نسخه ی کنسولی Fifa 10 از لحاظ جلوه های بصری نسبت به PC برتری خواهد داشت

farzadlion

کاربر سایت
Fifa 10 از لحاظ جلوه های بصری در نسخه ی PC کیفیتی مشابه با Fifa 09 خواهد داشت.
EA از این جهت تصمیم به این اقدام گرفته که به عقیده ی این کمپانی متوسط سخت افزار موجود ، اجازه ی اجرای گرافیک بهتری را نمی دهد. اما در سوی دیگر دارندگان کنسول این شانس را خواهند داشت که در Fifa 10 شاهد جلوه های بصری بهتری باشند.

به نظر نمی رسد که کسی تردید داشته باشد که قدرت پردازشی یک PC High End از یک کنسول نظیر PS3 و Xbox 360 به مراتب بیشتر است اما با این وجود EA عقیده دارد که متوسط سخت افزار مورد نیاز برای اجرای Fifa 10 در همه جا به مانند اروپا بالا نیست و این کمپانی در بازار هایی نظیر آمریکای جنوبی هم این بازی را به فروش می رساند که متوسط تجهیزات سخت افزار در آن بازار از لحاظ راندمان در سطح به مراتب نازل تری است. به همین دلیل و برای اینکه نسخه ی PC تا حد امکان در دسترس گیمر های بیشتری قرار بگیرد EA تصمیم گرفته که جلوه های بصری در نسخه ی PC تغییری نکند اما گرافیک در نسخه ی کنسولی به دلیل اینکه تمام دارندگان کنسول سخت افزار یکسان و مشابهی دارند بهبود یافته است.

در عکس های زیر می توانید تفاوت گرافیک در نسخه ی PC و کنسول را مشاهده کنید

نسخه ی :arrowd:PC

نسخه ی کنسول:arrowd:​

گفته می شود که در گیم پلی Fifa 10 شاهد یکسری تغییرات قابل توجه خواهیم بود منجمله در زمان واکنش و هوشمندی آن. . همچنین EA با بیش از 50 مورد بهبود، تلاش کرده تا Manager Mode را توسعه دهد

Update:arrowd: :
EA تائید کرد که Fifa 10 در تاریخ 2 اکتبر برای Xbox 360, Playstation 3, PC, Wii, Playstation 2, DS و PSP منتشر خواهد شد..

آخرین ویرایش:
منم جای ea بودم همین کارو میکردم ! اصلا pc رو نمیساختم ! این یه حقیقته که رو pc کپی خوری در حد گیلاسه :biggrin1:
الهی،البته بنده هم موافقم که فقط ما PC باز ها کپی خوریم.
چون شما نهایت اریجید.اصلا iXtreme رو برای این رو کنسولتون نصب میکنید که بازی اوریج بهتر اجراشه.:biggrin1:

الهی،البته بنده هم موافقم که فقط ما PC باز ها کپی خوریم.
چون شما نهایت اریجید.اصلا iXtreme رو برای این رو کنسولتون نصب میکنید که بازی اوریج بهتر اجراشه.:biggrin1:
:d بابا من معذرت میخوام :d من منظورم خارجکی ها بود :d اگر نه که ما اصلا جزو امار حساب نمیشیم:)راستی میشه بگی اون 360 چیه تو پروفایلت اوریج خورش ملسه یا نه :d

یه بهونه جدید برای کم کاریه شرکت ها در مورد PC
اصلا تا بحال استدلالی مسخره تر از این نشنیدم که بخاطر آمریکای جنوبی بازی روی PC بازی با کیفیت پایین تری میاد
میان نسخه PS2 رو پورت می کنن رو PC بعد بهونه های بنی سرائیلی میارن که آمریکای جنوبی و اروپا(!)مردمش پول ندارن یه 8400 50 دلاری بخرن!
ٍEA بهتره بجای این بهونه های احمقانه رک و راست بگه که PC برام فروش نداره .

