نسخه ی کنسولی Fifa 10 از لحاظ جلوه های بصری نسبت به PC برتری خواهد داشت

farzadlion

کاربر سایت
Fifa 10 از لحاظ جلوه های بصری در نسخه ی PC کیفیتی مشابه با Fifa 09 خواهد داشت.
EA از این جهت تصمیم به این اقدام گرفته که به عقیده ی این کمپانی متوسط سخت افزار موجود ، اجازه ی اجرای گرافیک بهتری را نمی دهد. اما در سوی دیگر دارندگان کنسول این شانس را خواهند داشت که در Fifa 10 شاهد جلوه های بصری بهتری باشند.

به نظر نمی رسد که کسی تردید داشته باشد که قدرت پردازشی یک PC High End از یک کنسول نظیر PS3 و Xbox 360 به مراتب بیشتر است اما با این وجود EA عقیده دارد که متوسط سخت افزار مورد نیاز برای اجرای Fifa 10 در همه جا به مانند اروپا بالا نیست و این کمپانی در بازار هایی نظیر آمریکای جنوبی هم این بازی را به فروش می رساند که متوسط تجهیزات سخت افزار در آن بازار از لحاظ راندمان در سطح به مراتب نازل تری است. به همین دلیل و برای اینکه نسخه ی PC تا حد امکان در دسترس گیمر های بیشتری قرار بگیرد EA تصمیم گرفته که جلوه های بصری در نسخه ی PC تغییری نکند اما گرافیک در نسخه ی کنسولی به دلیل اینکه تمام دارندگان کنسول سخت افزار یکسان و مشابهی دارند بهبود یافته است.

در عکس های زیر می توانید تفاوت گرافیک در نسخه ی PC و کنسول را مشاهده کنید

نسخه ی :arrowd:PC

نسخه ی کنسول:arrowd:​

گفته می شود که در گیم پلی Fifa 10 شاهد یکسری تغییرات قابل توجه خواهیم بود منجمله در زمان واکنش و هوشمندی آن. . همچنین EA با بیش از 50 مورد بهبود، تلاش کرده تا Manager Mode را توسعه دهد

Update:arrowd: :
EA تائید کرد که Fifa 10 در تاریخ 2 اکتبر برای Xbox 360, Playstation 3, PC, Wii, Playstation 2, DS و PSP منتشر خواهد شد..

آخرین ویرایش:
الهی بمیرم برای شما دوست‌داران X360 در ایران که همتون گیم‌های اوریجینال می‌خرید

جواب پست این اسپمر پایینی :دی Half Life 2 - Girlfriend !!! :دی
من با افتخار اعلام میکنم که دزد دریایی هستم،‌ فاتحه PC Gaming رو هم می‌خونم، این بابا منو کشته که خودش یه عمریه رو کنسول داره خوشحالی دزد دریایی میکنه زده رو دست دزدای خلیج عدن میاد به PC Gaming Piracy گیر میده

آخرین ویرایش:
اینها همش بهونه ست.
همه می دونند که بازیهای PC قسمتی داره به نام Option که تو اون قسمت براحتی میشه تنظیمات گرافیکی رو کم و زیاد کرد. یعنی هر کی کامپیوترش نکشید , راحت تنظیماتو میاره پایین و بازیشو انجام میده.
نمیدونم چرا حداقل یه بهونه ی بهتری جور نکردند.
به نظر من اگه قراره هر سال این بازی رو سر نسخه ی PC در بیارند (که هر سال هم شاهد اون هستیم ) , بهتره دیگه برای PC بازی Fifa رو نسازند. (نظر شخصی) به خدا خیلی بهتره.

اره درسته Option برای پائین اوردن گرافیک هست ولی تا یه حد معینی امکان داره نمیشه خیلی تاثیر گذار دونست به طور مثال اگر Fifa 09 رو از PS3 بدون هیچ تغییری پورت کنی رو PC هر چقدر هم سطح گرافیک رو پایین بیاری بازم نمیشه رو کارت گرافیک های AGP اجرا کرد و باید خدمتتون بگم هنوز که هنوزه 57% گیمر های کشورهای جهان سوم و میانه ای از این نوع کارتها استفاده می کنند حالا بحث من شما یا دیگری که پوله ATI 4870 داره جداست.

خدایش دلم برای PCدارها میسوزه-
خودم هر سری میخوام بیخیال کنسول بشم برم PCاپدیت کنم- یاد
FIFAمیفتم-کلا به خاطر همین یک بازی که بیشتر روزم رو مشغولش هستم -کنسولی خواههم موند-

-دوست دارم EA یک ریسک بکنه و هم فیفای کنسولی و هم فیفای عادی رو برای PC منتشر بکنه-
ببینه کدوم بیشتر براش خوبه- و اون رو ملاک قرار بده!!!
شاید دوست ندارند فوتبالشون بی کیفیت بشه:-"
پ.ن:بازم به قول مجتبی پیریت خور PCملسه-:(

