نظرسنجی بهترین گرافیک نسخه pc سال 2011

خوب دیدیم قسمت کنسولی سایت این تاپیک زده گفتم که pcکه مهد بازی های گیم و دارای گرافیک بالاتری هم هست نظر سنجیش را هم راه بیندازیم
به اندازه کافی هم تریلر و گیم پلی از بازی ها بیرون امده

Crysis 2
Battlefield 3
The Witcher 2
rage
The Elder Scroll 5 : Skyrim
Batman:arkham city
Deus Human revolution
Hitman Absolution
call of duty modern warfare 3
LA.Noire

• Like
Reactions: .:Pouria:.
حسین این چه حرفی زدی؟! تاپیک برای بهترین گرافیک امسال هست هیچ موردی هم نداره در مورد نکات مثبت منفی بازی ها بحث بشه دیگه الان هم همه میدونن کاندیدهای اصلی این 2 بازی هستن بحث در موردشون محاز هست همون طور که الان تو مشابه همین تاپیک برای کنسول ها بحث و مقایسه هست.

مهراد جان
خیلی راحت می تونیم بحث اینجا دنبال کنیم !
[h=2]مقایسه بازی ها[/h]

مهراد جان
مقایسه بازی ها

چه ربطی داره حسین! بابا 2 تا بازی الان حرف اول رو میزنن تو گرافیک اینجا هم تاپیک بهترین گرافیک PC هست ما کاملا مجاز به بحث در مورد نقاط مثبت منفی گرافیکشون هستیم این بحث ها هم بار فنی تاپیک رو بالا میبره هم رو انتخاب دوستان میتونه تاثیر بذاره.
اگه قرار بر مقایسه بود که الان Rage U3 C2 Goew 3 BF3 Foroza 4 Batman تو تاپیک بهترین گرافیک کنسول در موردشون بحث نمیشد و همه Vs میشدن.

مهراد جان
مقایسه بازی ها

نیومدیم که در مورد گیم پلی حرف بزنیم ! گرافیک هست ! داریم دلیل هم میاریم چرا این یکی بهتره یا اون یکی بدتر . نمی دونم آخه وقتی که خود ِ ناظم هم شرکت می کنه تو بحث مشکل از نظر شما چیه !

خوب عنوان تاپیک بهترین گرافیک pc دیگه !! ما هم داریم در مورد گرافیک عناوین pc صحبت میکنیم ! واسه هر 2 تا بازی که تاپیک Vs نمی زنن :d

چه ربطی داره حسین! بابا 2 تا بازی الان حرف اول رو میزنن تو گرافیک اینجا هم تاپیک بهترین گرافیک PC هست ما کاملا مجاز به بحث در مورد نقاط مثبت منفی گرافیکشون هستیم این بحث ها هم بار فنی تاپیک رو بالا میبره هم رو انتخاب دوستان میتونه تاثیر بذاره.
اگه قرار بر مقایسه بود که الان Rage U3 C2 Goew 3 BF3 Foroza 4 Batman تو تاپیک بهترین گرافیک کنسول در موردشون بحث نمیشد و همه Vs میشدن.

نیومدیم که در مورد گیم پلی حرف بزنیم ! گرافیک هست ! داریم دلیل هم میاریم چرا این یکی بهتره یا اون یکی بدتر . نمی دونم آخه وقتی که خود ِ ناظم هم شرکت می کنه تو بحث مشکل از نظر شما چیه !

اقا تسلیم ادامه بدهید ;)
ولی به نظر من بتل بالاتره هست هر کی خواست بادلیل بهش ثابت می کنم

یه موردی هم که میشه در مورد C2 گفت اینه که رو Ultra و DX9 هم بی نظیر بود یعنی نهایت استفاده از DX9 تو این بازی شده بود افکت های باورنکردنی بازتاب نور تکسچر های خوب که البته میتونست بهتره باشه!
انصافا از هر لحاظ بخوایم حساب کینم C2 رقیبی نداره حالا بماند 7 ماه دیر تر از GF3 ریلیز شد و یک صدم این بازی هایپ نشد:d
ثابت کن! ولی قبلش پست که من زدم صفحه پیش رو قشنگ بخون و اسکرین ها رو ببین.

