چه مرورگری داری؟ چون من Firefox استفاده می کنم اونو می گم.اشکان جان میشه لطف کنین بگین چطور این کارو کنیم؟ممنون
قالب بسیار زیبا شده فقط اون قسمت اعتبار در قالب قبلی خلی زیباتر بود این یکی کمی بد شده اگر میشه اون رو مثل قبل کنید خیلی عالی میشه
تبریک به تمامی بچه های بازیسنتر
این ستاره های اعتبارم درست کنید ممنون میشیم..
این ستاره ها رو می شه بیشتر توضیح بدید؟ چیش مشکل داره یا ناجوره؟ خود ستاره ها یا اینکه زیرش نوار سبز داره؟ ستاره ها که همون قدیمی ها هستن فقط یکم کوچکتر شدن.بسیار عالی شده فقط یکمی سنگینه و همچنین این ستاره هام یکم ناجوره
همون دیگه. به نظر من خیلی کوچک شدن وگرنه همون مثل قبله اگه یکم اندازش بزرگتر بشه فکر کنم بهتره.این ستاره ها رو می شه بیشتر توضیح بدید؟ چیش مشکل داره یا ناجوره؟ خود ستاره ها یا اینکه زیرش نوار سبز داره؟ ستاره ها که همون قدیمی ها هستن فقط یکم کوچکتر شدن.
بله منظورم به کوچکیشه یکم بزرگتر باشه بهتره با تشکراین ستاره ها رو می شه بیشتر توضیح بدید؟ چیش مشکل داره یا ناجوره؟ خود ستاره ها یا اینکه زیرش نوار سبز داره؟ ستاره ها که همون قدیمی ها هستن فقط یکم کوچکتر شدن.
این ستاره ها رو می شه بیشتر توضیح بدید؟ چیش مشکل داره یا ناجوره؟ خود ستاره ها یا اینکه زیرش نوار سبز داره؟ ستاره ها که همون قدیمی ها هستن فقط یکم کوچکتر شدن.