نسخه ي بعدي Splinter Cell در ليست بازيهاي Ubisoft در سال 2012

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

MαMαSαN

کاربر سایت
ubisoft.jpg

سايت خبري Gameranx ليست بازيهاي Ubisoft در سال 2012 را اعلام كرد. اما عنواني كه بيشتر از همه در ليست جلب توجه مي كند، نسخه ي بعدي از سري بازي هاي Splinter Cell مي باشد كه به نظر مي رسد Ubisoft براي سال 2012 آن را در نظر گرفته است. از ديگر بازي هاي مهمي كه در ليست هستند، مي توان به Far Cry 3 اشاره كرد و اما عنوان مهمي كه در اين ليست وجود ندارد، نسخه ي بعدي Just Dance مي باشد كه طبق گفته هاي سايت Gonintendo قرار است نسخه ي بعدي آن در ماه مارس و با نام Just Dance: Best of عرضه شود. البته طبق گفته ي Ubisoft تمامي اين بازيها بر روي كنسولها و PC عرضه خواهند شد.

ليست بازيهاي Ubisoft در سال 2012

• Brothers in Arms: Furious 4: PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows
  • Far Cry 3: PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows
  • I Am Alive: PlayStation 3, Xbox 360
  • Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier: Xbox 360, PlayStation 3, Microsoft Windows
  • Tom Clancy’s Ghost Recon Online: Microsoft Windows, Wii U
  • Tom Clancy’s Splinter Cell: Retribution: PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows
  • Prince of Persia: Wii, 3DS
  • Assassin's Creed 3: PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, Microsoft Windows
  • Just Dance Final Party: Wii, Xbox 360, Playstation Move

Source

آخرین ویرایش:
مرسی بهترین خبر این چند وقته بود .

یعنی دیگه این UBI قرار ما رو از کف Tom Clancy’s Splinter Cell: Retribution: PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows جدید در بیاره خدا از دهنش بشنوه من که امید وارم شدید .

الان دارم SPLINTER CELL 1 رو دوباره دانلود میکنم خیلی هوس بازی کردنش رو داشتم روی PS3 هم دیدم بچه ها میگن مشکل داره مثل این که کیفیتش انقدر بالا نیست نگرفتم .

این لیست هنوز به تایید Ubisoft نرسیده. ولی از مدتها قبل شایعه بود که بازی اواخر 2012 میاد. تایتلش هم Retribution هست. ولی خُب تایید نشده بود. اگه Ubi این لیست رو تایید کنه، در واقع سه تا چیز رو تایید کرده. یکی تاریخش رو، یکی تایتلش رو، یکی هم اینکه بازی مولتی شده.
شخصا هیچ کدوم ازینا واسم ذره ای ارزش نداره. دو خط اطلاعات بدین به جای این جنگولک بازیا.

اسپلینتر سل خیلی زوده امسال بیاد... درسته که یوبی طوری با عجله بازی میده که انگار واقعا قراره دنیا امسال تموم بشه ولی با توجه به اینکه بازی هنوز نمایش هم داده نشده امیدوارم بمونه واسه سال بعد و روش عجله نکنن.
اگه بخواد اواخر 2012 بیاد، تقریبا میشه بیشتر از 2 سال و نیم. به نظر من زمان مناسبیه. اگه هم بخواد اوایل 2013 بیاد که میشه 3 سال. تقریبا همون اندازه وقت که برای Conviction گذاشتن. با این تفاوت که اونجا یه بار روند پروژه رو به کل عوض کردن و کلی کار رو ریختن دور. ولی اینجا نه.
په نه په مولتی بود اونم انحصاری زمانی برای PS3 ؟ :biggrin1:.
4 شماره ی اولش واسه تمام پلتفرمای ممکن اومد. فقط Conviction انحصاری مایکروسافت بود. بعید نیست با توجه به کالکشنی که منحصرا واسه سونی داده، SC بعدی مولتی پلتفرم باشه. من که استقبال میکنم اگه باشه.

این لیست هنوز به تایید Ubisoft نرسیده. ولی از مدتها قبل شایعه بود که بازی اواخر 2012 میاد. تایتلش هم Retribution هست. ولی خُب تایید نشده بود. اگه Ubi این لیست رو تایید کنه، در واقع سه تا چیز رو تایید کرده. یکی تاریخش رو، یکی تایتلش رو، یکی هم اینکه بازی مولتی شده.
شخصا هیچ کدوم ازینا واسم ذره ای ارزش نداره. دو خط اطلاعات بدین به جای این جنگولک بازیا.

