نظرسنجی:انتخاب بهترین انتی ویروس

بهترین انتی ویروس از نظر شما؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    372
وقتی آنتی ویروس هایی مثل Avira و Avast که توی آخرین تست ها به راحتی Kaspersky و NOD32 رو پشت سر گذاشتن توی نظر سنجی نیستند ، ترجیح میدم رای ندم !

اون زمانی که تاپیک زده شد اینا رو اصلا کسی نمیشناخت یا اصلا نبود!!!;)

من اكثر آنتي ويروس ها رو نصب كردم و استفاده كردم. روي سيستم هاي مختلف با سرعت هاي مختلف.
در كل آنتي ويروس NOD به دليل اين كه از لحاظ سرعت خيلي بالاتر ِ نسبت به بقيه آنتي هاست.

در ضمن بخاطر friendly بودنش هم بيشتر از بقيه دوست دارم چون اينطوري ميتوني همه چيزش رو ونطور كه دوست داري تنظيم كني. در مورد بروز شدن هم كه هر روز يه فايل كوچيك دانلود ميكنه و به روز ميشه. اگر در سايت ها هم نگاه كنيد در بسياري از گزينه ها از بقيه بهتره.

راستي براي گرفتن سريال براي nod ميتونيد به سايت زير مراجعه كنيد:

www.nod321.com

Last edited by a moderator:
سلام
خب منم که nod32 رو انتخاب میکنم دلایلش هم خیلی سادست دقیقا همون چیزهایی که مهسا گفت;)

من میدونم اخرش kaspersky رای بیشتری میاره ولی جالبه این رو ببینید:

highest-detection.gif

سایت اصلی کاسپراسکای

http://www.kaspersky.com/virusscanner

این رو حالا ببینید:
VB-tests-passed.jpg

The Best Anti Virus Software Fights In-the-Wild Viruses

Missed-In-the-Wild-Viruses.jpg

The Fastest Performance of Antivirus Software

ScanThru-EXE%28022007%29.gif

AV-Scanning-Performance2.jpg

Lowest Resource Utilization by the Best Antivirus Software

ResourceUtilization.gif

این ها رو هم سایت رسمی nod32 گزاشته:
http://www.eset.com/products/compare.php

خب همین طور که در عکس اول میبینید اسمی از nod32 نیاورده شده چون اگه میاورد باید تو سایت خودش nod32 رو بالاتر قرار میداد که خیلی ضایع بود واسه همین اسمی از nod32 نیاورده شده!!

بهتره مقایسه سایت nod32 رو ببینید !!

بهتره یه سر به اینجا هم بزنید تا nod32 vs xxx رو ببینید:
http://www.eset.com/products/compare-NOD32-vs-competition.php

نگید اینها رو سایت رسمی nod32 گزاشه پس الکیه چون همین طور الکی هم نیست که یکی یه چیزی بنویسه تو سایتش و شرکتها رغیب ازش شکایتی نکنن!!
موفق باشید
من میدونم اخرش kaspersky رای بیشتری میاره ولی جالبه این رو ببینید:
امین الان حوصلم سر رفته بود -این تاپیک خورد به چشم نشستم کلش رو خوندم:biggrin1::cheesygri
(بی کار هم عالمی داره)
این پستت رو دیدم گفتم بیام بگم که اشتباه فکر کردی
واقعا NOD32بهترین انتی ویروس دنیاست:biggrin1:

پ.ن:امروز رفتیم پاساژ علاالدین (مرکز موبایل)
طبقه 3 بودیم یک دختره در به در دنبال NOD32اورجینال میگشت:biggrin1::laughing::cheesygri
از شانس خوبش من اخرین ورژن nodرو توی گوشیم داشتم:love::love::love:(کلا همیشه دارم-به کل رفقا تو مدرسه میدم-حتی مدیرمون تو مرکز):biggrin1:

دادم بهش یک ادرس هم بهش دادم -گفتم یوزر و پسورداش اپدیته همیشه
گفتم برو اپدیت کن-
خنگ خان گفت مگه نسخه تقلبی هم اپدیت میشه(جاتون خالی کلی بهش خندیدیم):laughing:
بهش دادم
جشنواره گرفت
انگار به ... رانی بدی یا تی تاب

پ.ن2:این پاساژ چه دزد خونه ایه:mad::mad::evil:

آخرین ویرایش:
امین الان حوصلم سر رفته بود -این تاپیک خورد به چشم نشستم کلش رو خوندم:biggrin1::cheesygri
(بی کار هم عالمی داره)
این پستت رو دیدم گفتم بیام بگم که اشتباه فکر کردی
واقعا NOD32بهترین انتی ویروس دنیاست:biggrin1:

خسته نباشی:دی!!!

من خودم eset smart security رو استفاده میکم قبلشم nod32 واقعا عالیه! هم اپدیت میشه هم سرعت نمیگیره هم ویروس طرفت نمیاد! دیگه ادم چی میخواد از انتی ویروس:)

خداييش nod همه چيش عاليه . من كه nod رو واسه كيفيتش ميخرم! :biggrin1:
سرعت نميگيره . آپديت ميشه . هيچ ويروسي جم نميخوره! پدر و مادر ويروس رو به هم پيوند ميزنه اگه ببينتش! :biggrin1:

پ.ن :
دیگه ادم چی میخواد از انتی ویروس
:biggrin1:

به نظر من نورتون یکی از بهتریناست مثل ی پسر خوب نشسته:biggrin1: کاسپر از نظر ویروس شناسی اول ولی خیلی اخطار بی مورد میده که رو اعصاب ادم قدم می زنه

nod چی چیه ؟! :biggrin1: من میخوام یه آنتی ویروس خفن نصب کنم کدوم بهتره؟ نورتون چطوره؟! ها؟

نظر من رو بخوای بین eset smart security و Kaspersky Internet Security یکی رو انتخاب کن تو نظرسنجی همین تاپیک این 2 بالاترین هستن..

من یه مدتی که kaspersky استفاده قبل از اون NOD32 استفاده میکردم و NOD رو به این دلیل کنار گذاشتم چون هیچ تروجانی رو پیدا نمیکرد!
البته avira هم یه مدتی کوتاهی کار میکردم که از اونم راضی بودم:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or