نسل بعدی کنسول بلی یا نه

• Thread starter Thread starter maapor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

maapor

کاربر سایت
سلام
در این قسمت سعی می کنم تمام جوانب و احتمالات برای تاریخ تقریبی کنسول ها نسل جدید را به طور مختصر شرح دهیم .
به صورت واضع میدانید که نینتندو در حال ساخت کنسول نسل جدید که به احتمال زیاد سال 2012 عرضه می شود ولی مابقی کنسول های شرکت سونی و مایکروسافت در حال حاظر به احتمال زیاد در حال ساخت کنسول هستند ولی به احتمالا سال 2013 یا 2014 عرضه می شوند به چند دلیل می تواند باشد . البته به طور حتم نمی توان گفت به این صورت است .
با وجود عرضه mov و kinect که امسال عرضه شدند . فروش کنسول های سونی و مایکروسافت افزایش قابل توجهی داشت ، این مساله باعث می شود تا چند سال طول کشد تا دوره این دستگاه ها تمام شود . به احتمال زیاد بعد عرضه کنسول های جدید بازی همچنان بر روی این کنسول ها عرضه می شود . کنسول جدید اگر بعد از یک سال mov و kinect بگذرد خریدارانی که به خواطر موو و کینکت این کنسول خریدند از آن شرکت ها نامید می شوند . و هنوز بازی های زیادی برای این دو دستگاه نیامده است .
نینتند به خواطر کیفیت کنسول خود که از مد افتاده برای درست کردن کنسول جدید خود اقدام به ساخت کنسول جدید خود کرده که به احتمال زیاد خیلی بالا تر از کنسول سونی نباشد ، در حال حاظر هیچ کمبودی در سخت افزار احساس نمیشه در سال 2004 و 2005 بازی doom 3 و far cry عرضه می شود ، تفاوت فاحش با کنسول مشخص بود البته نبودن وجود anti aliasing و تکستچر و اجرا نکردن بازی ها با کیفیت 1080 یکی از مشکلات این کنسول ها است ، البته به خواطر توازن تقریبی بین ps3 و xbox 360 نمی شود گفت که کنسول جدید معنا دارد . به هر حال این تغیرات باید انجام شود ولی با چه هدفی ؟؟بدون بازی انحصاری و جذابیت !! همین الان هم سونی به جایی که از کنسول سود ببرد زیان بیشتر می برد . اگر کنسول جدید با کیفیت بالاتر عرضه شوند حتما قیمت هم بالاتر می رود نسل بعد یک موضوع پیچیده است که صلاح نیست فعلا اجرا شود . هر چه قیمت بالاتر باشد میل خریدن به نسل بعد کمتر است .
ممنون maapor

آخرین ویرایش:
من با ضرر کردن سونی موافق نیستم چون سود کنسول فقط فروش خود کنسول نیست فروش بازیهاوامکانات playstation store سود هنگفتی داره در ضمن فروش سیستم های سوتی و تصویری رو هم خیلی بالا میبره من فکر میکنم هر وقت انویدیا بتونه تراشه ای در حد maxwell که گفته سال 2013 برای پی سی بیرون میده رو برای پلی استیشن 4 با قیمت معقول تولید کنه اون موقع بهترین موقع برای نسل بعده چون انقدر تفاوت گرافیکی ایجاد میکنه که ما گیم خورها که هیچ!!! گیمرهای متوسط هم ازش نمیگذرند! این جور که شنیدم مسابقات حرفای گیم هم به زودی روی شبکه ها شروع خواهد شد این هم یکی از شانس های بزرگ نسل بعدی است البته این فقط نظر شخصیه منه

به نظر من واقعا وقت آمدن نسل جدید شده.
فکر میکنم معرفی نسل جدید در E3 امسال که نزدیک هست و ارائه اون تا ساله دیگه منطقی باشد که البته با بازاری که فعلا شرکتها برای خودشون دارن احتمالش کم هست که دست به همچین کاری بزنند.
ولی واقعا امیدوارم هرچه زودتر این اتفاق بیفته و شاهد جهش بزرگی در این صنعت باشیم تا دست استودیوهای بازی سازی هم حسابی باز بشه.

