نشانه‌هایی از Mortal Kombat 9

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
mortalkombat.jpg

حدود یک سال پیش کمپانی WB Games به دنبال استخدام تعدادی طراح برای شماره بعدی MK بود. به نظر می‌رسد که مراحل ساخت این بازی در حال پیشروی می‌باشد.

Dana Lyn در بلاگ خود اظهار داشته است که قرار دادش را با Warner Bros برای حضور در نقش سونیا در شماره بعدی MK تجدید کرده است.

همچنین به نظر می‌رسد که Brenda Barrie( بازیگر نقش کیتانا) نیز نمایشنامه بازی را دریافت کرده و در حال آماده سازی خود می‌باشد. در وبسایت او آمده بود که این بازی برای 25 دسامبر 2010 در نظر گرفته شده است.

تمامی این اطلاعات، از روی وبلاگ و وبسایت هر دو نفر پاک شده و سپس Ed Boon( خالق سری MK) از طریق توییر اعلام کرد:
“9 + 25 = FALSE”

احتمالا بدین معنی که بازی در کریسمس منتشر نمی‌شود. و بدنبال این پیام، Ed Boon دوباره گفت:

" این هم بتا کد‌های MK9 که قول داده بودم: TEERH-ONRUS-TNUBT"

امیدواریم بزودی معنی این نوشته‌های Ed Boon آشکار شده و اطلاعات دقیق‌تری از بازی بدست آوریم.

Source

امید است که یه مورتال تک نفره بسازن من از Mortal های تک نفره خیلی خوشم میومد و یادمه
Mortal Kombat: Special Forces
رو خیلی بازی میکردم البته با این که بعضی وقت ها خیلی مضخرف میشد

باز از این پست ها دیدم. علت اصلی اینکه بعد از این همه سال MK یک سری معروف هست و توی عرضه سه بعدی هم بازی مثل Deception عرضه میشه وجود همین شخص هست. وگرنه زمانی که جان توبیاس از تیم رفت باید MK نابود میشد. اما MK سر پا موند و جان توبیاس رفت یک بازی مزخرف ساخت.

همین دیگه , وقتی Deception روی PS2 عرضه شد خوب بود و فاعلُ راضی نگه میداشت , ولی بعد از اون تا به الان یکی از یکی افتضاح تر....الان فاصله ی MK هم از نظرِ گرافیک و هم از نظرِ گیم پلی از فایتینگ های دیگه کلی فاصله گرفته , که من مشکلاتش رو در اینا میبینم
1.وجودِ کَرکتر های نو ظهور با داستانِ کشکی...
2.کرکترهایی که هر کدوم با چند سبک مبارزه می کنند که سرو ته تعداد Command هاشون 20 تا هم نمیشه و اکثرا به صورتِ تک ضربند و بینِ کرکتر ها مشترکند...
3.موشن کپچر کردنِ تمامِ حرکات از روی بدنِ یه نفر:eek: حتی کرکتر های زن

به امیدِ بازگشت این بازی محبوب به عرصه.....

خب همه این کارها علت داره. بون و تیمش مدت 1 سال روی MK 8 کار کردند و بعدش به خاطر Midway مجبور به کنسل شدن بازی شدند. عملا MK VS DC تو مدت 1 سال و 2 ماه ساخته شد که واقعا مدت زمان کمیه. اما با این حال سیستم مبارزه جذابی داشت بازی و نباید فراموش کرد اولین بازی این نسل تیم MK بود. حتی بعد از Deception ما بازی خوبی مثل Shaolin Monks داشتیم. این قضیه موشن کپچر نمی دونم منتها یادمه Midway یک استودیو اختصاصی برای همین کار داشت که ربطی به تیم MK نداشت. شاید مشکلاتی براشون پیش اومده بود. به هر حال در حال حاضر دو تا تیم دارند روی MK 9 کار می کنند و باید بگم که ED Boon چند وقت پیش تایید کرد که MK 9 خشن ترین MK تاریخ هست !!!

من توی یکی از سایت های وطنی شنیدم که میگفتن اد بن تایید کرده MK9 حتما 2D هست! پس توهم زده بودن، درسته؟

من کماکان منتظرم یک MK سه بعدی جدید مثل Deception ببینم. طراحی Ermac منو دیوانه کرده بود...

نمیشه مخلوطی از Shaolin Monks و Deception بسازند؟ :d من با 2 تاشون حال کردم!

چه حالی میداد میرفتیم قبرستون خرید می کردیم! یک حال و هوایی داشت قبرستونش :d

نمی دونم چرا با armageddon حال نکردم! شاید به خاطر کاراکتر های زیادش بود! :d (بعضیاش چرت بودند! :d )

2009 سال احیای سبک فایتینگ بود. خداکنه MK هم چیز خوی از آب در بیاد.
منم بیشتر دوست دارم سه بعدی ولی خوب باشه. دوبعدی خوب داریم!

من توی یکی از سایت های وطنی شنیدم که میگفتن اد بن تایید کرده MK9 حتما 2D هست! پس توهم زده بودن، درسته؟

من کماکان منتظرم یک MK سه بعدی جدید مثل Deception ببینم. طراحی Ermac منو دیوانه کرده بود...

ماکان من هم دقیقا میخوام نسخه ی 3بعدی ساخته بشه. فقط یک سری المان هایی بود که خوب اونها رو نگنجونده بودن. اگه اون ها هم حل بشه که فکر کنم خاطره ی بد MV VS Marvel به کلی از یاد میره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or