نظرسنجی بهترین گرافیک نسخه pc سال 2011

خوب دیدیم قسمت کنسولی سایت این تاپیک زده گفتم که pcکه مهد بازی های گیم و دارای گرافیک بالاتری هم هست نظر سنجیش را هم راه بیندازیم
به اندازه کافی هم تریلر و گیم پلی از بازی ها بیرون امده

Crysis 2
Battlefield 3
The Witcher 2
rage
The Elder Scroll 5 : Skyrim
Batman:arkham city
Deus Human revolution
Hitman Absolution
call of duty modern warfare 3
LA.Noire

• Like
Reactions: .:Pouria:.
نه عزیز.اینطوریا هم که میگی نیستش.حالا کاری به گرافیک ندارم چون اون بحثش جداست.ولی خیلیا میگن که از نظر نوپردازی کرایسیس 2 بهتره.ولی من به شخصه اون چیزی رو که روی اخرین تنظیمات و DX11 دیدم نظرم عوض شدش.

اگه مشکلت فقط با اینه که گفتم نورپردازی کرایسیس بهتره پس چرا این پستم رو نقل قول کردی؟ اونیو نقل قول میکردی که توش گفته بودم نورپردازی C2 بهتره :d

=====

مطمئن باش بنده هم چیز 3 و C2 روی آخرین تنظیمات بازی کردم.
کرایسیس به مراتب از لحاظ نورپردازی تکنیکی تره ، ولی چیز 3 رئال تره .
علت این که شما بازی رو دیدی و خوشت اومد هم طبیعیه ، چون بازی تم ـه طبیعی تری نسبت به C2 داره .
ولی از لحاظ تکنیکی واقعا در مقابل C2 ضعیف تره.

آخرین ویرایش:
@ امیر حسین: امیر خداییش این چیز توی انفجارا خیلی بهتره! اون همه تیکه واقعاً شاهکاره! دور دست رو باهات موافقم! یه تیکه عکس بی جون خیلی زشته! ولی از نظر کیفیت انفجار ها Crysis عالی عملکرد ! هر انفجاری یه طورایی دل آدم رو شاد می کرد.
من کرایسیس رو بدون DX11 در نظر گرفتم و رای دادم.

محمد صادق :دی هر دوتاشون فوق العاده هستند و در این شکی نیست به خصوص این که هر دو رو میش هبا یه سخت افزار قابل ابتیاع برای همه به راحتی بازی کرد و این نکته ی مثبتیه :دی در کل بدون شک X رئال ترین گرافیکی رو داره که من تا حالا دیدم اما از لحاظ تکنیکی و حتی از لحاظ بصری از نظر من Crysis 2 سرتره ، البته نظر شخصیه :دی

محمد صادق :دی هر دوتاشون فوق العاده هستند و در این شکی نیست به خصوص این که هر دو رو میش هبا یه سخت افزار قابل ابتیاع برای همه به راحتی بازی کرد و این نکته ی مثبتیه :دی در کل بدون شک X رئال ترین گرافیکی رو داره که من تا حالا دیدم اما از لحاظ تکنیکی و حتی از لحاظ بصری از نظر من Crysis 2 سرتره ، البته نظر شخصیه :دی

نظر شما رو قبول دارم اون چیزی که در نگاه اول به چشم میاد رئال بودن گرافیک چیز 3 هست که گیمر رو میخکوب می کنه ولی بعد که بیشتر بازی میکنیم میبینیم که بافتها اونطوری نیست که باید باشه بر عکس در کرایسیس بافتها کیفیت بهتری داره. در کل با نگاه به عکس ها از 2 بازی جذابیتهای چیز 3 بهتر جلوه می کنه البته فعلا که در عکس اینطوره بنده هنوز موفق نشدم بت 3 رو بازی کنم تا بتونم بهتر نظر بدم

• Like
Reactions: Quantic Dream

امیر حسین
نخند!:|:d
می گم نخند:|:|:d

واقاعن این رئال بودنش همه رو می کشه!
به من چه بخند! ولی توی اونجا که از ناو میای بیرون زیر بارون میری هواپیما رو سوار شی من شخصاً کفم برید! نزدیک بود غش کنم! خیلی خفن بود!
اما در مورد کرایسیس باهات موافقم.
همچنان بر این موضوع که چیز نروای عجیبی داره و افکتاش هم خیلی چشم نوازه تاکید دارم.

^^^

اونجا که dima ماسک رو صورتشه این افکت و گرد و غبار روی شیشه ی ماسک فوق العاده بود :دی بهتر از Metro 2033 حتی ! ولی اون بارون روی پشتبوم کنار اون نئون قرمز ها خفن ترین قسمت بازی بود از نظر من که کاملا منون Jaw Drop کرد :دی

^^^

اونجا که dima ماسک رو صورتشه این افکت و گرد و غبار روی شیشه ی ماسک فوق العاده بود :دی بهتر از Metro 2033 حتی ! ولی اون بارون روی پشتبوم کنار اون نئون قرمز ها خفن ترین قسمت بازی بود از نظر من که کاملا منون Jaw Drop کرد :دی

این دو صحنه عالین عالی!
در هر کدوم میشه یه بار فک رو از زمین جم کرد!

این دو صحنه عالین عالی!
در هر کدوم میشه یه بار فک رو از زمین جم کرد!
شما درباره ی کدوم بازی صحبت میکنین!
icon_teh%20%2829%29.gif

من BF3 رو بازی نکردم ، ولی بعید میدونم از Crysis 2 با DX11 و Texture Pack بازی ای بهتر بتونه باشه ! مگه دوباره Crytek تا آخر این نسل یه بازی جدید بسازه .

اقا محسن شما چجوری اینو میگید؟واقعا جرئیات نورپردازی crysis2 در حد نسل بعده ولی درست ازش استفاده نمیکنه که ادمُ دیوونه کنه درست برعکس gf3

آخرین ویرایش:
زمانی که dx11 c2 اومد همه گفتن چیه بابا هیچ فرقی نکرده کلی عکس گذاشتم که چرا تغیراتش کمم نیست حالا عزیز شده

مشکل c2 اینه که کنسولی بود از اول بعد اومدن با ماله درستش کردن برای همین یه جاش خیلی خوب شد یه جاش متوسط مخصوصا تکسچرهاش یه جاهاییش یادشون رفته ماله بکشن:d

علت سنگینیش هم همین شد

اصلا روی چه حسابی میگید که کرایسس 2 بهتر از بتل 3 هست؟ از لحاظ گرافیکی برترین بازی 2011 همین بتل 3 هست و توی این سال روی دستش نمیاد شاید سال بعدی یه عنوان خفن تر بیاد که روی دست این گرافیک بلند شه.

من با دایرکت ایکس 10 و روی رزولوشن 768*1360 و روی high بازی رو به صورت فیلم سینمایی بازی میکردم و کرایسیس 2 از بتل پایین تر هست البته نه خیلی پایین تر ولی به حد بتل نمیرسه.

حالا اگه با دارکت ایکس 11 بتل رو بیارم به نظرتون گرافیکش خفن تر میشه؟؟

لینک دانلود جدید ترین دایرکت ایکس 11 اگه دارین بزارین لطفا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or