اون موقع این آمار رو شما از کجا در آوردید؟!
پس اینهمه کارت گرافیک رو کی می خره که هی ATI و Nvidia یه مدل جدیدش رو می دن بیرون:confused:
اول این که شما اگر اشتراک مجله ی CPU رو داشته باشید داخل شمارهی های هر سال که تو May چاپ میشه تمام این امار هست لازم نیست از کسی بپرسی و کسی بهت بگه برای تکمیل اطلا عات خودم هم بهتون می گم که بیش ترین مقدار کامپیتر در هند .چین .برزیل .امریکا. المان و انگلیس می باشد که اگر بیایم یه جمع و تفریق سر انگشتی هم بکنیم می فهمیم که اوضاع کشورهای برزیل . چین و هند در حاله که دیگه نیاز به این چیزا نداره.
برای سوال دومتون هم باید بگم شما خودتون تا حالا چند تا گرافیک PCIE خریدین و ایا کسی هستین که با اومدن یه مدل بالا تر از گرافیکتون که به فرض مقداری درصد Shader بالا تری داره میرید اونو می خرید. و دوما هم باید بگم که این شرکت نمیان از همه ی محصولاتشون انبوه تولید کنند و فقط محصولاتی رو بسیار انبوه تولید می کنند که برتری کاملی نسبت به نسل قبلیش داشته باشه به طور مثال برتری قاطع و افسانه ای Geforce 6600GT در زمان خودش بر روی همه ی کارت ها و برتریه بی چون و چرای Geforce 8800GT در زمانی که تمامیه گرافیک ها حافظه های 64bit داشتند.

این ea با این کارایی که میکنه همون چند نفری هم که بازی اورجینال میخریدن را پشیمون میکنه.
به نظر من فیفا نسخه پی سی ارزش دانلود یا خریدن نسخه های کپی را هم نداره:evil:
یکی نیست به این ea sports بگه که شما چندتا بازی برای پی سی میدید ؟؟می میرید حالا همون یکی را که میدید روش کار کنید؟؟والا من از همون بچگی که فیفا میخریدم همش مزخرف بود و چیزی هست که بچه 5 ساله هم میفهمه چرا این بازی فروش خوبی نداشته و این دلیل اصلی فروشش کم هست نه دلایل دیگه.
مثل اینه شما بگی چرا یک بازی بی خودی فروش خوبی نداره.

آخرین ویرایش:
اول این که شما اگر اشتراک مجله ی CPU رو داشته باشید داخل شمارهی های هر سال که تو May چاپ میشه تمام این امار هست لازم نیست از کسی بپرسی و کسی بهت بگه برای تکمیل اطلا عات خودم هم بهتون می گم که بیش ترین مقدار کامپیتر در هند .چین .برزیل .امریکا. المان و انگلیس می باشد که اگر بیایم یه جمع و تفریق سر انگشتی هم بکنیم می فهمیم که اوضاع کشورهای برزیل . چین و هند در حاله که دیگه نیاز به این چیزا نداره.
دوست عزیز این حرف شما با عقل جور در نمیاد.اصلا چین که قانون کپی رایت نداره که EA بخواد بخاطر اونا این بلا رو سر نسخه PC بیاره!همین حرفتون مشخص کرد که چقدر می تونه آماراتون دقیق باشه!!!

