نسخه PC بازی MGS Revengeance همین روزهاست که منتشر شود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Revengeance.jpg
Konami طی خبری اعلام کرد که این بازی همین روزهاست که از طریق استیم در دسترس PC Gamer ها باشد...
این بازی ماه May سال پیش برای Pc معرفی شد و انگار که به مراحل آخر پورت رسیده اند و میخواهند این بازی را منتشر کنند.
ضمنا به گفته ی سازنده این بازی ما شاهد اجرای این بازی بر روی 60 فریم خواهیم بود.
source

دهنشون سرویس خیلی وقته منتظریم
فقط خداکنه وا نداده باشن اصولی فریم بده

اینا انجیشنشون رو بر پایه PC درست کردن، خیالت راحت باشه مثه باقلوا فریم می‌ده. بازی روی کنسول هم 60 فریم بود، ولی گرافیک نسخه کنسولی واقعاً چنگی به دل نمی‌زد.

دهنشون سرویس خیلی وقته منتظریم
فقط خداکنه وا نداده باشن اصولی فریم بده
آره دوست من
مطئمن باش فریم مشطی میده;)من خودم هم منتظر نسخه PC این بازی هستم;;)

بازی 9 ژانویه در دسترسه

سیتسم مورد نیاز :

System Requirements:
Minimum:
Processor: Intel Core i5 2400
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia Geforce GTS 450
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 25 GB available space
Sound Card: DirectX compatible sound card
Recommended:
Processor: Intel Core i7 3770
Memory: 4 GB RAM
Graphics: Nvidia Geforce GTX 650
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 25 GB available space
Sound Card: DirectX compatible sound card

تغییرات ایجاد شده :

“CUTSCENES” added to the Main Menu. Play any and all cutscenes.
“CODECS” added to the Main Menu. Play all and any codec conversation scenes.
Added to the CHAPTER Menu the Boss Stage, enabling to play only the Boss battles.
“GRAPHIC OPTIONS” added to the OPTIONS Menu. Modify resolution, anti-aliasing, etc.
There is an option reading “ZANGEKI” that will modify the amount of cuts you can make.

فکر می کردم سیستم مورد نیازش بالاتر از اینا باشه !! احتمالاً رو PC امتحانش کنم اونم بخاطر خط داستانی اش بیشتر با اینکه زیادم ربطی به سری MGS نداره.

بازی MGS نیست که بخواد به MGS ربطی داشته باشه. کلاً از اواسط ساخت بازی، PG ادامه کار رو به عهده گرفت و یه مسیر دیگه رو طی کرد. و به نظر من از نظر گیم‌پلی بهترین HnSـه نسل بود(در کنار بایونتا). در کل این بازی به طرز عجیبی Underrate شده، بازی خیلی خیلی خیلی خوب بود.

GOW3>Everything else out there FACT

GOW3>Everything else out there FACT
یاور کن حاضرم یه روز کامل رو باهات در مورد بهترین عناوین H&S بحث کنم و بهت ثابت کنم GOW یه بازی عالی ولی در مقایسه با 2تا از H&S ها توی رتبه پایین تری قرار میگیره ولی افسوس بهم ثابت شده این بحث همیشه با قیافه حق به جانب و بی منطقی یه سری از کاربرها تموم میشه. بنابراین بیخیال میشیم.

یاور کن حاضرم یه روز کامل رو باهات در مورد بهترین عناوین H&S بحث کنم و بهت ثابت کنم GOW یه بازی عالی ولی در مقایسه با 2تا از H&S ها توی رتبه پایین تری قرار میگیره ولی افسوس بهم ثابت شده این بحث همیشه با قیافه حق به جانب و بی منطقی یه سری از کاربرها تموم میشه. بنابراین بیخیال میشیم.
لااقل من یکی اینطور نیستم اگر حرف شما منطقی باشه میپذیرم اما در این زمینه که کلا خیلیا اینطور هستن باهات موافقم حداقل اینجا رو باهم موافق هستیم:d این پله اول جحت ورود به بحث دوست داشتی بیا تو پروفایلم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or