به نظر من واقعا وقت آمدن نسل جدید شده.
فکر میکنم معرفی نسل جدید در E3 امسال که نزدیک هست و ارائه اون تا ساله دیگه منطقی باشد که البته با بازاری که فعلا شرکتها برای خودشون دارن احتمالش کم هست که دست به همچین کاری بزنند.
ولی واقعا امیدوارم هرچه زودتر این اتفاق بیفته و شاهد جهش بزرگی در این صنعت باشیم تا دست استودیوهای بازی سازی هم حسابی باز بشه.

نسل بعد با چه هدفی عرضه بشه اگر بخوان یه سخت افزار بالا ارتقا بدن برای 1080 حداقل باید دوبرار پردازه گرافیکی داشته باشد .:|

جالبه شما تایپیک زدی "نسل بعدی کنسول بلی یا نه " بعد خودت همه جوره این قضیه را توجیه کردی آخرش هم خودتو راحت کردی نوشتی :صلاح نیست فعلا اجرا شود
اولا که قرار نیست وقتی کنسول نسل بعد بیاد kinect و move حذف بشن همونطور که مایکروسافت همیشه میگه 10 سال xbox را ساپورت میکنه ازهر لحاظ گیم ،لایو ..... سونی هم قبلا خودش را با حمایت از ps2 ثابت کرده
تقریبا تمام کسانی که اینجا با کنسول نسل بعد مخالف هستن شاید نمیتونن تغییراتی را که با نسل بعد ایجاد میشه قبول کنن که به نوعی حق دارن
- کنسول های بعدی قیمت بالاتری خواهند داشت ومطمئنا خیلی بیشتر از یکسال طول میکشه که به یک قیمت معقول توایران برسن
- تجربه ای که سخت افزار xbox در زمان عرضه داشت برای ما ایرانی ها که گارانتی نداریم واسه خیلی ها خوشایند نبود
- کنسول های نسل بعد ممکنه خیلی زود هک نشن و این بدترین خبر ممکن برای خیلی هاست که توان خرید بازی ارجینال را ندارن یا عادت نکردن پول واسه ارجینال بدن
- افزایش قیمت بازیها وبا اتفاقات چند وقت اخیر شاید سونی هم نسل بعد برای بازی آنلاین یه شارژ ماهیانه بگیره
- و ... هر کی دوست داره دلایل خودشو بنویسه

اما یه کنسول جدید مهمترین نکته اش به نظر من معرفی ip های جدیده الان کلا بازی که دهن همه را باز کنه دیگه معرفی نمیشه فقط بحث گرافیک نیست همین 2-3 روز پیش هم یکی از مدیران حرف جالبی زد
آقای دایناسور گفتن توهین نشه اسمشون را نمیدونستم:
این نسل مدتها هست از نظر پیشرفت بصری شیب خیلی کمی گرفته. فقط هم یه دلیل داره که ما متوجه این موضوع نمیشیم , هیچ بازیساز درست حسابی ای نیست که بازی انحصاری برای PC بسازه تا بفهمیم کنسول های این نسل از نظر گرافیکی و فنی چقدر ضعیف هستن !
راست میگه الان بیا فرض کن مایکرو وسونی بگن آسمون به زمین بیاد تا 2018 کنسول جدید نمیدیم اونوقت مثلا Actvision میخواد call of duty 15
قراره نوه گوست با پسر مک تاویش آمریکا رانجات بده بعدا معلوم میشه تو mw2 دوست دخترگوست حامله بوده !!!!!!! اسپویلر اسپویلر Captain John Price هم بهشون ملحق میشه b-)
cod15را بده بیرون به جان خودم با همین Engine IW 4.0 بازی را میده بیرون یعنی سازنده حاضر نمیشه کنسول را فدای گرافیک کنه اون زمان طرف گرافیک داره 60 تا هسته :d داره بعد بازی با 10% بهتر رو pc میاد