اقا تسلیم ادامه بدهید ;)
شما عکس های چند صفحه قبل که من گذاشتم رو ببین بعد خیلی سریع حرفتو پس بگیر!!!!!!!!:d

---------- نوشته در 06:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:12 PM ارسال شده بود ----------

با تمام احترامی که برای دوستان قائلم ولی من الان کرایسیس 2 DX11 و کرایسیس و BF3 , .. را نصب دارم و بی هیچ شکی میگم GTA iv icenchanger
در مورد کرایسیس 2 بگم با اینکه ممکنه از نظر تکنولوژی,تکنیکی و بحث تکسچرها بهترین گرافیک را داشته باشه ولی از نظر من همه چیز تکسچر نیست و بازی اصلا شباهتی به واقعیت نداره اما برعکس کرایسیس 1 ممکنه از نظر تکسچر یا نورپردازی در حد کرایسیس 2 dx 11 نباشه ولی خیلی خیلی جلوه زیبا تری داره.(نمیدونم دوستان natural mod کرایسیس را بازی کردند یا نه ولی اگه ببینید از کرایسیس 2 دلسرد میشید)
اما در مورد gta iv icechanger نمیدونم دوستان gta iv را با texture pack 2 و better city texture , icenchanger 125 , road dk ,grass texture v1.2 و پچ 1.04 بازی کردند یا نه ولی گرافیک به قدری زیباست که یه جاهایی فکر میکنی تو خود نیویورکی
درسته این بازی ماله 2011 نیست ولی انگار تو 2011 به کل بازسازی شده همین مد های بالا نزدیک 9 گیگی میشه.
به هرحال هرکسی سلیقه ای داره و بر اساس یه مبنایی انتخاب میکنه.(مبنای منم زیبایی گرافیک و شباهت به واقعیت که از سطح گرافیک بازی خارج بشه)

deb8d1dd9284.jpg
آقا این GTA iv icenchanger چیه که همه ازش صحبت میکنن یه توضیح بده ما هم شیرفهم بشیم!

---------- نوشته در 06:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:13 PM ارسال شده بود ----------

:دی:دی:دی...
خوب دیگه
من خودم بدون تکسچر پک بازی میکردم زیاد گرافیک نداشت DX 11 رو دانلود کردم ولی تکسچر پک رو حال نداشتم دانلود کنم
بازیش خیلی قشنگ بود ولی من با بازی هایی مثل کال آف و بتل بیشتر حال میکنم چون واقعیته نه مثل کرایسیس هیولا میپره جلویه آدم مخصوصا warhead اون که یک موجوداتی تو هوا راه میرفتن حال آدمو میگرفتن:دی

---------- نوشته در 03:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:27 AM ارسال شده بود ----------

کال آف گرافیکش چجوریه
عکساش که خیلی خفنگ بود:دی
؟ ؟ ؟
آقا دمت گرم اون لینک دانلود دایرکس 11 رو واسه ویندوز 7 به ما هم بده دانلود کنیم!!!:d

ثابت کن! ولی قبلش پست که من زدم صفحه پیش رو قشنگ بخون و اسکرین ها رو ببین.
از نظر افکت و نورپردازی Crysis 2 قشنگ یه سرگردن بالاتره من نمیدونم شما چه طوری میگی افکت ها و نورپردازی GF3 بهتره؟!

عکس های صفحه قبل را دیدیم خودم هم بارها از این صحنه ها عکس گرفتم قبلا !!!!

به نورپردازی تصاویر زیر دقت کند خیلی از تکنیک های نورپردازی برای بار اول مشاهده می کنم !

