نسخه PC بازی Max Payne 3 بر روی 4 دیسک خواهد بود !

SGT-Amir

کاربر سایت
بر اساس گفته یک سایت هندی فروشنده بازی ، نسخه PC بازی Max Payne 3 که طبق گفته Rockstar دارای حجم 35گیگ خواهد بود، در 4 DVD عرضه خواهد شد .

max-payne-3.jpg

این در حالی است که نسخه X360 این بازی برروی 2 دیسک و نسخه PS3 برروی یک دیسک Blu-Ray عرضه شده است
نسخه PC در تاریخ 1جوئن 2012 عرضه خواهد شد

آخرین ویرایش:
تو دیار ما اثاث رو با "س" می نویسند از شما رو نمیدونم...
چنان با خصومت چنین اشتباهاتی رو به نگارنده گوش زد میکنید که یادتون میره بنده خدا زحمت کشیده و این خبر رو اطلاع رسانی کرده برای شما.و ممکنه هر کسی از این نوع اشتباهات بکنه. لااقل به صورت خصوصی بهش بگین تا اشتباهش رو ویرایش کنه.

آخرین ویرایش:
جالبه :-? مگه توش چیکار کردن که 35 گیگ هست ؟ :-/ همین که نسخه 360 2 دیسک بوده بسه . میفهمیم که بازی رو پی سی بهتر از آب در اومده و ربطی هم به فشرده سازی نداره .

حالا خوبه رو PC پُرت نکردن وگرنه یه هارد اکسترنال باید براش میگرفتیم

RDR با اون مافوق عظمتش حجمش 6گیگه اونبخت یه بازی خطی با مثلا 10 ساعت گیم پلی میشه 2 دیسک رو 360 و 35 گیگ برای PC محترمه

چرا واقعا :-?

حالا خوبه رو PC پُرت نکردن وگرنه یه هارد اکسترنال باید براش میگرفتیم

RDR با اون مافوق عظمتش حجمش 6گیگه اونبخت یه بازی خطی با مثلا 10 ساعت گیم پلی میشه 2 دیسک رو 360 و 35 گیگ برای PC محترمه

چرا واقعا :-?
یکی از اصلی ترینش اینه که مکس پین محیط های متفاوت زیادی داره، و تقریبن تکسچر های مشابه تو محیط هاش کمه، یعنی یه لحظه تو رستورانی، یه لحظه تو برزیل، یه لحظه میشه نیویورک و خونه هاش بعد قبرستون و... که مجبور میشن حجم بیشتری استفاده کنند.
ولی RDR برعکس این مسئله محیط هاش خیلی متنوع نیست به دلیل Open World بودن. کلن هر بازی که وسیع باشه دلیل نمیشه بگیم حجم بیشتری میخواد که :دی.

بابا اون زمان که تعداد سی دی های بازی زیاد شده بود ، DVD ارزون شد و راحت شدیم اما الان نمی دونم چرا بعد این همه سال هنوز بلوری ارزون نمیشه !!!!

بابا اون زمان که تعداد سی دی های بازی زیاد شده بود ، DVD ارزون شد و راحت شدیم اما الان نمی دونم چرا بعد این همه سال هنوز بلوری ارزون نمیشه !!!!

اخه dvd تولید داخل هم داره. ولی فکر نکنم بلوری هنوز خط تولید داخلی داشته باشه

چنان با خصومت چنین اشتباهاتی رو به نگارنده گوش زد میکنید که یادتون میره بنده خدا زحمت کشیده و این خبر رو اطلاع رسانی کرده برای شما.و ممکنه هر کسی از این نوع اشتباهات بکنه. لااقل به صورت خصوصی بهش بگین تا اشتباهش رو ویرایش کنه.
من هیچم باخصومت نگفتم تو بقیه تاپیک ها نویسنده چنین اشتباهاتی کرده بچه ها همون جا بهش یاد آوری کردند بعدم حتما باید از این (:d) استفاده کنم که بچه ها یه وقت فکر نکنند با خصومت و از روی دعوا و این جور چیزا این حرف رو زدم بعدم این کلمه دیگه واقعا اساسی کارش بیخ پیدا کرده بود مثل اون روزی می مونه که یه دفه تو کلاس یکی از بچه داشت تمرین پا تخته حل می کرد اومد طریق رو بنویسه با "ت" (تریق) نوشت کلاس یه دفه رفت رو هوا یعنی مدرسه رفت رو هوا
حالا من نمی خوام بحث ادبیات رو پیش بکشم ولی این کلمه بد جور کارش بیخ داشت خود نویسنده هم که الان هیچ توجهی به حرف ها من و شما نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or