ خیلی داشت bf3هم عالی بود ولی به پای crysis2رو dx11نمیرسید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or