نسخه ی Modern Warfare 2 ، PC با تاخیر مواجه نخواهد شد اما ... !!!!

farzadlion

کاربر سایت
چندی پیش شایعاتی منتشر شد مبنی بر اینکه نسخه ی PC بازی Modern Warfare 2 کمی دیر تر از نسخه ی کنسولی آن یعنی در تاریخ 24 نوامبر به بازار عرضه خواهد شد.

اما Robert Bowling یکی از اعضای infinity Ward ضمن رد این شایعه مدعی شد که هیچ تاخیری برای نسخه ی Modern Warfare 2 ، PC رخ نخواهد داد.

اما خبر بد برای PC Gamer ها اینکه Modern Warfare 2 از dedicated servers و همچنین PC mod tools پشتیبانی نخواهد کرد .. در MW2 از یک تکنولوژی سرور اختصاصی موسوم به IW.NET استفاده شده که Gamer ها برای بخش Multiplayer بازی کاملا به آن وابسته خواهند بود ...

به نظر می رسد که این اقدام infinity Ward که خشم جامعه ی PC Gamer را نیز در پی داشته در جهت کاهش میزان Piracy در این پلتفرم باشد.

هم اکنون شما می توانید با امضاء خود در petition زیر اعتراض خود را به گوش infinity Ward برسانید.

Dedicated Servers for CoD:MW2

معترضان اعتقاد دارند که استفاده از IWNet و پشتیبانی نکردن از dedicated servers ، بخش MP این بازی را در پلتفرم PC به شدت تحت شعاع قرار خواهد داد و بخش MP در نسخه ی PC بیش از پیش کنسولیزه خواهد شد

آخرین ویرایش:
باز جایه شکرش باقیه که میشه lan بازیه کرد:biggrin1:
ولی خداییش این حرکتشون توهین سنگینی بود.
من بیشتر با کنسول بازی میکنم اما کنسولیزه هم حدی داره
حداقل با call این کارو نمیکردن,ناسلامتی سهم عمده معروفیتو فروش این بازی مربوط به pc بازها میشه.

تعداد شد بالای 110.000 بدجور ممکنه شکست بخوره این call روی پی سی ولی ممکن هم هست نقشه باشه که این شکست را بهونه کنند و سال دیگه نسخه پی سی ندهند(مثل قضیه کرایسیس که فروش بد بازی را بهونه کردند به کنسول برند ولی بعدها معلوم شد که قبل از انتشار کرایسیس روی پی سی کرایتک داشت روی cry en.3 کنسول کار میکرد و خودش را اماده کرده بود برای رفتن)
چندتا شرکت هستند باید یادبگیرند با پی سی چجور باید رفتار بشه مثل ea که فکر میکرد بازی های اسپورت مزخرفش را روی پی سی نده ما بیچاره میشیم حالا که 2k خیلی خیلی بهتر ما را خوشحال کرد

سلام ببخشید بازی رو روی این سیستم چه جوری میشه بازی کرد:

کارت گرافیک: 9500 جی تی 1 گیگابایت

رم: 4 گیگ OSZ

CPU : اینتل COR 2 DUO 2.6

ویندوز هم هر 3 تا شو دارم کدوم بهتره (WINDOS 7 XP SP3 VISTA )

:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or