نسل بعدی کنسول بلی یا نه

• Thread starter Thread starter maapor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من هروقت حرفی از نسلِ آینده میشنوم، هم سریح میشم هم حزین.
سریح بِاین علت که، مسلما، با اومدن کنسولهای نسل جدید، تکنولوژی یک جهش به سمت جلو میزنه.
اما حزین به این علت که من مسلما ازین نسل لدّتی نخواهم برد. چرا؟ چون وقتی نسلِ جدید بیاد، بهمراهش، از هر سه کمپانی، 100%، بهمراهش DRM میاد و این DRM شکسته نخواهد شد و ما ازین نسل بینصیب میمونیم.

همین الآنش هم در باطن عقب مونده هستن ولی در ظاهر این طور به نظر نمیاد , چون بازیسازی که انحصاری برای PC بسازه و از بهترین تکنولوژی هم استفاده کنه کم هست ! یکی مثل Crytek هم که بوده که اونم به سمت کنسول کشیده شد و نیازی به مقایسه کیفیت Crysis سال 2007 و Crysis 2 سال 2010 (سه سال اختلاف !) نیست ! :دی
باید دید شرکتی مثل id Software با Rage چیکار میکنه و اونم نسخه PC رو فدای کنسولی ها میکنه یا نه !

دوست عزیز شک نکن دیر یا زود همه شرکت ها به سمته کنسولی شدن کشیده میشن ! به قول خودت از Crytek دیدیم تا به موقعش Billizard هم با تمام وفادار بودنش مجبور میشه به سمت کنسول بره ! پول شوخی نیست ، ضمانت بقای یه ناشر و استدیو هست.

به امید روزی که در کنسول بشه از موس و کیبرد هم به راحتی استفاده کرد :d

با توجه به این که این نسل هنوز پتانسیل کار رو داره و تازه کینکت و موو برای دو کنسول 360 و پلی3 اومدن و تازه دوران اوج با بازیهایی مثل ال ای نویر و بتفیلد 3 و ... هم از نظر جلوه های بصری هم از لحاظ گیم پلی شروع شده ، مطمئنا تا اوایل 2013 شاهد کنسول جدیدی نخواهیم بود .
به نظر من منطقی نیست چند سال برای به اوج رسیدن بازیهای یه نسل صبر کرد و همین که به اوجش رسید یه کنسول تازه بیرون داد ؟؟ نینتندو هم دید که wii دیگه توان مقابله با دو کنسول رقیب رو نداره (بر اساس پایین اومدن آمار فروش) و مجبور شد که کنسول جدید بزنه مگر نه داشت به کارش ادامه میداد .
بابا تازه Metal Gear میخواد اواخر 2012 بیاد چه خبره مگه !!!

همین الآنش هم در باطن عقب مونده هستن ولی در ظاهر این طور به نظر نمیاد , چون بازیسازی که انحصاری برای PC بسازه و از بهترین تکنولوژی هم استفاده کنه کم هست ! یکی مثل Crytek هم که بوده که اونم به سمت کنسول کشیده شد و نیازی به مقایسه کیفیت Crysis سال 2007 و Crysis 2 سال 2010 (سه سال اختلاف !) نیست ! :دی
باید دید شرکتی مثل id Software با Rage چیکار میکنه و اونم نسخه PC رو فدای کنسولی ها میکنه یا نه !
بله متاسفانه قابلیت های واقعی PC توی همچین شرایطی خیلی خودش رو نشون نمیده...
کرایسیس رو هم که اصلا صحبتش رو نکن! همون اوایل نسخه دومش رو دیدم زده شدم! البته حالا باید برم تا تهش، ولی اصلا حسش نیست روی آیکونش کلیک کنم!
یادش به خیر نسخه یکش چه Impression اولیه فوق العاده ای ایجاد می کرد... :(
درست گفتی و با بهترین مثال. به قول بچه ها: آورین، آورین!
icon14.gif

دوست عزیز شک نکن دیر یا زود همه شرکت ها به سمته کنسولی شدن کشیده میشن ! به قول خودت از Crytek دیدیم تا به موقعش Billizard هم با تمام وفادار بودنش مجبور میشه به سمت کنسول بره ! پول شوخی نیست ، ضمانت بقای یه ناشر و استدیو هست.

به امید روزی که در کنسول بشه از موس و کیبرد هم به راحتی استفاده کرد :d
درست میگی، هر چند که به شدت امیدوارم این اتفاق نیافته. در واقع خیلی تلخ هستش این قضیه، ولی تلخی اش از نوع تلخی واقعیت هستش! :(
فروش گیم ها روی کنسول خیلی وسوسه کننده هستش، و همون Crysis رو هم با مصیبت برای PC انحصاری اش کردند.
البته در مورد ماوس و کی برد، من اعتقاد دارم این تنها مزیت پی سی به کنسول نیست، و آزادی یی که PC توی بازی به آدم میده هیچ وقت توی کنسول تامین نمیشه.

من با اومدن نسل بعد موافق نیستم ولی مثل همیشه که آخرین بازی میاد کنسول هم به دست فراموشی سپرده میشه.
GOW 3 که اومد،Killzone 3 که اومد و uncharted 3 که داره میاد
همچنین GeOW 3 ، Halo و اینها برگه های استعفاء کنسولها هستن:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or