برای سوال دومتون هم باید بگم شما خودتون تا حالا چند تا گرافیک PCIE خریدین و ایا کسی هستین که با اومدن یه مدل بالا تر از گرافیکتون که به فرض مقداری درصد Shader بالا تری داره میرید اونو می خرید. و دوما هم باید بگم که این شرکت نمیان از همه ی محصولاتشون انبوه تولید کنند و فقط محصولاتی رو بسیار انبوه تولید می کنند که برتری کاملی نسبت به نسل قبلیش داشته باشه به طور مثال برتری قاطع و افسانه ای Geforce 6600GT در زمان خودش بر روی همه ی کارت ها و برتریه بی چون و چرای Geforce 8800GT در زمانی که تمامیه گرافیک ها حافظه های 64bit داشتند.
من تا حالا 4 تا کارت PCIe عوض کردم.با اینکه اوضاع مالی خیلی خوبی ندارم ولی چون به کیفیت اهمیت می دم بهر زوری شده سیستمم رو بروز می کنم.البته از زمانی که 8800 رو گرفتم دیگه نیازی ندیدم که کارت عوض کنم.
در ضمن پس این سری 9 و سری 200 چیه؟!!اینا برتری کاملی دارن نسبت به سری 8 قبلی!؟ یا سری 7 نسبت به سری 6؟! در حای که همشون به تولید انبوه رسیدن و مدلای جورواجوری از این سری ها ساخته شده و به بازار اومده.
خیالت راحت سخت افزار اینقدر طرفدار داره که خیلیا فقط برای اور کلاک کردن و رقابت می رن سیستم High End می بندن و یه بازی هم بزور باهاش انجام میدن.شما یه سر به تامز هارد ور بزن که فقط یه نمومنه آمریکاییش هست و بسیاری از سایت های اروپایی و اسیایی دیگه که همه توی امضاهاشون امتیازای تری دی مارکشون رو هم گذاشتن.گفتم بقیه هم اینقدر پول دارن که یه 8400 بگیرن فیفا بازی کنن.
پس مطمئن باش این حرف های EA از یه بهونه مسخره بیشتر نیست.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز این حرف شما با عقل جور در نمیاد.اصلا چین که قانون کپی رایت نداره که EA بخواد بخاطر اونا این بلا رو سر نسخه PC بیاره!همین حرفتون مشخص کرد که چقدر می تونه آماراتون دقیق باشه!!!

من تا حالا 4 تا کارت PCIe عوض کردم.با اینکه اوضاع مالی خیلی خوبی ندارم ولی چون به کیفیت اهمیت می دم بهر زوری شده سیستمم رو بروز می کنم.البته از زمانی که 8800 رو گرفتم دیگه نیازی ندیدم که کارت عوض کنم.
در ضمن پس این سری 9 و سری 200 چیه؟!!اینا برتری کاملی دارن نسبت به سری 8 قبلی!؟ یا سری 7 نسبت به سری 6؟! در حای که همشون به تولید انبوه رسیدن و مدلای جورواجوری از این سری ها ساخته شده و به بازار اومده.
خیالت راحت سخت افزار اینقدر طرفدار داره که خیلیا فقط برای اور کلاک کردن و رقابت می رن سیستم High End می بندن و یه بازی هم بزور باهاش انجام میدن.شما یه سر به تامز هارد ور بزن که فقط یه نمومنه آمریکاییش هست و بسیاری از سایت های اروپایی و اسیایی دیگه که همه توی امضاهاشون امتیازای تری دی مارکشون رو هم گذاشتن.گفتم بقیه هم اینقدر پول دارن که یه 8400 بگیرن فیفا بازی کنن.
پس مطمئن باش این حرف های EA از یه بهونه مسخره بیشتر نیست.
دوست عزیز بیشتر قسمت های حرفتون رو قبول دارم و کاملا هم قبول دارم که EA بهونه میاره و به علت همین ...Pir نمیاد نسخه ی PC بهبود ببخشه چون سودی به نسبت نسخه ی کنسولی به دست نمیاره ولی نیمی از حرفا تونو که میگید قبول ندارم اول اینکه این وسط کسی بحث قوانین کپی رایت رو نکرد و من فقط مقدار کامپیوتر ها رو گفتم تا برا اطلاعتون بدونید بیشتر کامپیوتر ها در کشورهای هستند که متوسط در امد روزانه ی هر فرد به 1 دلار نمیرسه (منظور چین . هند . برزیل بود).
برای نکته ی بعد هم باید بگم خدمتتون که سری 7 کارت های جیفورس حتی در برابر Series6 ultra هم کم میاورد و قابل مقایسه نبودن و به همین دلیل مرد دو باره به سری 6 روی اوردند که این کار موجب شد شرکت Nvidia سری 6 را بهبود ببخشد تا ضرر مالیه سری 7 رو حبران کند و در مورد سری 200 هم که خودتون می دونید در مقابل کارت های هم نسل خود در جبه ی رقیب شکستی بی چون و چرا بود (منظور از جبه ی رقیب ATI 3870 X2 و ATI 4870 X2 می باشد )
خوب سرتون رو در اوردم روز خوش..:smile:

