javascript:void(0)
با دلیل کار کنید نه با احساس
با سلام خدمت همه شما من از تمام آنتی ویروس ها استفاده کردم.اما هیچکدوم
آویرا نمیشه زیرا برای انتخاب یک آنتی ویروس و پیشنهاد آن به متخصصین باید دلیل داشت الان تمام هموطنان عزیزمان تحصیل کرده هستند و به همین راحتی نمیتوان با طرفندهای بازاری گول زد و تصمیم گرفتم با دلیل حرف بزنم زیرا هم خودم راحتر هستم و پیش وجدان خودم .و هم گرفتاری های پشتیبانی واقعا برای من خیلی کم شده زیرا
آپدیت عالی .
سیک بودن نرم افزار و شرکت کردن در
آزمونهای مختلف و موفقیت های عالی نه خوب .
به جرات،به جرات،به جرات،به جرات،قویترین هوش مصنوعی هر کسی که در زمینه آیتی تخصص دارد حاضرم باهاش بحث کنم.در ادامه صحبت های تکمیلی درباره کلیه آنتی ویروس ها بخصوص اویرا صحبت خواهم کرد.دلیل هم دارم .
نتایج آخرین تست av-comparativesمعتبرترین سازمان مقایسه آنتی ویروس ها
در آخرین تست سازمان مستقل av-comparatives باز هم آنتی ویروسavira رتبه اول را در شناسایی هوشمند و تکیه بر هوش مصنوعی نرم افزار کسب کرد این تست در تاریخ نوامبر سال 2009 انجام شده است و آویرا توانسته با 71% بدون روزآمدی نرم افزار به مدت سه ماه رتبه اول را به خود اختصاص دهد نکته مهم این است که سازمان مستقلav-comparatives معتبر ترین سازمان مقایسه آنتی ویروس هاست به دو دلیل
1[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]:آنتی ویروس هایی میتوانن در این آزمون شرکت کنند که انجین نرم افزار متعلق به خودش باشد. واگر متعلق به شرکتی است .با اجازه آن شرکت.[/FONT]
2[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]:با توجه به اینکه فقط تست ها در مورد آنتی ویروسهایی قرار می گیرد.که خودشان مایل به شرکت باشند. نه مثل بعضی سازمانهای غیر معتبر که بدون اجازه شرکت تمامی آنتی ویروس ها را مورد تست قرار می دهند.[/FONT]
[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif][/FONT]
نتایج آخرین تست آنتی ویروس ها
در آخرین تستی که سایت معتبر
av-comparatives انجام شد .باز هم
آویرا بهترین شد لازم به یادآوری است که سایت
ایتنا بصورت تبلیغی هنوز از آنتی ویروس های مورد علاقه خودش تعریف و تمجید میکند .در صورتی که مثلا کاسپرسکی رتبه بالا داشته باشد . میگوید فقط کاسپر رتبه اول را کسب کرد. در صورتی که این سایت که مورد قبول تمامی آنتی ویروس های لایسنس دار است .و اورجینال است . اما واقعیت این است که
آویرا از همه برتر است .شما خودتان برویید به این سایت
av-comparatives و نتایج رو خودتان ببیند و خودتان قضاوت کنید.