نسخه بعدی Bulletstorm تایید شد،پروژه جدید دیگری از People Can Fly

  • Thread starter Thread starter Sport
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Sport

کاربر سایت


در طول نمایشگاه Mike Capps ، PAX رئیس شرکت Epic Games گفت کار بر روی ادامه بازی Bulletstorm قبل از اینکه People Can Fly معطوف پروژه جدیدی شود آغاز شده است.

او گفت:"ما در مورد ساخت یک دنباله برای این بازی بسیار فکر کردیم ،حتی مراحل اولیه ساخت بر روی آن انجام شده بود، اما ما پروژه ای یافتیم که فکر کردیم در حال حاضر برای People can fly بهتر و مناسب تر باشد.این پروژه هنوز معرفی نشده،اما زمان معرفی آن به زودی خواهد بود"

او همجنین اضافه کرد:"من خیلی دوست دارم تا به Bulletstorm برگردم،فکر میکنم کارهای بیشتری وجود داشته باشد تا با آن انجام دهیم.پایان آن به نوعی بود که خواستار نسخه های بیشتری از آن باشیم.من دوست دارم پروژه ای دیگر از آن ببینم،اما در حال حاضر چیزی برای صحبت کردن در مورد آن وجود ندارد."

"من فکر می کنم Bulletstorm از نظر منتقدین بسیار موفق بود و بسیاری از مردم نیز از دیدن چنین چیز جدیدی لذت بردند."
او ادامه داد:"فروش Bulletstorm خوب بود،اما شگفت انگیز نیست.من فکر می کنم EA امیدوار بود تا ما کار بهتری انجام دهیم"

Capps همچنین ادعا کرد که نسخه PC این بازی صدمه زیادی از جانب Piracy دریافت کرد اما اعتراف کرد که فروش کم آن به دلیل پورت نامناسب بازی نیز بوده است.

"ما یک نسخه از Bulletstorm را بر روی PC ساختیم اما این کار را به خوبی انجام ندادیم اما من فکر میکنم بسیاری از آن نیز مربوط به Piracy بود.آن هرگز بهترین پورت PC نبود،البته،اما Piracy یک مشکل بسیار بزرگ بود."



 
با اینکه خیلی از بازی بد گفتن و اون رو کوبودن، ولی به نظر من بازی خوبی بود.
به شخصه با گیم پلی خیلی حال کردم!
به هر حال امیدوارم نسخه ی دوم بتونه از نظر فروش هم موفق باشه.
 
"ما یک نسخه از Bulletstorm را بر روی PC ساختیم اما این کار را به خوبی انجام ندادیم اما من فکر میکنم بسیاری از آن نیز مربوط به Piracy بود.آن هرگز بهترین پورت PC نبود،البته،اما Piracy یک مشکل بسیار بزرگ بود."
اخر عاقبت سه تا هندوانه برداشتن با یک دست همینه.
 
یکی از fun ترین fps های این نسل :دی به شدت منتظر نسخه ی جدیدشم...

امین جان دقیقا واقعا باحال بود خیلی هم زیاد نمیدونم چرا بچه ها ازش خوششون نیومده واقعا Fun بود مخصوصا وقتی میزدی میرفتن تو خار ها واقعا خیلی باحال بود .

دیالوگ هاش هم جالب بود از طرف دیگه من و یکی از فامیلام نشسته بودیم داشتیم بازی میکردیم فقط تو اون کافه مشروب میخوردیم شعر امشب که مستم رو میخوندیم پاره شده بودیم از خنده از کار خودمون .:d
 
خیلی باهاش حال کردیم بازی به شدت در گیرکننده و خوبی بود , فکر نمیکردم نسخه ی بعدی ازش بیاد اما الان که این خبر رو شنیدم واقعا خوشحالم .
 
امیدوارم نسخه ی PC نداشته باشه ، اگر هم داشته باشه مثه نسخه ی قبل Sh!t نباشه .

پ ن : منم کلی با بازیش حال کردم ، یه کله از اول تا آخرش رفتم ، دیالوگ های بازی هم ته خنده بودن :d
 
حالا هی میگین انگار نسخه ی PC چی بود!!! والا ما که روی 1080 با بالاترین جزییات بازی کردیم فکر نکنم هیچ کدوم از نسخه های کنسولی بهش نزدیک هم شده باشن:دی
 
تنها بازی ای که مجبور شدم صداشو کم کنم کسی فوشارو نشنفه تو خونه :d هفته پیش یبار دیگه بازیش کردم، البته خبر گفته یچی دیگه دارن میسازن ! نسل که تموم شد نسخه 2رو لابد نسل بعد میزنیم :d
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or