نورپردازی کرایسیس2 یک حالت غیر واقعی هست اما بتل با این تکنیک جدیدی که توی بازی به کاربرده نورپردازی کامل واقعی به نظر می رسه حتی شکست نور و هم توش به خوبی دیده میشه !!!
در مورد فیزیک و انفجارها هم که دیگه فکر نکنم حرفی باقی ماندهیکی از امتیاز های اصلی این بازی هست باشه فقط به این تصویری که در زیر قرار می دهم دقت کنید همه چیز مشخص هست
تنها چیزی که به نظرم کرایسیس 2 می تونه در مقایسه با بتل برتری داشته باشه تکسچر ها بازی هست که به نظرم تو کرایسیس2 بهتر کارشده اون هم بخاطر وجود اون پچ دایرکس 11 که به بازی دادند

نورپردازی !

تصاویری از فیزیک بی نظیر بازی به پرت شدن و منفجر شدن تک تک قطعات و جزیات دقت کنید !

در اخر همچین صحنه ای را در هیچ بازی نمی توان یافت !

خب برادر من شما اومدی 2 تا اسکرین گذاشتی از تکسچر کف زمین از بقیه موارد هم میذاشتی.
الان این اسکرین ها از کف زمین و سنگ فرش Crysis 2 ببین.

از نظر جزئیات به کار رفته تو محیط و تکسچر ها انصافا Crysis 2 بهتره اسکرین پایین رو ببین.

اینم هست البته شب هست و تاریک ولی بازگوی همه چی هست.

به ریزه کاری های که روی او تریلی و آمبولانس پیاده شده دقت کن

از نظر افکت و نورپردازی Crysis 2 قشنگ یه سرگردن بالاتره من نمیدونم شما چه طوری میگی افکت ها و نورپردازی GF3 بهتره؟!

فقط به بازتاب نور به روی اجسام و دیوار ها نگاه کن.

در ضمن GF3 از نظر Draw Distance در حد خوبی نیست.
چند تا مورد هم هست اگه دقت کرده باشی تو GF3 چراغ ماشین ها یا خونه ها وقتی بهشون شلیک میکنی هیچ اتفاقی نمیوفته فقط صدای شکستن میده!
از نظر طراحی اسلحه ها و جرئیات به کار رفته Crysis 2 بی رقیب هست.
فیزیک بازی هم آنچنان که میگین نیست خوب هست ولی عالی نیست.
یه چیزی هم الان یادم اومد اول بازی تو Crysis 2 که میری بالا سر جنازه Prophet یه کم که بری جلو تر یه چند تا چراغ نئونی به رنگ آبی هست اونا رو بردار و روی اجسام بگیر ببین چی میشه!
این سه تا اسکرین هم کیفت تکسچرها تو بعضی جاهای GF3!

چند تا نکته رو بگم هم GF3 رو Ultra رفتم هم Crysis 2 رو DX11 و High Texture
من بی نهایت از GF3 لذت بردم و هنوز هم با دیدن بعضی مراحلش تو ذهنم هست گرافیکش بی نظیر هست دقیقا خودتو وسط یه میدون جنگ فرض میکنی! ولی واقعا از نظر تکنیکی جلوی Crysis 2 کم میاره Crysis 2 واقعا بی نظیره.

من چیزهای مشابه گذاشتم ببین کرایسیس یه سری صحنه های خیلی زیبا داره اما چیز 3 کلا زیبا کار شده بعضی از صحنه هاش به واقعیت خیلی نزدیک هست

نورپردازی:

شیدر:

به میزان خشک یا خیس بودنش دقت کنید هم در سطح افقی هم عمودی

اینم انفجار که در هیچ بازی ای این میزا دود با این کیفیت دیده نشده:

اینم جزئیات که اگه یادتون باشه در کراسیس مرحله ی بارونیش کاغدهایی که پراکنده شده بود کیفیتش یادتونه:

من دیگه نمیدونم چه طوری باید ثابت کنم که از نظر نور پردازی تکسچر افکت جزئیات تو بازی Crysis 2 سرتره خوبه صفحه قبل اسکرین گذاشتم همه چیز هم مشخص هست!
به خدا قسم C2 از نظر تکنیکی بالاتره GF3 یه بازی هست که گرافیکش با واقعیت تفاوتی نداره از این لحاظ ذهن آدم رو مشغول میکنه تابلو ترین مشکلش هم Draw Distance و طراحی اسلحه ها هست.
یه بار گفتم باز هم میگم اول بازی تو Crysis 2 که میرین بالا سر جنازه Prophet یه کم که برین جلو تر یه چند تا چراغ نئونی به رنگ آبی هست اونا رو بردارین و روی اجسام بگیرن ببین چی میشه!