قبول کردن حقیقت سخته ولی استارت نسل بعد را نینتندو با project cafe زده و خیلی زودتر از اون چیزی که ما انتظارداریم ماهم خودمون جزیی از اون میشیم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S.T Infamous
به نظر من هنوز وقتش نشده یعنی این کنسولا هنوز پتانسیل زیادی دارند ولی طبق تجربه ای که از سونی دارم Uncharted 3 میتونه نوعی خداحافظی از این نسل باشه مثل GOW2 که در اواخر عمر PS2 ساخته شد و پایانی باشکوه برای اون کنسول عظیم بود.یعنی امکان نداره Uncharted 4 برای PS3 بیاد اگر هم تایید بشه برای کنسولهای بعدی سونی هستش.(همچنین برای بازی ای مثل KZ)
در مورد مایکروسافت هم همین قضیه صدق میکنه یعنی بعد از Gears Of War 3 دیگه هیچ GEOW برای 360 نمیاد تا نسل بعد.
هر چند هنوز پتانسیل این کنسولها به حداکثر نرسیده ولی فکر میکنم نینتندو با آمدن کینکت باید یه فکری به حال کنسولش میکرد که همین کار هم کرد و توی E3 باید ببینیم که آیا نینتندو تکنولوژی ای بالاتر از کینکت رقم میزنه یا نه!
در هر حال سونی و مایکروسافت هم بعد از آمدن کنسول نینتندو بیکار نمیشینن چون در اینصورت همون بلایی که به سر سونی توی سال 2005 به 2006 اومد(به خاطر عرضه ی 360 و تفاوت 10 میلیونی در فروش)به سر سونی و مایکروسافت میاد.

ولی نینتندو با این کارش فقط مرگ زود هنگام این نسل رو انجام میده وگرنه کنسول های جدید حداقل باید 2 سال دیگه معرفی میشدن که با این کار نینتندو 100 درصد سال دیگه توی E3 سونی و مایکروسافت کنسول جدیدی معرفی میکنند.

به نظر من هنوز وقتش نشده یعنی این کنسولا هنوز پتانسیل زیادی دارند ولی طبق تجربه ای که از سونی دارم Uncharted 3 میتونه نوعی خداحافظی از این نسل باشه مثل GOW2 که در اواخر عمر PS2 ساخته شد و پایانی باشکوه برای اون کنسول عظیم بود.یعنی امکان نداره Uncharted 4 برای PS3 بیاد اگر هم تایید بشه برای کنسولهای بعدی سونی هستش.(همچنین برای بازی ای مثل KZ)
در مورد مایکروسافت هم همین قضیه صدق میکنه یعنی بعد از Gears Of War 3 دیگه هیچ GEOW برای 360 نمیاد تا نسل بعد.
هر چند هنوز پتانسیل این کنسولها به حداکثر نرسیده ولی فکر میکنم نینتندو با آمدن کینکت باید یه فکری به حال کنسولش میکرد که همین کار هم کرد و توی E3 باید ببینیم که آیا نینتندو تکنولوژی ای بالاتر از کینکت رقم میزنه یا نه!
در هر حال سونی و مایکروسافت هم بعد از آمدن کنسول نینتندو بیکار نمیشینن چون در اینصورت همون بلایی که به سر سونی توی سال 2005 به 2006 اومد(به خاطر عرضه ی 360 و تفاوت 10 میلیونی در فروش)به سر سونی و مایکروسافت میاد.

ولی نینتندو با این کارش فقط مرگ زود هنگام این نسل رو انجام میده وگرنه کنسول های جدید حداقل باید 2 سال دیگه معرفی میشدن که با این کار نینتندو 100 درصد سال دیگه توی E3 سونی و مایکروسافت کنسول جدیدی معرفی میکنند.
کی گفته پتانسیل به حداکثرنرسیده؟!من که قدرت X360 روتو Crysis2 دیدم باز صد رحمت به PS3 !مرگ زود هنگام؟!مگه قرار یه کنسول چندسال عمر کنه؟5,6ساله پابرجاست دیگه وقتشه با این کنسول هم خداحافظی کنیم و دیگه توان گرافیکی کنسولا به حداکثر رسیده دست از سرش بردارید دیگه:d