نگاه کن چه بلای به سر pes اومده که همه دور فیفا رو گرفتن. در ضمن این تغییر فقط تو گرافیکش نزست نسخه Pc فیزیک و گیم پلی ضعیفتری هم خواهد داشت

یک بدی فیفا برای من داره که حتی اگر دلم بخواد هم نمیتونم فیفا بازی کنم.چون نمیشه از pad برای حرکت کردن استفاده کنم.ایا هنوز نسخه فیفا اینطوریه.؟

برای نکته ی بعد هم باید بگم خدمتتون که سری 7 کارت های جیفورس حتی در برابر Series6 ultra هم کم میاورد و قابل مقایسه نبودن و به همین دلیل مرد دو باره به سری 6 روی اوردند که این کار موجب شد شرکت Nvidia سری 6 را بهبود ببخشد تا ضرر مالیه سری 7 رو حبران کند و در مورد سری 200 هم که خودتون می دونید در مقابل کارت های هم نسل خود در جبه ی رقیب شکستی بی چون و چرا بود (منظور از جبه ی رقیب ATI 3870 X2 و ATI 4870 X2 می باشد )
خوب سرتون رو در اوردم روز خوش..:smile:
سری 7800GTX و 7800GTX 512 که اولین سری های جیفورس 7 بودن به اندازه ی 2 تا 6800GT/ULTRA SLI قدرت داشتن,یعنی تقریبا چیزی حدود 2 برابر اونها...با اومدن سری 7900 که بهبود بخشیده شده ی همون 7800 ها بود و قیمت مناسبی داشتن بازار بسیار داغی برای خریدن کارت 7900GT بوجود اومد! این کارت حدود 2 برابر از 6800GT قویتر بود!
هیچ کسی هم در زمان وجود سری 7 به سوی سری 6 روی نیاورد و انویدیا هم نرفت سری 6 رو بهبود بده!
در مورد سری 200 هم کاملا دارین اشتباه میگین.حداقلش رو به روی یه 3870 X2 قدرت به مراتب بیشتری داره!
توی این نسل سری 200 از ATI ها سر تر بود ولی نه زیاد! و چیزی که باعث موفقیت AMD ATI ها شد چیزی نبود جز قیمت مناسبتر نسبت به مدل Geforce خودشون...مثلا یه 4870 در برابر GTX 260 قیمت مناسب تری داشت,در صورتی که GTX 260 از 4870 قویتر بود و هست,ولی نه به اندازه ای که قیمتشو توجیه کنه.
از اف تاپیکم معذرت میخوام.
راستی::smile: شب خوش:smile:

