نسخه PC بازی MGS Revengeance همین روزهاست که منتشر شود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Revengeance.jpg
Konami طی خبری اعلام کرد که این بازی همین روزهاست که از طریق استیم در دسترس PC Gamer ها باشد...
این بازی ماه May سال پیش برای Pc معرفی شد و انگار که به مراحل آخر پورت رسیده اند و میخواهند این بازی را منتشر کنند.
ضمنا به گفته ی سازنده این بازی ما شاهد اجرای این بازی بر روی 60 فریم خواهیم بود.
source

لذتی که از تجربه ی این بازی بردم بیشتر از dmc بود و زمانی که صرف این بازی و چلنج هاش کردم هم زیادتر از زمانی بود که صرف god of war:ascention کردم!!!
واقعا آثار اکشن و رعد آسادی پلاتینیوم (vanquish-bayoneta-mgr) بی نظیر هستن و اگه از گرافیک فنی قوی هم برخوردا بشن و یک داستن خوب هم تنگش بچسبونن شاهکارهایی میشن کم نظیر!
رو پی سی هم هر چند دیر این افشره ی شیرین نصیب h&s باز ها میشه ولی خب میتونن با گرافیک و فریم بهتر روبرو بشن!
البته اگه موس و کییبوردتون رو دوست دارید برا این بازی به فکر یک کنترلر مناسب باشید و قبل هر بار بازی کردن هم کمی انگشتان مبارکتون رو با نرمش های درست مقاوم کنید :d

PG چند ساعت اعلام کرد که بازی تو PC بسیار عالی شده و این بازی یه ورت معمولی نیست. انجین بازی چون بر اساس PC ساخته شده رو همین حساب تایید کرده که گرافیک بازی خوب هست.

در مورد FPS هم به شوخی گفتن که برای اینکه بازی سینماتیک ارئه بدیم فریم بازی رو روی 24FPS گراشتیم ...

این بازی کنترلش بیاد دستت تبدیل به یکی از لذت بخش ترین بازی های Hack & Slash میشه,مشکل اصلی بازی هم به نظر من کوتاه بودنشه

این کوتاه بودن بخش سینگل پلیر رو به نوعی بخش VR Training ها توجیه میکنن. اگه بخواید کل VR ها رو برید و تمامی باس فایت ها رو هم بدون اینکه Damage بخورید (اچیومنت و تروفی داره) بزنید با توجه به مهارتی که توی H&S دارید، حداقل 60 ساعت مهمون دست های ظریفتون هست :دی

این کوتاه بودن بخش سینگل پلیر رو به نوعی بخش VR Training ها توجیه میکنن. اگه بخواید کل VR ها رو برید و تمامی باس فایت ها رو هم بدون اینکه Damage بخورید (اچیومنت و تروفی داره) بزنید با توجه به مهارتی که توی H&S دارید، حداقل 60 ساعت مهمون دست های ظریفتون هست :دی
Confessions of a Sick mind :))
فکرش هم انگشتام رو به لرزه میندازه.

عرضه بازی قبل از حراجی کریسمس به فروش بازی لطمه میزنه و اصلا زمان مناسبی رو انتخاب نکردن برای قرار دادنش روی استیم . حالا باید دید منظورشون از همین روزا چی بوده :d 90% کاربرا wallet هاشونو شارژ کردن و آماده خرید عناوین تاپ (با حدود قیمت 7.5 تا 10$) که قرار توی حراج کریسمس قرار بگیرن هستن و کمتر کسی رو میشه پیدا کرد که full price این عنوان رو تو این بازه زمانی تهیه کنه . من فکر میکنم بهترین زمان برای عرضه ش feb هستش :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or