آقا این GTA iv icenchanger چیه که همه ازش صحبت میکنن یه توضیح بده ما هم شیرفهم بشیم!
ه
icencahnger یه مدیه بر پایه مد گرافیکی enb که گرافیک فوق العاده ای به بازی میده.مثلا همین icencahnger 1.25 شامل یه سری مدهای دیگه هم هست و در کل بازی را دگرگون میکنه.(اگه کسی در این رابطه سوالی داشت بهم پی ام بده)

من دیگه نمیدونم چه طوری باید ثابت کنم که از نظر نور پردازی تکسچر افکت جزئیات تو بازی Crysis 2 سرتره خوبه صفحه قبل اسکرین گذاشتم همه چیز هم مشخص هست!
به خدا قسم C2 از نظر تکنیکی بالاتره GF3 یه بازی هست که گرافیکش با واقعیت تفاوتی نداره از این لحاظ ذهن آدم رو مشغول میکنه تابلو ترین مشکلش هم Draw Distance و طراحی اسلحه ها هست.
یه بار گفتم باز هم میگم اول بازی تو Crysis 2 که میرین بالا سر جنازه Prophet یه کم که برین جلو تر یه چند تا چراغ نئونی به رنگ آبی هست اونا رو بردارین و روی اجسام بگیرن ببین چی میشه!
خب این نشون میده چقد کرایتک اشتباه کرده ! کرایتک میتونست بازی رو خیلی واقعی تر بسازه ! کرایسیس 1 حتی خیلی واقعی تر هست نسبت به کرایسیس 2 ! جدا از کیفیت تکسچر کرایسیس 2 که افت کرده بود تو DX9 ، بقیه چیزهاش از کرایسیس 1 سر بود اما هنوزم من معتقد در مجموع گرافیک کرایسیس 1 بهتره تا کرایسیس 2 بدون تکسچر پک و DX11 . کلن میتونستن با یه رنگبندی زیبا و رئال بازی رو خیلی بهتر به رخ بکشن . باید تو محیط خیلی دقیق شی تا برتری های عظیم کرایسیس 2 رو ببینی نسبت به BF3 .

خب این نشون میده چقد کرایتک اشتباه کرده ! کرایتک میتونست بازی رو خیلی واقعی تر بسازه ! کرایسیس 1 حتی خیلی واقعی تر هست نسبت به کرایسیس 2 ! جدا از کیفیت تکسچر کرایسیس 2 که افت کرده بود تو DX9 ، بقیه چیزهاش از کرایسیس 1 سر بود اما هنوزم من معتقد در مجموع گرافیک کرایسیس 1 بهتره تا کرایسیس 2 بدون تکسچر پک و DX11 . کلن میتونستن با یه رنگبندی زیبا و رئال بازی رو خیلی بهتر به رخ بکشن . باید تو محیط خیلی دقیق شی تا برتری های عظیم کرایسیس 2 رو ببینی نسبت به BF3 .
اولا من کاری به Real بودن بازی ندارم در مورد گرافیک تکنیکی صحبت میکنم ما نمی تونیم بگم چون بازی Real نیست گرافیک تکنیکی خوبی نداره خودت هم میدونی که این بازی تو ضمینه بی رقیب هست.
بعد تو از یه بازی که علمی تخیلی هست انتظار گرافیک Real داری؟ به زیبای هر چه تمام تر نیویورک مخروب به تصویر کشیدن فقط جزئیات که هر خیابون به کار رفته دقت کنی میفهمی چی میگم.
GF3 اومده با یه گرافیک خوب یه میدون جنگ به زیبایی تمام به نمایش گذاشته ولی از لحاظ گرافیک تکنیکی واقعا C2 سرتره!(اسکرین هم گذاشتم تو همین تاپیک) برای همین دوستان فکر میکنن گرافیک GF3 بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or