نسخه بعدی Bulletstorm تایید شد،پروژه جدید دیگری از People Can Fly

• Thread starter Thread starter Sport
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sport

کاربر سایت

در طول نمایشگاه Mike Capps ، PAX رئیس شرکت Epic Games گفت کار بر روی ادامه بازی Bulletstorm قبل از اینکه People Can Fly معطوف پروژه جدیدی شود آغاز شده است.

او گفت:"ما در مورد ساخت یک دنباله برای این بازی بسیار فکر کردیم ،حتی مراحل اولیه ساخت بر روی آن انجام شده بود، اما ما پروژه ای یافتیم که فکر کردیم در حال حاضر برای People can fly بهتر و مناسب تر باشد.این پروژه هنوز معرفی نشده،اما زمان معرفی آن به زودی خواهد بود"

او همجنین اضافه کرد:"من خیلی دوست دارم تا به Bulletstorm برگردم،فکر میکنم کارهای بیشتری وجود داشته باشد تا با آن انجام دهیم.پایان آن به نوعی بود که خواستار نسخه های بیشتری از آن باشیم.من دوست دارم پروژه ای دیگر از آن ببینم،اما در حال حاضر چیزی برای صحبت کردن در مورد آن وجود ندارد."

"من فکر می کنم Bulletstorm از نظر منتقدین بسیار موفق بود و بسیاری از مردم نیز از دیدن چنین چیز جدیدی لذت بردند."
او ادامه داد:"فروش Bulletstorm خوب بود،اما شگفت انگیز نیست.من فکر می کنم EA امیدوار بود تا ما کار بهتری انجام دهیم"

Capps همچنین ادعا کرد که نسخه PC این بازی صدمه زیادی از جانب Piracy دریافت کرد اما اعتراف کرد که فروش کم آن به دلیل پورت نامناسب بازی نیز بوده است.

"ما یک نسخه از Bulletstorm را بر روی PC ساختیم اما این کار را به خوبی انجام ندادیم اما من فکر میکنم بسیاری از آن نیز مربوط به Piracy بود.آن هرگز بهترین پورت PC نبود،البته،اما Piracy یک مشکل بسیار بزرگ بود."

بسیار هم عالی EPIC زده تو کار تایید تازگیا یکی از فان ترین FPS ها بود و جز بهترین ها سال پیش
پ.ن:فکر کنم GEOW جدید برای نسل بعد با موتور UE4 هدف بعدیشون باشه

آخرین ویرایش:
تنها اتفاق بدی که واسه این بازی افتاد تا اونجا که یادمه مقایسش با Killzone بود که کار اشتباهی هم بود.
بازیش که عالی بود فقط اگه مولتی پلیرش رو قوی کنن بهتر میشه. من اصلا از مولتیش خوشم نیومد

بازی خوب و خیلی Funی بود . خیلی راحت می شد رفت بین دشمن ها و لهشون کرد . با شوترهای دیگه فرق داشت . البته گرافیکش به نظر من خیلی خوب نبود . یعنی من نسبت به Killzoneو GeOW می گم . حالا این رو در نظر داشته باشید که بعد از این بازی من رفتم KillZone3 رو بازی کردم . یه چند باری رفتم تو گله دشمنا زدن شل و پلم کردند گفتند برو بچه این که بچه بازی نیست همون دور مورا باش که بیای نزدیکتر لهی . کلا نسبت به بقیه شوترها متفاوت بود .

همین دیروز پریروز بود تو یکی از این خبرا گفتم که اپیک تو E3 امسال Bulletstorm 2 رو معرفی میکنه:d
البته هنوز E3 نشده ولی خب الان ساختش رو تائید کرد که تو E3 نشونش بده.

2- گیم پلیش بعد از مدتی تکراری می شد..

بیخیال تکراری برا چی امین ؟ این همه راه برای له کردن دشمنا بود تازه حالت Coop بازی که دیگه دیوانه وار خفن میشد
واقعا یادش بخیر 8-|

بیخیال تکراری برا چی امین ؟ این همه راه برای له کردن دشمنا بود تازه حالت Coop بازی که دیگه دیوانه وار خفن میشد
واقعا یادش بخیر 8-|

راه زیاد داشت ولی تکراری میشد مثلا برای جلوگیری از تکرار میتونستن بعضی از حالت ها رو تو بعضی مراحل off کنند و یک چیز متنوع تری قرار بدن مثلا این طوری نباشه که تو کل مراحل با تکل زدن بشه به دشمنها ضربه زد..

خیلی ممنون بابت خبر دمت گرم :دی
بازیش که معرکه بود. کلا People Can Fly تخصصش تو همین بازیهاس.
یکمی از اون المانهای خاص بازی Painkiller توش بیشتر کنه عالی میشه. :دی
از حالت طنز هم بیرون بیاد بهتره بنظرم.
گرافیک هم بغیر از محیط های فوق العادش کمی ضعف داشت.

زیر مجموعه ی Epic هست .
جدی میگی نیما؟
یعنی اون شماره های قبلی Painkiller به اسم Epic ِ؟

خبر خیلی‌ خوبی‌ بود،یکی‌ از فان‌ترینFpsهای این نسل بود. هر چه قدر میکشتی خسته نمی‌شدی :دی. امیدوارم دوباره واسه پی‌ سی‌ بیاد :دی فروش هم می‌کنه اگه مشکل نداشته باشه
جدی میگی نیما؟
یعنی اون شماره های قبلی Painkiller به اسم Epic ِ؟
PK رو نمیدونم :دی ولی‌Epic شرکت رو سال2007 خرید، قبل اون هر چی‌ ساختن به اسمEpic نیست.

همین دیروز پریروز بود تو یکی از این خبرا گفتم که اپیک تو E3 امسال Bulletstorm 2 رو معرفی میکنه:d
البته هنوز E3 نشده ولی خب الان ساختش رو تائید کرد که تو E3 نشونش بده.
اينا گفتن كه كار ساخت Bulletstorm 2 رو شروع كرده بوديم كه تصميم گرفتيم بريم رو پروژه جديد اين يعني فعلا از ساخت نسخه دوم دست نگه داشتن يعني حالا حالا بولت استورمي در كار نيست.
تيتر خبر هم به نظرم اشتباهه همه جا نوشتن ""shelved" ولي اينجا گفته شده "تاييد شد"!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or