نسخه PC بازی Max Payne 3 بر روی 4 دیسک خواهد بود !

SGT-Amir

کاربر سایت
بر اساس گفته یک سایت هندی فروشنده بازی ، نسخه PC بازی Max Payne 3 که طبق گفته Rockstar دارای حجم 35گیگ خواهد بود، در 4 DVD عرضه خواهد شد .

max-payne-3.jpg

این در حالی است که نسخه X360 این بازی برروی 2 دیسک و نسخه PS3 برروی یک دیسک Blu-Ray عرضه شده است
نسخه PC در تاریخ 1جوئن 2012 عرضه خواهد شد

آخرین ویرایش:
35 گیگ خیلی مسخرست...درسته 90% جهان مثل ما مشکل اینترنت ندارن،.ولی خب با کمبود حافظه که روبرو میشن!!!
من تو steam هم چک کردم System Requirements نداشت بازی یعنی اشاره ای به 35 گیگ فضا نکرده بود!...در صورتی که 1 هفته و 2 روز دیگه بازی ریلیز میشه...

35 گیگ خیلی مسخرست...درسته 90% جهان مثل ما مشکل اینترنت ندارن،.ولی خب با کمبود حافظه که روبرو میشن!!!
من تو steam هم چک کردم System Requirements نداشت بازی یعنی اشاره ای به 35 گیگ فضا نکرده بود!...در صورتی که 1 هفته و 2 روز دیگه بازی ریلیز میشه...

کدوم کمبود حافظه الان دیگه هاردهای با ظرفیت 250G تولید نمیشه ظرفیت معمول از 500G شروع میشه.
اگر هم bluray rom رو pc جا افتاده بود الان طرف مجبور به استفاده از تعداد dvd بالا نبود.

کدوم کمبود حافظه الان دیگه هاردهای با ظرفیت 250G تولید نمیشه ظرفیت معمول از 500G شروع میشه.
اگر هم bluray rom رو pc جا افتاده بود الان طرف مجبور به استفاده از تعداد dvd بالا نبود.
:|
من 500G حافظه داخلی...و یه هارد 500 گیگ اکسترنال هم دارم...در کل 1T...ولی باز هم با کمبود حافظه مواجه میشم...

من 500G حافظه داخلی...و یه هارد 500 گیگ اکسترنال هم دارم...در کل 1T...ولی باز هم با کمبود حافظه مواجه میشم...

خواب وضعیت شما که عمومیت نداره شما استثنایی خودم هم 2tb دارم 200G پر شده.

---------- نوشته در 10:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:54 AM ارسال شده بود ----------

شما ارشیو بازی؟

خواب وضعیت شما که عمومیت نداره شما استثنایی خودم هم 2tb دارم 200G پر شده.

---------- نوشته در 10:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:54 AM ارسال شده بود ----------

شما ارشیو بازی؟

ربطی یه ارشیو نداره منم همین الان بخوام بازی رو بگیرم فضا کم میارم چون واقعا 35 خیلی زیاد هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or