Ubisoft has just announced their 2012 lineup of games
یارو میگه تایید کرده که :d

Ubisoft has just announced their 2012 lineup of games
یارو میگه تایید کرده که :d
یارو رو ول کن:دی این خبر 31 ژانویه هم رفته بوده رو خروجی:دی
Ubisoft's Upcoming titles for 2012
اون موقع واکنشی نشون نداد Ubi. حالا من نمیدونم چرا یهو دو هفته بعد از اون خبر، این خبر میاد. شاید Ubisoft تایید کرده لیست رو که الان دوباره اومده رو خروجی خبرگزاری ها. این خبرا الان همون خبره، فقط یه تحلیل هر سایتی واسه خودش زده اولش. یکی از وجود ACIII خوشحالی کرده، یکی از Just Dance گفته، ولی هیچ کدوم تاییدیه ای نذاشتن. فقط گفتن Ubi تایید کرد. خُب کجا!؟ کی!؟:دی بالاخره یه بیانیه ای، نقل قول از یه مسوول Ubisoftـی چیزی باید باشه. شایدم من دارم زیادی سخت میگیرم:دی البته اگه درست باشه که چه بهتر، استقبال میشه.:دی

نسخه های اصلی بازی فقط برای Xbox و PC عرضه شدن و اون نسخه هایی هم که برای PS2 و GC اومدن به طور کلی یه بازی دیگه بودن با گیم پلی و Level Design متفاوت و داستان متفاوت که هرچند مشترکاتی در داستان با هم دارن. ساخت یه SC جدید مدتهاست که توسط Jade Raymond (تهیه کننده ی Assassin's Creed و مدیر استدیو تازه تاسیس Toronto) اعلام شده اما عرضه ی اون در 2012 میتونه یه سورپرایز بزرگ باشه ... با توجه به عرضه ی کالکشن SC برای PS3 احتمالا این نسخه Multi-Platformـه ...
کی همچین حرفی زده ؟ نسخه های PS2 , GC فقط از لحاظ گرافیکی با دو نسخه دیگه فرق داشتند. علاوه بر اون قسمت اول روی PS2 , GC اسون تر از نسخه ایکس باکس بود و قسمت دوم هم از سیستم مراحل اسون تری استفاده می کرد ورگرنه اصلا فرقی با هم نداشتند سه نسخه اول با هم و به جز تغییرات جزیی و گرافیک همشون یک تجربه را به بازیکن می دادند.

آخرین ویرایش:
بسیار عالی‌،البته اگه یوبی تایید کنه :دی کاش اینو هم تایید کنه که کل بازی رو نمی‌شه Run n Gunکرد :دی

زیاد این لیست جدی نگیرید.:dدیگه همه میدونیم که یوبی سافت کمی بدقول هستش.نمونشم همین Splinter Cell قبلی.

SC تو لیست 2012 Ubi؟ یه مقدار زود نیست اگه بازی امسال عرضه بشه؟

اون نسخه هایی هم که برای PS2 و GC اومدن به طور کلی یه بازی دیگه بودن با گیم پلی و Level Design متفاوت و داستان متفاوت که هرچند مشترکاتی در داستان با هم دارن.
در مورد شماره اول اسپلینتر سل ، بنقل از گیمسپات :
One of the most popular, most successful, and best-looking games for Microsoft's Xbox is now on the PS2, and in certain ways it's better than the original. as you might expect, the PS2 version is similar to the Xbox and PC releases, but it isn't as impressive from a technical standpoint in direct comparison.
نسخه های دوم و سوم هم به همین صورت ، اما نسخه چهارن حق با شماست .کلا اگر اشتباه نکنم دو تا استدیو جدا گونه داشتن نسخه های X360/PC و PS2 رو میساختن ؛ اما بعدا همون نسخه 360 برای PS3 پورت شد . نسخه PS2 هم level design متفاوتی داشت با نسخه های اصلیش .

شرکت تام کلاسی که الان داره ghost recon و rainbow six vegas رو میسازه که هر دو بازی های بزرگی هستندچطور می تونه یه غول دیگه مثل اسپیلیت رو بسازه؟
فقط خدا کنه به بازی ها گند نزنه

اگه بخواد اواخر 2012 بیاد، تقریبا میشه بیشتر از 2 سال و نیم. به نظر من زمان مناسبیه. اگه هم بخواد اوایل 2013 بیاد که میشه 3 سال. تقریبا همون اندازه وقت که برای Conviction گذاشتن. با این تفاوت که اونجا یه بار روند پروژه رو به کل عوض کردن و کلی کار رو ریختن دور. ولی اینجا نه.
ببین باز نمیتونه زمان مناسبی باشه... هنوز یوبی بازی رو رسما معرفی نکرده بعد بخواد همین سال 2012 منتشر کنه؟! اصلا جور در نمیاد! اگه این بازی امسال معرفی بشه بهت قول میدم زودتر از 2013 نخواهد اومد! ممکنه بار اول تاریخ بازی رو همین امسال معرفی کنند اما مطمئن با به هیچ عنوان امسال منتشر نخواهد شد...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or