شایعه نشانه هایی از Left 4 Dead 3 در SteamWorks

ξα6ηερ

کاربر سایت
slide-jpg.24202

یکی از کاربر های فوروم Facepunch به نام "DevinWatson" نشانه هایی از سومین عنوان از سری محبوب Left 4 Dead را از طریق Steamworks SDK در دیتابیس Steam یافته است. با توجه به توضیحاتی که در وبسایت SteamDB داده شده است، این عنوان برای چندین ماه است که هیچ به روزرسانی مهمی را دریافت نکرده و احتمال دارد که برای مدتی کار بروی آن متوقف شده باشد. با توجه به اینکه به نظر می رسد مراحل توسعه Source Engine 2 رو به پایان است این احتمال وجود دارد که L4D3 در صورت وجود داشتن جزء اولین عنوان های Source 2 باشد.​

آخرین ویرایش:
عنوانی بهتر و برتر از این چرت پیدا نکردین سر انحصارش بحث میکنید ... با دو شماره قبلیش چه گلی به سر دنیای گیم زد که این یکیش میخواد بزنه . همچین میگین انگار قراره RDR 2 ساخته بشه!

عنوانی بهتر و برتر از این چرت پیدا نکردین سر انحصارش بحث میکنید ... با دو شماره قبلیش چه گلی به سر دنیای گیم زد که این یکیش میخواد بزنه . همچین میگین انگار قراره RDR 2 ساخته بشه!
چیز خاصی نبود فقط متاش هر دو نسخه‌ای 89 بود. Hideo Kojima عاشق این بازیی و
Best Multiplayer Game of 2008 : IGN, GameSpy, Spike TV, NoFrag BAFTA the Computer Game of the Year Academy of Interactive Arts & Sciences (AIAS), Spike TV, Bit-tech.

چیز خاصی نبود فقط متاش هر دو نسخه‌ای 89 بود. Hideo Kojima عاشق این بازیی و
Best Multiplayer Game of 2008 : IGN, GameSpy, Spike TV, NoFrag BAFTA the Computer Game of the Year Academy of Interactive Arts & Sciences (AIAS), Spike TV, Bit-tech.

اخه تو نام کاربری رو ببین داری با کی حرف میزنی از دقیقه اولی که خبر رو زدن معلوم میاد دقیقا همین پست رو میده :))

آخرین ویرایش:
منظورش احتمالا" Portal 2:episode 2 هست.

داستان تو شماره 2 تموم شد دلیلی نداره بعد از 2 سال بیان دنباله اپیزودی بدن. به هر حال Valve دیگه سمت اینجور داستانا نمی ره
- - - -
با توجه یکی از شایعه هایی چند وقت پیش منتشر شد احتمال داره یکی از بازی های لانچ XBone باشه

Ryse, Forza Rumored as Xbox 720 Launch Titles - IGN
In addition to Ryse, sources suggest that Microsoft will launch its new console with a new Forza featuring “super life-like graphics” as well as "a zombie game" and “a family game set on an island with Pixar movie-style graphics” that “will utilize Kinect to scan a body and generate a virtual character in the game.”

اخه تو نام کاربری رو ببین داری با کی حرف میزنی از دقیقه اولی که خبر رو زدن معلوم میاد دقیقا همین پست رو میده :))

اتفاقا شما هم کاملا شناخته شده هستی دوشبک عزیز .
شما دوتا معرکه اید به مولا،تو این فشار امتحانات تنها سرگرمی رایگان من(چه جالب حرف رایگان،سرگرمی رایگان.به هم میان) حرف ها و پست های شما دوتاست
yahoo_21.gif

متن پنهان:
پس بشین درستو بخون تو کارای هم که بهت مربوط نیست دخالت نکن

دوشبک نه بگ حداقل درستشو گفتم یاد بگیری. البته کوچیک شماییم به پای شماها نمیریسیم شما اسطوره ای خود خبر نداری.
ظاهرا معنیش هم تازه فهمیدی که عوضش کردی :))
.............................
تیم خوبی هستید موفق باشید

آخرین ویرایش:
من وقتي اين خبرو خووندم منتظر بودم ٢ نفر بياد در مورد valve و كلا بازيهاش بد بگن كه هر دوشونم اومدن ...:d

+

هم خبرايي از اين بازي شده و هم هاف لايف ٣ ...بالاخره تو اينده نزديك قرار اين كمپاني مرموز يه خبرايي از بازيهاش رو كنه

.

چی میگین بابا..!؟ بحث این بود که آیا برای PS3 میاد که من گفتم چون دو نسخه قبلیش انحصاری 360 بوده احتمال دوباره انحصاریش برای XBOX ONE بیشتره مثل نسخه های قبل

انحصاری ها بحثشون بین کنسول ها هست و ربطی به PC نداره الان Gears of War و AW و L4D و TW و... رو انحصاری 360 می دونن در حالی که برای PC هم اومده..

اعصاب آدمو خورد میکنین..:|

چی میگین بابا..!؟ بحث این بود که آیا برای PS3 میاد که من گفتم چون دو نسخه قبلیش انحصاری 360 بوده احتمال دوباره انحصاریش برای XBOX ONE بیشتره مثل نسخه های قبل

انحصاری ها بحثشون بین کنسول ها هست و ربطی به PC نداره الان Gears of War و AW و L4D و TW و... رو انحصاری 360 می دونن در حالی که برای PC هم اومده..

اعصاب آدمو خورد میکنین..:|

داداش شما اعصاب خودتو خورد نکن / بجاش ترولتو کن :d
قافیه بازی کردم:d

مگه شماره های قبلیش بود که این باشه!!:-/

رضا جان شماره قبلی برای PS3 نیومد و انحصاری کنسولی 360 بود..این شماره هم بعید نیست..البته رابطه شیر فلکه و سونی خوب شده از اون ور رابطه ماکرو شیر فلکه ریخته بهم بعید نیست انحصاری PS4 بشه..:d

باتوجه به خوب شدن روابط سونی با با شرکت معظم شیر فلکه اصلا بعید نیست L4D3 برای PS4 / Ps3 بیاد. زیاد دلتون رو صابون نزنید که ممکنه بعدا ضایع بشید!:دی

@hosein me
@Polaris
شما دوتا معرکه اید به مولا،تو این فشار امتحانات تنها سرگرمی رایگان من(چه جالب حرف رایگان،سرگرمی رایگان.به هم میان) حرف ها و پست های شما دوتاست:))
قسمت های بولد شده مراعات نظیر دارن:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or