آخرین ویرایش:
سری 7800GTX و 7800GTX 512 که اولین سری های جیفورس 7 بودن به اندازه ی 2 تا 6800GT/ULTRA SLI قدرت داشتن,یعنی تقریبا چیزی حدود 2 برابر اونها...با اومدن سری 7900 که بهبود بخشیده شده ی همون 7800 ها بود و قیمت مناسبی داشتن بازار بسیار داغی برای خریدن کارت 7900GT بوجود اومد! این کارت حدود 2 برابر از 6800GT قویتر بود!
هیچ کسی هم در زمان وجود سری 7 به سوی سری 6 روی نیاورد و انویدیا هم نرفت سری 6 رو بهبود بده!
در مورد سری 200 هم کاملا دارین اشتباه میگین.حداقلش رو به روی یه 3870 X2 قدرت به مراتب بیشتری داره!
توی این نسل سری 200 از ATI ها سر تر بود ولی نه زیاد! و چیزی که باعث موفقیت AMD ATI ها شد چیزی نبود جز قیمت مناسبتر نسبت به مدل Geforce خودشون...مثلا یه 4870 در برابر GTX 260 قیمت مناسب تری داشت,در صورتی که GTX 260 از 4870 قویتر بود و هست,ولی نه به اندازه ای که قیمتشو توجیه کنه.
از اف تاپیکم معذرت میخوام.
راستی::smile: شب خوش:smile:
با تما احترامی که برای تمامی نظر ها و انسان ها قائل هستم باید بگم که یه کارت گرافیک رو اینجوری نقد می کنند دوست گرامی:
1.مقدار حافظه
2.میزان حافظه
3.قدرت پردازش
4.سرعت کلاک
5.مقدار سایه زنی
6.ساختار حافظه
7.ساختار هسته
8.ساختار RTS هسته
حالا من طبق گفته ی خود اقای Shaperd که پس از معرفی کارت گرافیک 6800GT i (البته این کارت کلا منحل شد به دلیل هزینه ی که باید بر می داشت ولی صرف تحقیقات در مورد سری 8 شد:biggrin1:)
این مقایسه بین کارت 7300GT و 6800GT i می باشد:
1. 7300 دارای 512MB برتری دارد
2.در این مورد با احتصاب VV های رم باز هم 7300 با قابلیت بالایی دارای برتری بوده و این برتری را همچنان در VV2 هم حفظ کرد.
3.در این مورد قدرت کارت 6800 نمایان شده که توان پردازش 6 عملیات موازی و تصادفی را در برابر 3 عملیات در 7300 را نمایان می کند
5.مقدار سایه زنی در 7300 حد اکثر با توان کاری بالا 36 سایه بوده ولی در ان زمان اولین کارت با قدرت سایه زنی 64 رو نمایی شد (که الان این مقدار زیاد نیست و کارت GTX 295 با مقدار 380 بالا ترین رطبه را در اختیار دارد)
6.ساختار حافظه Ponitech بوده و در هر دو یک سان می باشد
7.در 7300 ساختار هسته بر اساس ساختار G68 بوده ولی در 6800 ساختار بهبود یافته ی G68 بوده که با نام G68i شناخته می شد
8.در این یک مورد اگه بخوایم به صورت مهندسی برسی کنیم هم وقت شما رو می گیرم هم زیاد حرف میزنم هم چیزی از اعداد سر در نمیارین چون خودم هم بعد از این همه درس خوندن تو دانشگاه تو این یکی ایراد زیادی دارم با این که رشته ی تخصصیم بوده :cheesygri فقط در این حد بگم که بیشتر مهندسین و کاربر های حرفه ای 6800 رو بهتر می دونن ولی خود کمپانیه Nvidia هر دو رو مساوی می دونه.

و در مورد حرف دوم باید بگم یه فاکتور از GTX 295 بگیریم شما یه کارت با چیپ Nvidia بیار که از ATI 4870 X2 قدرت مند تر باشه؟

