نشانه‌هایی از Mortal Kombat 9

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
mortalkombat.jpg

حدود یک سال پیش کمپانی WB Games به دنبال استخدام تعدادی طراح برای شماره بعدی MK بود. به نظر می‌رسد که مراحل ساخت این بازی در حال پیشروی می‌باشد.

Dana Lyn در بلاگ خود اظهار داشته است که قرار دادش را با Warner Bros برای حضور در نقش سونیا در شماره بعدی MK تجدید کرده است.

همچنین به نظر می‌رسد که Brenda Barrie( بازیگر نقش کیتانا) نیز نمایشنامه بازی را دریافت کرده و در حال آماده سازی خود می‌باشد. در وبسایت او آمده بود که این بازی برای 25 دسامبر 2010 در نظر گرفته شده است.

تمامی این اطلاعات، از روی وبلاگ و وبسایت هر دو نفر پاک شده و سپس Ed Boon( خالق سری MK) از طریق توییر اعلام کرد:
“9 + 25 = FALSE”

احتمالا بدین معنی که بازی در کریسمس منتشر نمی‌شود. و بدنبال این پیام، Ed Boon دوباره گفت:

" این هم بتا کد‌های MK9 که قول داده بودم: TEERH-ONRUS-TNUBT"

امیدواریم بزودی معنی این نوشته‌های Ed Boon آشکار شده و اطلاعات دقیق‌تری از بازی بدست آوریم.

Source

اون "بروسلی" بود یا "جکی" من همونو برمیداشتم ، "Finish Him" ـش رو میزدم ، اژدها میشد:biggrin1:

Lou Kang بود بنده خدا اگه اشتباه نكنم :biggrin1:
يه مُدل ديگه هم بود ميزدي بچه ميشدن نهايت خنده بود :biggrin1: Babylity بود يه همچين چيزايي
اما mini game هاي MKهاي 3D خيلي جالب بودن ! شطرنج يا اون Tetrisـه يا MK Kart :biggrin1:

این آخری که خیلی خراب بود یاد mk که رویه سگا بازی میکردیم به خیر . اون همه کاراکتر . من نمیدونم تو این آخری خیلی combo ها کم بود mk خودش این همه شخصیت باحال داره ورداشتن آدامایه dc اوردن . در کل امیدوارم خشونت زیاد. کاراکترهایه قدیمی .combo زیاد. تو این جدیده باشه که دوباره به دوران اوجش برگرده

آخرین ویرایش:
Lou Kang بود بنده خدا اگه اشتباه نكنم :biggrin1:
يه مُدل ديگه هم بود ميزدي بچه ميشدن نهايت خنده بود :biggrin1: Babylity بود يه همچين چيزايي
اما mini game هاي MKهاي 3D خيلي جالب بودن ! شطرنج يا اون Tetrisـه يا MK Kart :biggrin1:

Liu Kang قهرمان Earthrealm :دی

اما mini game هاي MKهاي 3D خيلي جالب بودن ! شطرنج يا اون Tetrisـه يا MK Kart

واقعا اینو خوب امدی! هیچی شطرنج dECEPTION نمیشه! بر عکس شطرنج واقعی من توش شکست ناپذیر بودم!:دی همه سرباز هام رو میزاشتم Ermac و بعد دخل میاوردم!:دی

البته ان Tetris ـه هم خیلی ناز بود! شخصیت ها توش خیلی بامزه میشدن!:دی

باید بگم که ED Boon چند وقت پیش تایید کرد که MK 9 خشن ترین MK تاریخ هست !!!
امیدواریم!:smile:
................
یادش بخیر فکر کنم MK3 بود تازه یاد گرفته بودم با Brutality , jax بزنم چقدر کیف داشت! اگه دوباره خشونتش مثل اون موقع ها بشه brutality و Fatality چقدر لذت بخش میشه!!
مثلا Fatality های Jade با گرافیک این نسل چی میشه....!!

در کل امیدوارم خشونت زیاد. کاراکترهایه قدیمی .combo زیاد. تو این جدیده باشه که دوباره به دوران اوجش برگرده
خدا از دهنت بشنوه:cheesygri
بَه بَه ، اسکورپیون :d نوب سایبوت :d خون :d اِد بون :d اقا نمیشه MK3 Remake بسازن بزنیم دلُ روده در بیاریم !؟ ا
با این کار هم میتونن یه ابر گیم رو زنده کنن .:love:
یادش بخیر :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or