نظرسنجی بهترین گرافیک نسخه pc سال 2011

خوب دیدیم قسمت کنسولی سایت این تاپیک زده گفتم که pcکه مهد بازی های گیم و دارای گرافیک بالاتری هم هست نظر سنجیش را هم راه بیندازیم
به اندازه کافی هم تریلر و گیم پلی از بازی ها بیرون امده

Crysis 2
Battlefield 3
The Witcher 2
rage
The Elder Scroll 5 : Skyrim
Batman:arkham city
Deus Human revolution
Hitman Absolution
call of duty modern warfare 3
LA.Noire

• Like
Reactions: .:Pouria:.
حقیقتا گرافیک Crysis 2 با DX11 تو حلقم !
ما فقیر فقرا که نمیتونیم این گرافیکو با PC خودمون ببینیم , هرروز میریم خونه ی رفیقمون یکم گرافیک خدا رو میل میکنیم بعد میایم خونه براش کینکت میذاریم دلش خوش شه نکبت ... :|
واقعا گرافیک Crysis 2 با DX11 رو هرکسی از نزدیک ببینه سر گیجه میگیره ! انصافا BF3 هم خیلی خوبه ...

ها!!!!!!!!!!
میگم که دیگه بیشتر گرافیکم نمیکشید الان crysis بدون اون تکسچر پک که مالی نیست
الان کال آف چجوریه عکسایی که ازش دیدم خیلی خوب بود

خب ما هم با وجود تکسچر پک میگیم دیگه
اسم CoD رو هم من باب مقایسه ی گرافیکی در کنار C2 و GF3 نیار که کهیر میزنم :d

خدایی این عکسایی که دوستمون گذاشته رو ببینید ، C2 خیلی پر جزئیات تره و توی GF3 بیشتر با استفاده نور سعی شده کم کاری هایی موجود در جزئیات رو بپوشونه که حقیقتا موفق هم شدن :d
یغتی اگه تم رنگ ِ C2 اینجور زرد و ... نبود و مثه GF3 رئال بودن الان هممون با دیدن عکسها سکته میکردیم

ویرایش : الان که با دقت تر به عکس ها نگاه کردم بیشتر به عمق فاجعه پی بردم ... خیلی C2 خفن تره آقا ، اصلا جای بحث نداره ! :|
گوشه به گوشه ی تصاویر مربوط به C2 رو ببینید ، افکت های عجیب و غریب میبینید که نمیدونم چی هستن ولی کلا عمق تصویر رو خیلی بیشتر کرده و جزئیات خیلی بیشتر خودشون رو نشون میدن.مثلا توی بعضی از این عکسهای GF3 عملا به جز دود ناشی از انفجار هیچ چیز دیگه ای نیست !

آخرین ویرایش:
این عکس ها رو خودم گرفتم از هردو بازی خودتون یه مقایسه کنید هر 2 عالین ولی من crysis 2 رو انتخاب کردم

کرایسیس دو هم خیلی خفنگه:دی ولی بازم من با بتل بیشتر حال میکنم الان این عکسا با تکسچر پک هست یا بدون تکستچر پک؟؟؟

با تکسچر پک و dx11 صد البته :دی
:دی:دی:دی...
خوب دیگه
من خودم بدون تکسچر پک بازی میکردم زیاد گرافیک نداشت DX 11 رو دانلود کردم ولی تکسچر پک رو حال نداشتم دانلود کنم
بازیش خیلی قشنگ بود ولی من با بازی هایی مثل کال آف و بتل بیشتر حال میکنم چون واقعیته نه مثل کرایسیس هیولا میپره جلویه آدم مخصوصا warhead اون که یک موجوداتی تو هوا راه میرفتن حال آدمو میگرفتن:دی

---------- نوشته در 03:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:27 AM ارسال شده بود ----------

کال آف گرافیکش چجوریه
عکساش که خیلی خفنگ بود:دی
؟ ؟ ؟

در ابندا بگم من فن هیچ کدوم از بازی ها نیستم اما همه ی نسخه های جفتشون رو تموم کردم

مقایسه ی تکسچر اسفالت:

داخل عکس دوم می شه تعداد سنگ ریزه ها رو شمرد

بازم نمومنه های مشابه مثل تانک سواری یا تکسچرهای مشابهش هست مقایسه ی افکت انفجار یا کیفیت دود یا نورپردازی یا تخریب یا سایه ها

من برای کراسیس طراحی اسلحه با تسلیشن با افکت تیر روی اجسام بهتر دیدم(می شه گفت بتل تسلیشن نداره)

خب برادر من شما اومدی 2 تا اسکرین گذاشتی از تکسچر کف زمین از بقیه موارد هم میذاشتی.
الان این اسکرین ها از کف زمین و سنگ فرش Crysis 2 ببین.

از نظر جزئیات به کار رفته تو محیط و تکسچر ها انصافا Crysis 2 بهتره اسکرین پایین رو ببین.

اینم هست البته شب هست و تاریک ولی بازگوی همه چی هست.

