شایعه نشانه‌هایی از Resistance 3

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
howsbzw30qg3szxfrew9.jpg

سلام
یکی از کاربران NeoGAF اخیرا یک بیلبورد تبلیغاتی از بازی Resistance 3 را مشاهده کرده است که عکس آن‌را در بالا می‌بینید.

این بیلبورد در ایالت لوییزیانای آمریکا در شهر Shreveport نصب شده است. جایی که بیشتر استدیو‌های فیلم‌سازی برای تبلیغات خود انتخاب می‌کنند.

Insomniac، به تازگی کار بر روی Ratchet and Clank Future را تمام کرده است. R3 که چهارمین عنوان از سری Resistance می‌باشد هنوز بطور رسمی رونمایی نشده است و احتمالا برای اواخر سال 2010 در نظر گرفته خواهد شد.

Source

یعنی ممکنه این بازی همون FPS ای باشه که قراره از KZ2 هم خفن تر باشه؟ (همونی که قبلا خبرش رو گذاشتید!)
خدایی شماره ی های قبلیش که یک دهم kz2 هم نبود مگه اینکه خیلی خفن کار کنن بخوان به kz2 برسن که شک دارم:دی

یعنی قراره ما توی این R3 با این کلاه بوقی بریم جلو :biggrin1: اگه شماره سه این بازی بیاد که من که 100 بار این شخصیت و میکشم :biggrin1:
از اول معلوم بود شماره سه هم وجود داره ( اگه سه گتنه بودن بیشتر بازیها را کنار بگاریم ) آخرش که با شلیک کله مون میترکه این شخصیت میگه تازه برای ما همه چیز شروع شده که خیلی بودار هستش :smile:

خبر خوبی بود ممنون مهدی :biggrin1:

داستان بازی از کجا شروع شد من یادم رفت :smile:
vivanred دوست عزیز آخر بازی که کله مبارک ترکید شاید ما با همون کسی که آخر به ما شلیک کرد به بازی ادامه بدیم :D شایدم نمردیم نمیدونم ولی آخرش خیلی گره دار تموم شد :smile:

داستان بازی از کجا شروع شد من یادم رفت :smile:
vivanred دوست عزیز آخر بازی که کله مبارک ترکید شاید ما با همون کسی که آخر به ما شلیک کرد به بازی ادامه بدیم :D شایدم نمردیم نمیدونم ولی آخرش خیلی گره دار تموم شد :smile:

ممنون اصلا یادم نبود راستش خیلی وقته تمومش کردم :biggrin1: دوباره هم بازی نکردم چون یکم سنگین بود بازی به نظرم یکم آخراش خسته کننده بود مثل بخشی که یه سری مثل سوسک پرنده از یه سری دریچه رد میشودن اون جاش چون من روی سخت بازی رو برای بار اول داشتم میرفتم .... شدم.

وای چه حالی میده R3 من که با 3 خیلی حال کردم(یک هم خوب بود ولی چون بعد از 2 بازیش کردم به اندازه ی 2 بهم حال نداد :biggrin1: )
داستانش خیلی جالب بود به نظر من!!!

راستی اون برجه وسط حرف I چی هست؟برج ساعت لندن نیست؟ :biggrin1:

نه وسط A ش مجسمه آزادی هستش اون I هم یکی از برج های نیویورک هستش که فکر میکنم اگه درست یادم باشه .... یادم رفت مال چی بود .

آره A رو دیده بودم!
این بازی احتمالا تو E3 معرفی کامل میشه و تا بیاد...!!!آخه این چه کاریه که سونی میکنه؟4تا سورپراز نمیزاره برامون :d

آخرین ویرایش:
وای چه حالی میده R3 من که با 3 خیلی حال کردم(یک هم خوب بود ولی چون بعد از 2 بازیش کردم به اندازه ی 2 بهم حال نداد :biggrin1: )
داستانش خیلی جالب بود به نظر من!!!

راستی اون برجه وسط حرف I چی هست؟برج ساعت لندن نیست؟ :biggrin1:

نه وسط A ش مجسمه آزادی هستش اون I هم یکی از برج های نیویورک هستش که فکر میکنم اگه درست یادم باشه .... یادم رفت مال چی بود .:-"

خوب یکی از این دو ساختمان هستش او I به نظرم.

nyc.jpg

عکسی رو هم که I نشون میده به نظرم ساختمان سفید رنگ عکس بالای هستش.

icc_news_68_1.jpg

و به نظرم عکسی که حرف R نشون میده عکس بالای هستش.

آخرین ویرایش:
:biggrin1:
ديگه سوني تركونده....! من كه چند مدت هست كه فقط دارم انحصاري هاي PS3 رو پشت سر هم بازي ميكنم نميدونيد چه قدر نسبت به سوني خوشبين شدم....!.....اميدوارم اين بازي هموني باشه كه چند وقت پيش گفتن يه FPS با گرافيك عالي هست.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or