شایعه نشانه هایی از Left 4 Dead 3 در SteamWorks

ξα6ηερ

کاربر سایت
slide-jpg.24202

یکی از کاربر های فوروم Facepunch به نام "DevinWatson" نشانه هایی از سومین عنوان از سری محبوب Left 4 Dead را از طریق Steamworks SDK در دیتابیس Steam یافته است. با توجه به توضیحاتی که در وبسایت SteamDB داده شده است، این عنوان برای چندین ماه است که هیچ به روزرسانی مهمی را دریافت نکرده و احتمال دارد که برای مدتی کار بروی آن متوقف شده باشد. با توجه به اینکه به نظر می رسد مراحل توسعه Source Engine 2 رو به پایان است این احتمال وجود دارد که L4D3 در صورت وجود داشتن جزء اولین عنوان های Source 2 باشد.​

آخرین ویرایش:
من چرا خبرو ندیده بودم تا الان؟:d بخدا آخر شبی کلی حال و هوام عوض شد، اتفاقا L4D از اون دست شوترهای first class هست که لذتش بی نهایت بالاست. از لحاظ Coop که شاهکاره اصلا، سینگلش هم فقط کافیه با شاتگانش شلیک کنید تا بفهمید چقدر لذت بخشه، تنوع دشمن هاش و نوع چالشی که ایجاد میکنن هم عالیه، tank ، boomer ، smooker ، witch و... هر کدومشون کشتنشون یه لذت خاصی داره. در کل valve فقط بازی بسازه حالا هر چی باشه با هر عنوانی انتخاب اول من هستش.

UPDATED: Half-Life 3, Left 4 Dead 3, Source 2 + Much More Found on Valve Project Tracker | ValveTime.net | Valve News, Forums, Steam

یکسری اطلاعات به ظاهر قابل اعتماد از پروژه های آینده Valve توسط ValveTime لیک شده که جالب بنظر می رسه. ظاهرا تعداد زیادی از افراد درگیر ساخت L4D3 هستن و یه تیم کوچکتر هم رو HL3 داره کار می کنه نکته جالب هم اسم Kelly Bailey هم تو لیست تیم HL3 هست که البته احتمالش هست لیست به روز رسانی نشده نباشه.

ما که دیگه روانی شدیم از دست شایعات این بازی:d، فقط میتونیم دعا کنیم که اینبار دیگه شایعه نباشه بلکه ایندفعه به آرزومون برسیم.

ظاهراً ایندفه به آرزوت رسیدی :دی

لیست کامل 791 پروژه Valve که بر روی دیتابیس Jira ثبت شده: :d
Valve Project Tracker - List - Pastebin.com

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or