به ریزه کاری های که روی او تریلی و آمبولانس پیاده شده دقت کن

از نظر افکت و نورپردازی Crysis 2 قشنگ یه سرگردن بالاتره من نمیدونم شما چه طوری میگی افکت ها و نورپردازی GF3 بهتره؟!

فقط به بازتاب نور به روی اجسام و دیوار ها نگاه کن.

در ضمن GF3 از نظر Draw Distance در حد خوبی نیست.
چند تا مورد هم هست اگه دقت کرده باشی تو GF3 چراغ ماشین ها یا خونه ها وقتی بهشون شلیک میکنی هیچ اتفاقی نمیوفته فقط صدای شکستن میده!
از نظر طراحی اسلحه ها و جرئیات به کار رفته Crysis 2 بی رقیب هست.
فیزیک بازی هم آنچنان که میگین نیست خوب هست ولی عالی نیست.
یه چیزی هم الان یادم اومد اول بازی تو Crysis 2 که میری بالا سر جنازه Prophet یه کم که بری جلو تر یه چند تا چراغ نئونی به رنگ آبی هست اونا رو بردار و روی اجسام بگیر ببین چی میشه!
این سه تا اسکرین هم کیفت تکسچرها تو بعضی جاهای GF3!

چند تا نکته رو بگم هم GF3 رو Ultra رفتم هم Crysis 2 رو DX11 و High Texture
من بی نهایت از GF3 لذت بردم و هنوز هم با دیدن بعضی مراحلش تو ذهنم هست گرافیکش بی نظیر هست دقیقا خودتو وسط یه میدون جنگ فرض میکنی! ولی واقعا از نظر تکنیکی جلوی Crysis 2 کم میاره Crysis 2 واقعا بی نظیره.

با تمام احترامی که برای دوستان قائلم ولی من الان کرایسیس 2 DX11 و کرایسیس و BF3 , .. را نصب دارم و بی هیچ شکی میگم GTA iv icenchanger
در مورد کرایسیس 2 بگم با اینکه ممکنه از نظر تکنولوژی,تکنیکی و بحث تکسچرها بهترین گرافیک را داشته باشه ولی از نظر من همه چیز تکسچر نیست و بازی اصلا شباهتی به واقعیت نداره اما برعکس کرایسیس 1 ممکنه از نظر تکسچر یا نورپردازی در حد کرایسیس 2 dx 11 نباشه ولی خیلی خیلی جلوه زیبا تری داره.(نمیدونم دوستان natural mod کرایسیس را بازی کردند یا نه ولی اگه ببینید از کرایسیس 2 دلسرد میشید)
اما در مورد gta iv icechanger نمیدونم دوستان gta iv را با texture pack 2 و better city texture , icenchanger 125 , road dk ,grass texture v1.2 و پچ 1.04 بازی کردند یا نه ولی گرافیک به قدری زیباست که یه جاهایی فکر میکنی تو خود نیویورکی
درسته این بازی ماله 2011 نیست ولی انگار تو 2011 به کل بازسازی شده همین مد های بالا نزدیک 9 گیگی میشه.
به هرحال هرکسی سلیقه ای داره و بر اساس یه مبنایی انتخاب میکنه.(مبنای منم زیبایی گرافیک و شباهت به واقعیت که از سطح گرافیک بازی خارج بشه)

deb8d1dd9284.jpg

آخرین ویرایش:
اگه میخواین سکته کنین در جا برین Crysis 2 dx11 + HD Texture Pack + Maldo HD Texture Pack رو ران کنین ، Black Fire Mod هم عالیه اما رنگبندی بازی رو خیلی مصنوعی تر می کنه .

لامصب مخم سوکت کشید عکس های crysis 2 دیدم !!!

اصلاً از لحاظ Visul effect مقایسه این دو عنوان کنار هم گناه ِ :d
F3ـب جلو crysis 2 از لحاظ افکت های تصویری عریان بنظر میرسه :d

به نظرم crysis 2 از همه(با اون تکسچر پک)بهتره ولی نباید انتخاب بشه چون همون اول بازی رو با این حالت عرضه نکرد و گذاشت سه ماه بگذره تازه یادش افتاد که pc هم هست.من خودم به BF3 رای میدم

فقط امیدوارم کرایتک یه بازی با تم رئال تر بسازه ، اونوقته که این تکنیک های بصری ای که توی بازی به کار رفته Mind Blowing میشن !
اصلا من هر جور فکر میکنم از لحاظ گرافیک هیچ چیزی با C2 قابل مقایسه نیست . هرچی عکس های بیشتری گذاشته میشه تفاوت ها بیشتر آشکار میشه . بینظیره بینظیر

دوستان تاپیک نظر سنجی هست نه مقایسه بازیها !!!
حسین این چه حرفی زدی؟! تاپیک برای بهترین گرافیک امسال هست هیچ موردی هم نداره در مورد نکات مثبت منفی بازی ها بحث بشه دیگه الان هم همه میدونن کاندیدهای اصلی این 2 بازی هستن بحث در موردشون محاز هست همون طور که الان تو مشابه همین تاپیک برای کنسول ها بحث و مقایسه هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or