نسخه ي بعدي Splinter Cell در ليست بازيهاي Ubisoft در سال 2012

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

MαMαSαN

کاربر سایت
ubisoft.jpg

سايت خبري Gameranx ليست بازيهاي Ubisoft در سال 2012 را اعلام كرد. اما عنواني كه بيشتر از همه در ليست جلب توجه مي كند، نسخه ي بعدي از سري بازي هاي Splinter Cell مي باشد كه به نظر مي رسد Ubisoft براي سال 2012 آن را در نظر گرفته است. از ديگر بازي هاي مهمي كه در ليست هستند، مي توان به Far Cry 3 اشاره كرد و اما عنوان مهمي كه در اين ليست وجود ندارد، نسخه ي بعدي Just Dance مي باشد كه طبق گفته هاي سايت Gonintendo قرار است نسخه ي بعدي آن در ماه مارس و با نام Just Dance: Best of عرضه شود. البته طبق گفته ي Ubisoft تمامي اين بازيها بر روي كنسولها و PC عرضه خواهند شد.

ليست بازيهاي Ubisoft در سال 2012

• Brothers in Arms: Furious 4: PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows
  • Far Cry 3: PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows
  • I Am Alive: PlayStation 3, Xbox 360
  • Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier: Xbox 360, PlayStation 3, Microsoft Windows
  • Tom Clancy’s Ghost Recon Online: Microsoft Windows, Wii U
  • Tom Clancy’s Splinter Cell: Retribution: PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows
  • Prince of Persia: Wii, 3DS
  • Assassin's Creed 3: PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, Microsoft Windows
  • Just Dance Final Party: Wii, Xbox 360, Playstation Move

Source

آخرین ویرایش:
تازه اول 2012 هستیما اگرم قراره منتشر بشه اخر 2012 در میاد توی دسامبر یا نوامبر یعنی 8-9 ماه دیگه ...نگفتن فردا صبح که میخوایم بازی رو منتشر کنیم ....حالا دلمون خوش شده که SC میخواد بیاد شما هم هی ایه یس بخونید !
حالا خودمونیم چرا یوبی هر چی بازی شاخ داره امسال میخواد منتشر کنه ؟!:-/ .......فکر کنم از بس روی AC و پایان دنیا در 2012 کار کرده باورش شده که امسال دنیا تموم میشه گفته بزار یه حال اساسی به گیمر ها بدم :d

این خبر یک Report هست و جنبه ی فکت و رسمی نداره و دقیقا توی منبع هم ذکر شده و Ubisoft هم اونو تایید نکرده !

خواهشا ترجمه میکنید ، کامل همه چی رو بگید تا کسی اینجا به عنوان فکت حسابش نکنه و دلش خوش نشه .
البته طبق گفته ي Ubisoft تمامي اين بازيها بر روي كنسولها و PC عرضه خواهند شد.
ubisoft وقتی هیچ جا تایید نکرده ، پس چطور این منبع خودش برای خودش مهر تایید یوبی سافت رو میزنه ؟

خواهشا ترجمه میکنید ، کامل همه چی رو بگید تا کسی اینجا به عنوان فکت حسابش نکنه و دلش خوش نشه .</

دوست عزيز شما برو تو سايت مذكور عضو شو، بعد به ادمينش يه پ.خ بده بگو چرا خبري كه يوبي سافت تاييدش نكرده رو ميزاري تو سايتت ؟! در ضمن بنده خط به خط ترجمه كردم و چيزي رو از قلم ننداختم! و اينكه كلمه ي Report معناي شايعه رو نميده.

آخرین ویرایش:
امیدوارم خیل عظیم بازی ها به کیفیتشون ضربه ای وارد نکنه !

Arachi
این یک Report هست که با شایعه ( Rumor ) فرق داره ....
پس خواهشا توی تایپکها سنگ ننداز ...

خب خبر خیلی خوبیه اما فکر نکنم اگر واقعیت هم داشته باشه ، تو 2012 منتشر بشه. چون با سابقه ای که از یوبیسافت سراغ داریم ، خیلی زودتر بازی هاش رو اعلام می کنه و همیشه هم تاخیر می خوره.