کی گفته پتانسیل به حداکثرنرسیده؟!من که قدرت X360 روتو Crysis2 دیدم باز صد رحمت به PS3 !مرگ زود هنگام؟!مگه قرار یه کنسول چندسال عمر کنه؟5,6ساله پابرجاست دیگه وقتشه با این کنسول هم خداحافظی کنیم و دیگه توان گرافیکی کنسولا به حداکثر رسیده دست از سرش بردارید دیگه:d

نسل جدید اگر بیاد مشکلی نیست ولی اگر عرضه شود ....بدون بازی انحصاری و قیمت مناسب هیچ بدرد نمیخوره در طول زمان این مشکل درست می شود . یعنی هر چه دیرتر باشد بهتر است ولی به نظر من از همه دیرتر سونی کنسولشو عرضه میکنه :d

نیندو تازه داره نسل الان را میزنه :)) نینتندو کلا 1 نسل عقب است .

تعریف من و شما از نسل خیلی فرق میکنه شما با همون نظریه کارشناسانه خودت میتونی تا سالها با کنسول این نسل حال کنی خودت اشاره کردی
"نسل بعد یک موضوع پیچیده است که صلاح نیست فعلا اجرا شود"
حداقل خودت سرحرفت بمون
یعنی واقعا اگه نینتندو سال 2012 بخواد یه کنسول عرضه کنه که از کنسولهای حال حاضر سخت افزار قویتری نداشته باشه که از حالا یه شکست خورده است مگه اینکه یه چیزی رو کنه که همه :-o بشن

تعریف من و شما از نسل خیلی فرق میکنه شما با همون نظریه کارشناسانه خودت میتونی تا سالها با کنسول این نسل حال کنی خودت اشاره کردی
"نسل بعد یک موضوع پیچیده است که صلاح نیست فعلا اجرا شود"
حداقل خودت سرحرفت بمون
یعنی واقعا اگه نینتندو سال 2012 بخواد یه کنسول عرضه کنه که از کنسولهای حال حاضر سخت افزار قویتری نداشته باشه که از حالا یه شکست خورده است مگه اینکه یه چیزی رو کنه که همه :-o بشن

گفتم سخت افزار نینتندو تقریبا شبیه ps3 آخه به این میگن نسل بعدی :|

معمولا این حرف به طرفدارهای کنسول ها بر می خوره، ولی کنسول ها اگر زیاده از حد باقی بمونند عقب مونده می شند و متاسفانه جلوی ساخت گیم های قوی برای PC رو هم می گیرند.

الان این قضیه خیلی به اندازه نسل قبلی هنوز محسوس نشده، ولی داره یواش یواش خودش رو نشون میده و به نظرم نسل جدید دیگه یواش یواش وقتشه... :)

معمولا این حرف به طرفدارهای کنسول ها بر می خوره، ولی کنسول ها اگر زیاده از حد باقی بمونند عقب مونده می شند و متاسفانه جلوی ساخت گیم های قوی برای PC رو هم می گیرند.

الان این قضیه خیلی به اندازه نسل قبلی هنوز محسوس نشده، ولی داره یواش یواش خودش رو نشون میده و به نظرم نسل جدید دیگه یواش یواش وقتشه... :)
همین الآنش هم در باطن عقب مونده هستن ولی در ظاهر این طور به نظر نمیاد , چون بازیسازی که انحصاری برای PC بسازه و از بهترین تکنولوژی هم استفاده کنه کم هست ! یکی مثل Crytek هم که بوده که اونم به سمت کنسول کشیده شد و نیازی به مقایسه کیفیت Crysis سال 2007 و Crysis 2 سال 2010 (سه سال اختلاف !) نیست ! :دی
باید دید شرکتی مثل id Software با Rage چیکار میکنه و اونم نسخه PC رو فدای کنسولی ها میکنه یا نه !

• Like
Reactions: Fratos

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or