شایعه نشانه‌هایی از Resistance 3

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
howsbzw30qg3szxfrew9.jpg

سلام
یکی از کاربران NeoGAF اخیرا یک بیلبورد تبلیغاتی از بازی Resistance 3 را مشاهده کرده است که عکس آن‌را در بالا می‌بینید.

این بیلبورد در ایالت لوییزیانای آمریکا در شهر Shreveport نصب شده است. جایی که بیشتر استدیو‌های فیلم‌سازی برای تبلیغات خود انتخاب می‌کنند.

Insomniac، به تازگی کار بر روی Ratchet and Clank Future را تمام کرده است. R3 که چهارمین عنوان از سری Resistance می‌باشد هنوز بطور رسمی رونمایی نشده است و احتمالا برای اواخر سال 2010 در نظر گرفته خواهد شد.

Source

وای خدا:دی

از سام بپرسید من چند روز پیش تو یاهو بهش گفتم احتمالا r3 میاد

من که با همه شماره هاش حال کردم واقعا بازی توپیه

از کلی وقت قبل هم انتظار R3 رو داشتم ولی نه تو اين نسل ......... کلاً اين عنوان اينقدر خوب بود که سونی حالا حالا ها ازش دست بر نداره ..............

دوستان زیاد دلتون رو صابون نزنین ! مثل اینکه این بیلبورد به خاطر فیلمبرداری یه فیلمی به نام Battle: Los Angeles (یه فیلم فضایی علمی تخیلی) ساخته شده.
فیلمی که در سال 2011 توسط Columbia Pictures (که Sony صاحبش هست) اکران میشه. یعنی داخل فیلم این تبلیغ رو میبینیم ! پس احتمالآ تا اون موقع خبری از R3 نخواهد بود !
البته از اول هم عجیب بود که یه بازی که هیچ اعلام رسمی ای از ساخته شدنش نشده , یه دفعه توی یه تابلوی تبلیغاتی ظاهر بشه !!

دوستان زیاد دلتون رو صابون نزنین ! مثل اینکه این بیلبورد به خاطر فیلمبرداری یه فیلمی به نام Battle: Los Angeles (یه فیلم فضایی علمی تخیلی) ساخته شده.
فیلمی که در سال 2011 توسط Columbia Pictures (که Sony صاحبش هست) اکران میشه. یعنی داخل فیلم این تبلیغ رو میبینیم ! پس احتمالآ تا اون موقع خبری از R3 نخواهد بود !
البته از اول هم عجیب بود که یه بازی که هیچ اعلام رسمی ای از ساخته شدنش نشده , یه دفعه توی یه تابلوی تبلیغاتی ظاهر بشه !!

نه فقط دکور نیست ....یه نگاهی دقیقی به عکس بنداز هم آرم insomniac توش هست هم آرم جدید PS3

فکر می کنم می خواستن تبلیغات داخل فیلم بکنن ولی یه ضره آماتور بازی در آوردن

احتمال واقعی بودنش زیاده ... به هر حال صبر می کنم تا ببینم چی می شه من که R2 رو خیلی دوست داشتم و چندین بار بازیش کردم

فکر می کنم می خواستن تبلیغات داخل فیلم بکنن ولی یه ضره آماتور بازی در آوردن
خب هدف همین بوده دیگه ! فقط به قول نیما بازم مثل همیشه خودشون رو لو دادن و از الآن همه میدونن به زودی R3 اعلام میشه ! کلآ سونی در این زمینه خیلی بد عمل میکنه !

2ptb6kj.jpg

بیشتر تو این بیلبورد طبلیقاتی پوستر فیلم زده میشه حالا جالبه عکس بازی زدن و یک چیزه دیگه به کلمه A در پوستر باید دقت بشه ارم ازادی هست ',گویا بعد از روسیه و اروپا تو امریکا باید با Chimera مبارزه کرد :biggrin1:

امروز صبح تا از خواب بیدار شدم این رو دیدم!
راستش کفم برید!:دی
خدا کنه بیاد من که عاشق این بازیم درسته بازی از گرافیک به قول بچه ها کیلزونی نبود R2!ولی بازی هیجانی و بسی گیرا بود.

2ptb6kj.jpg

بیشتر تو این بیلبورد طبلیقاتی پوستر فیلم زده میشه حالا جالبه عکس بازی زدن و یک چیزه دیگه به کلمه A در پوستر باید دقت بشه ارم ازادی هست ',گویا بعد از روسیه و اروپا تو امریکا باید با Chimera مبارزه کرد :biggrin1:
داداش فك كنم شماره ي قبلش هم تو امريكا بود...:-"

نمیشه که کسی بازیش رو بده به شرکت دیگه بسازه :d (البته میدونم که میدونی :d )
ولی به نظر من 2 عالی بود!!!شما با چیش مشکل داشتید؟گرافیکش هم که خوب بود!نه در حد کیلزون ولی قابل قبول بود!من کلا باهاش مشکلی نداشتم اتفاقا خیلی هم ازش خوشم اومد :d(فکر کنم خیلی ها خوششون اومده و من تنها نیستم :d )

نمیشه که کسی بازیش رو بده به شرکت دیگه بسازه :d (البته میدونم که میدونی :d )
ولی به نظر من 2 عالی بود!!!شما با چیش مشکل داشتید؟گرافیکش هم که خوب بود!نه در حد کیلزون ولی قابل قبول بود!من کلا باهاش مشکلی نداشتم اتفاقا خیلی هم ازش خوشم اومد :d(فکر کنم خیلی ها خوششون اومده و من تنها نیستم :d )

خوب من باهاش مشکلی ندارم من فقط GUERILA رو بیشتر میپسندم برای ساخت این جور سبک بازی ها . بعدشم همه این بازی ها مال سونی هستش و میتونه بین بخش هاش عوض کنه . همون کاری که EA و ماکروسافت زیاد انجام میدن و بازی ها رو بیشتر خراب میکنن اما GUERILA یه چیز دیگه هستش:love:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or