این تداخل عمدی بوده و اشکال نیست. این برای این در نظر گرفته شده که تو دید قاب آواتار از زیر نوار درجه کاربری بیرون اومده به خاطر اینکه درجه هویت شخص هست و بعد آواتار نماد شخص.
خوب آخه دلیلش اینکه تعداد ستاره ها الزاماً ربطی به لول نداره. ولی ستاره ها گفتم احتمالاً عوض می شه تعدادش تا چند روز دیگه.مشکل من این جاس که ، مثلا من چهر تا ستاره دارم وقتی رو ستاره ها ماوس رو نگه میدارم مینویسه لول 3 است
اما یکی که دو ستاره داره وقتی روش نگه میدارم مینویسه لول 2 است
بضعی اوقات اینطوری می شه یا همیشه؟ مرورگرت firefoxـه دیگه؟ ورژنش چنده دقیقاً؟اشکان جان ، من یه مشکل دیه دارم ، وقتی میخوام پاسخ سریع یا نقل قول بدم اینطوری میشه ، باید پاسخ کامل بدم ، اونم که طول میکشه
بضعی اوقات اینطوری می شه یا همیشه؟ مرورگرت firefoxـه دیگه؟ ورژنش چنده دقیقاً؟
مشکل از مرورگرتونه. یا عوض کنید یا ورژنشو به آخرین نسخه ارتقا بدید.منم مشکل دارم با این قالب جدید .... وقتی پیغام خصوصی هام رو باز می کنم صفحه قفل میشه و اصلا هیچ کاری نمیشه توش انجام داد ... عملا نمی تونم پیغام خصوصی هام رو بخونم ...
2 که کلاً از رده خارجه. 3 هم از رده داره خارج می شه. توصیه می کنم که firefox 5 نصب کنی ولی اگر دوست نداری قیافشو آخرین ورژن firefox 3 رو بریز. فکر کنم 3.5.16 بود.همیشه اینطوریه - فایر فاکسه - فک کنم 2 یا 3 باشه ورژنش