البته این که EA بهونه اورده که روی اپتیمایز و بهبود گرافیک فیفا در PC بیشتر کار کنه شکی نیست...
ولی کلا سیاست EA اینطوریه که بازی های ادامه دار خودش مثل NFS,FIFA رو برای PC های خیلی ضعیف و قدیمی هم قابل اجرا میکنه.البته کار درستی هم میکنه,چه توی ایران چه خارج از ایران افراد خیلی زیادی هستن که گیمر نیستن ولی هر سال سری بازی هایی مثل فیفا رو میگیرن و بازی میکنن,کسی هم که گیمر نباشه مسلما برای یه فیفا نمیره کارت گرافیک خداد تومنی بخره و با همون PC که کارهای روزمرش رو انجام میده یه FIFA هم میزنه...برای افرادی هم که میخوان انلاین بازی کنن اونور میرن اوریجینالشو میگیرن! مطمعنا این افراد فوتبال دوست و غیر گیمر تعدادشون کم نیست و خرید مثلا 1 گیم در سال براشون سختی نداره

دوستان توی این عکسا ها هم خیلی بین نسخه کنسولی و PC فرقی آنچنانی نیست که حالا متوسط PC دارها بتونن اجرا کنن یا نه !

بحث اینه که EA همیشه دنبال پول بوده و خواهد بود برای همین روی نسخه PC سرمایه گزاری نمیکنه و موتور گرافیک رو برای PC ، تغییر نمیده و Next Gen نمیکنه .

پارسال NBA Live 09 برای PC نیومد و امسال هم 10 هش نمیاد . این FiFA هم همین طوریه منتها چون طرفداراش بیشترن برای PC میزنه وگرنه اونم نمیزد !

(به هر حال من که PES بازی میکنم !)

یه بهونه جدید برای کم کاریه شرکت ها در مورد PC
اصلا تا بحال استدلالی مسخره تر از این نشنیدم که بخاطر آمریکای جنوبی بازی روی PC بازی با کیفیت پایین تری میاد
میان نسخه PS2 رو پورت می کنن رو PC بعد بهونه های بنی سرائیلی میارن که آمریکای جنوبی و اروپا(!)مردمش پول ندارن یه 8400 50 دلاری بخرن!
ٍEA بهتره بجای این بهونه های احمقانه رک و راست بگه که PC برام فروش نداره .

اره درسته Option برای پائین اوردن گرافیک هست ولی تا یه حد معینی امکان داره نمیشه خیلی تاثیر گذار دونست به طور مثال اگر Fifa 09 رو از PS3 بدون هیچ تغییری پورت کنی رو PC هر چقدر هم سطح گرافیک رو پایین بیاری بازم نمیشه رو کارت گرافیک های AGP اجرا کرد و باید خدمتتون بگم هنوز که هنوزه 57% گیمر های کشورهای جهان سوم و میانه ای از این نوع کارتها استفاده می کنند حالا بحث من شما یا دیگری که پوله ATI 4870 داره جداست.
اون موقع این آمار رو شما از کجا در آوردید؟!
پس اینهمه کارت گرافیک رو کی می خره که هی ATI و Nvidia یه مدل جدیدش رو می دن بیرون:confused:

آخرین ویرایش:
نسخه ی کنسولی 09 خیلی با پی سی تفاوت داشت. حتی گیم پلی هم به نظر من تا حدی بهتر بود روی کنسول.
اون بیچاره ها هم حق دارند. ساختن بازی برای pc واقعا دردسر داره. چون اصلا معلوم نیست بازی می خواد رو چه سیستمی اجرا بشه. مثلا رو یه سیستم پیش فرض ساخته می شه (که در اون حال سازنده ها برای راحت تر کار کردن از یه سیستم با CPU و Ram خیلی قوی استفاده می کنند) و وقتی یکی می گیره و رو سیستمی که یه مقدار رم یا سی پی یوش کمتره اجرا می کنه ،تجربه ی لذت بخش بازی بهم می خوره. مثلا من که با کنسول قبلا بازی می کردم و حالا کنسولم خراب شده اصلا نمی تونم با pc کنار بیام. مثلا تو pc اکثر بازی ها بعضی جاها یه تیک میاندازه یا فریم میاد پایین که اونم از ویندوزه ولی باز می ره رو اعصاب.

کنسول!!!!
:cheesygri
نه اشتباه نکنید!! منظور ea نسخه ی قبلی مربوط به pc ست. اصلا این تصاویری که از pc گذاشتن هیچ شباهتی به نسخه ی کنسولی FIFA 09 نداره. نسخه ی کنسولی 09 شبیه همین 10 هست و فقط تو 10 یه مقدار خیلی کم بهبود پیدا کرده که اصلا به چشم نمیاد.
پس منظور از اینکه شبیه نسخه ی قبلی یعنی 09 هست منظور همون نسخه ی PC ئه و ربطی به نسخه ی کنسولی نداره. نسخه ی کنسولی اصلا یه چیز دیگست!! و تقریبا یک نسل از نسخه ی پی سی جلوتره!!:eek::love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or