اما در مورد خود بازی باید بگم که امیدوارم دوباره سام فیشر سابق و گیم پلی سابق رو ببینیم. من که اصلا از Conviction خوشم نیومد و شده بود مثل مکس پین 3.

من هم اتفاقا الان بعد این همه سال اسپلینتر سل 1 رو که تا حالا بازی نکرده بودم رو دانلود کردم و الان رو سیستمم نصبه.

ببین باز نمیتونه زمان مناسبی باشه... هنوز یوبی بازی رو رسما معرفی نکرده بعد بخواد همین سال 2012 منتشر کنه؟! اصلا جور در نمیاد! اگه این بازی امسال معرفی بشه بهت قول میدم زودتر از 2013 نخواهد اومد! ممکنه بار اول تاریخ بازی رو همین امسال معرفی کنند اما مطمئن با به هیچ عنوان امسال منتشر نخواهد شد...
خو من که نگفتم امسال میاد:دی میگم اگه اواخر امسال هم بیاد، بیشتر از 2 سال و نیم روش کار شده و زمان مناسبیه. حالا هر وقت میخواد بازی رو رونمایی کنه. یه بازی ممکنه روش 5 سال کار بشه، ولی 6 ماه قبل از انتشار معرفی بشه. این که به این معنی نیست که بازی کم روش کار شده.:دی
آشغال سافت:دی
@};-
Keep trolling
امیدوارم خیل عظیم بازی ها به کیفیتشون ضربه ای وارد نکنه !
هر کدوم از این بازیا رو یه استودیو داره میسازه:دی اگه هم کیفیتشون پایین در بیاد، دلیلش ترافیک زیاد نیست، سیاستای خوده شرکته:دی

@};-
Keep trolling
سینا،خب داره راست میگه دیگه:dاین یوبی سافتی که من الان دارم می بینم،هیچ ربطی به یوبی که گذشته میدیدم نداره.بعید میدونم این شماره SC هم چیز شاخی بشه.

یوبی سافت بعد از POP3 گند زد و کلا افتضاح شد......
رفت سراف AC که هر سال داره خیرات میکنه.همون بازی قبلی با یه خورده گرافیک بیشتر و یه خنجر جدیدتر:|

shit بزنه به این یوبی که باز pop واسه کنسول های hd تو برنامه نداره....خدا کنه تو e3 یه pop واسه این نسل معرفی کنند....
په نه په مولتی بود اونم انحصاری زمانی برای PS3 ؟ :دی.

کلا مطمئنم 2012 خبری از SC نیست :دی.
همچین بفهمی نفهمی مولتی بود.....کالکشنش که واسه ps3 اومد...

اصلا دوست ندارم که امسال یه AC دیگه ببینم و به نظرم اگه بازم بخوان بازیرو با این فاصله ی زمانی کم عرضه کنن دوباره شاهد افت کیفی بازی خواهیم بود و بازی شکست وحشتناکی میخوره یعنی امیدوارم که بخوره
SPLINTER CELL : Retribution که کم ترین ارزشی واسه ما نداره میخواد امسال بیاد یا 100 سال دیگه
Far Cry 3 همراه با GHOST RECON : FUTURE SOLDIER تنها بازیای به در بخور امسال یوبی سافتن که هم زمان کافی برای ساختشون صرف شده و هم نمایشای خوبی داشتن
Brothers in Arms: Furious 4 در مورد این بازیم فقط میشه گفت فاجعه ای در شرف وقوعه و میشه انتظار امتیازات 2 یا 3 رو از این شاهکار داشت
کلا با دیدن این لیست به هیچ وجه حس خوبی بهم دست نداد و بیشتر ناامید شدم تا هیجان زده

بعید میدونم این شماره SC هم چیز شاخی بشه.
SPLINTER CELL : Retribution که کم ترین ارزشی واسه ما نداره میخواد امسال بیاد یا 100 سال دیگه
الان فردین میاد همتونو بن میکنه حالتون جا میاد :دیباو ناسلامتی مثل اینکه سم فیشر قراره دوباره بیاد چرا خوشحال نیستین ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or