با تما احترامی که برای تمامی نظر ها و انسان ها قائل هستم باید بگم که یه کارت گرافیک رو اینجوری نقد می کنند دوست گرامی:
1.مقدار حافظه
2.میزان حافظه
3.قدرت پردازش
4.سرعت کلاک
5.مقدار سایه زنی
6.ساختار حافظه
7.ساختار هسته
8.ساختار RTS هسته
حالا من طبق گفته ی خود اقای Shaperd که پس از معرفی کارت گرافیک 6800GT i (البته این کارت کلا منحل شد به دلیل هزینه ی که باید بر می داشت ولی صرف تحقیقات در مورد سری 8 شد:biggrin1:)
این مقایسه بین کارت 7300GT و 6800GT i می باشد:
1. 7300 دارای 512MB برتری دارد
2.در این مورد با احتصاب VV های رم باز هم 7300 با قابلیت بالایی دارای برتری بوده و این برتری را همچنان در VV2 هم حفظ کرد.
3.در این مورد قدرت کارت 6800 نمایان شده که توان پردازش 6 عملیات موازی و تصادفی را در برابر 3 عملیات در 7300 را نمایان می کند
5.مقدار سایه زنی در 7300 حد اکثر با توان کاری بالا 36 سایه بوده ولی در ان زمان اولین کارت با قدرت سایه زنی 64 رو نمایی شد (که الان این مقدار زیاد نیست و کارت GTX 295 با مقدار 380 بالا ترین رطبه را در اختیار دارد)
6.ساختار حافظه Ponitech بوده و در هر دو یک سان می باشد
7.در 7300 ساختار هسته بر اساس ساختار G68 بوده ولی در 6800 ساختار بهبود یافته ی G68 بوده که با نام G68i شناخته می شد
8.در این یک مورد اگه بخوایم به صورت مهندسی برسی کنیم هم وقت شما رو می گیرم هم زیاد حرف میزنم هم چیزی از اعداد سر در نمیارین چون خودم هم بعد از این همه درس خوندن تو دانشگاه تو این یکی ایراد زیادی دارم با این که رشته ی تخصصیم بوده :cheesygri فقط در این حد بگم که بیشتر مهندسین و کاربر های حرفه ای 6800 رو بهتر می دونن ولی خود کمپانیه Nvidia هر دو رو مساوی می دونه.

و در مورد حرف دوم باید بگم یه فاکتور از GTX 295 بگیریم شما یه کارت با چیپ Nvidia بیار که از ATI 4870 X2 قدرت مند تر باشه؟

ببخشید شما حالتون خوبه؟
شما که انقدر استادین که به من مقایسه کردن کارت گرافیک رو میاموزین این نکته رو فراموش کردین که هر کارت رو باید با همرده ی خودش سنجید؟
از کی تا حالا یه کارت Low-end رو با یه کارت high-end مقایسه میکنن؟
6800 یه High-end که باید با سری 7800 یا 7900 مقایسه بشه.
شما یه مدرک از سایت معتبر بذار که سایت انویدیا کارت گرافیک 7300 رو برابر با 6800 دونسته باشه! در غیر اینصورت واقعا متاسفم که با داشتن مدارک تخصصی در مورد سخت افزار یه مقایسه ی غیر عادلانه انجام میدین و روی پست اشتباه قبلیتون پا فشاری میکنین.منطق هم خوبه!
یه بچه ی 5 ساله هم میدونه که 6800 از هر نوعی از 7300 از هر نوعی بهتره!
توی پست قبلتون به صورت کلی جمع بسته بودین و کلا سری 6800 رو از تمام محصولات سری 7 که 7800/7900/7950 هم شاملشون میشه بهتر دونسته بودین!امیدوارم جملتون رو یادتون باشه و وقتی میگین سری 7 کارت های High-end سری 7 مثل 7950 ... هم شاملش میشه!حرف شما:
برای نکته ی بعد هم باید بگم خدمتتون که سری 7 کارت های جیفورس حتی در برابر Series6 ultra هم کم میاورد و قابل مقایسه نبودن و به همین دلیل مرد دو باره به سری 6 روی اوردند
من اصلا بحثی روی مقایسه با 4870X2 نکردم,مثل اینکه توی خوندن پست ها دقت کافی ندارین و هول میکنین,من گفتم 3870X2 اصلا در سطح اینا نیست/اینا:GTX295-280-260-4870X2-2870/و حرف شما:
سری 200 هم که خودتون می دونید در مقابل کارت های هم نسل خود در جبه ی رقیب شکستی بی چون و چرا بود (منظور از جبه ی رقیب ATI 3870 X2 و ATI 4870 X2 می باشد )
پس لطفا یکم ادم منطقی باشید.فکر کنم به واضح ترین شکل ممکن واستون توضیح دادم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or