نزدیک به 2 هزار امضا خواستار آمدن Ryse: Son of Rome برای PC و PS4 شدند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
IBArLNPOuNyIGhl-556x313-noPad.jpg

درود.

بی‌شک شما نیز نمایش خیره کننده بازی Ryse: Son of Rome در E3 را به یاد دارید؛ عنوانب که توسط شرکت کرایتک به صورت انحصاری برای Xbox one در حال ساخت است. در همین راستا گیمرها با رفتن به Change.org و دادن امضا، خواستار آمدن این بازی برای PC , PS4 شدند. در حال حاضر نزدیک یه 2هزار نفر در این اقدام مشارکت نمودند.

"ما بر این باوریم باید بازی Ryse در دسترس PC و PS4 نیز قرار گیرد. بدون شک اگر این عنوان بیاید بسیار از Pc gamers آن را خریداری و بازی خواهند کرد. خیلی از گیرمرها دیوانه وار عاشق بازی‌هایی که در مورد تاریخ رم و یا داستان‌های آن زمان می‌یاشد هستند.برای PC gamers ها چند بازی مثل توتال وار ساخته شده آن نیز به صورت سوم شخص نیست.فرصت همچین بازی برای دیگر پلتفرم ها بسیار عالی است و بودن آن فقط برای X1 شرم آور و ناعادالانه می‌باشد."

اگر این شما نیز خواستار آمدن این بازی برای پلتفرم های ذکر شده هستید کلیک کنید

یحتمل اینا همشون فن های pc بودن :|
فن های ps4 عمرا همچین کاری بکنن مگه مرض دارن آبروی خودشونا ببرن؟؟!!
به نظر من این سایت به فن های ps4 توهین کرده )xکه بگه ps4 فن ها چشم ندارن ببینن یه بازی تو انحصار xbox1 هست
ps4 انقدر بازی های رویایی خواهد داشت که اصلا همه این ryse رو فراموش میکنن

زیادی دازی فن بازی درمیاری فردا فن های سونی هیمن حرف های شمارو نقل قول میکنن و میگن اکس باکس فن ها فلان حرف میگن و..
الان شما دارین مثل سونی فن ها رفتار میکنین که همه انحصاری های ماکرو اشغال فقط سونی..
دوست عزیز ، انقدر از این کلمه ی " فن " استفاده نکن که فردا هرکی هرچی گفت بخوای بسطش بدی به همه مثل الان. من نمیدونم تعریف شما از فن بودن چیه؟ شما طرفدار کنسول هستی یا بازیهای اون ؟ بعد وقتی یه بازی خوبه مثل سری GeOW البته به غیر از GeOW:J منی که فن سونی هستم چرا باید اونو آشغال بدونم ؟ یا Forza ؟ والا تا اینجا فقط هیتر دیدیم که منتظرن یه خبر جدید بیاد ، بیان بیرون و نظراتشون رو بریزن بیرون.
الان یه سری جمع شدن خواهان انحصازی نبودن Ryse هستن که خب مشخصه وقتی ناشر اون مایکروسافت ـه همچین چیزی حداقل برای PS4 اتفاق نخواهد افتاد ولی این به این معنیه که PS4 انحصاری نداره؟ یه چرخ تو اینترنت بزنید میفهمید سونی از بابت انحصاری مشکلی نداره.

حقیقتا من که چیز خاصی توی این بازی ندیدم .سونی نیازی به این چنین بازی های سطح پایینی نداره.فقط کافیه یه نسخه جدید از gow بده بیرون تا نظر همه عوض شه

انقدر از این امضا جمع کردن ها بدم میاد!! خب یعنی چی ؟؟!!
کلا چیز غیر ممکنی هست که رایز رو در پلتفرمی غیر از وان ببینیم! خودم هم ترجیه می دم این رو روی وان بازی کنم!
در مورد خود بازی هم بگم زیاد نباید سطح انتظارات رو از این عنوان بالا برد و این همه تقاضا هم به خاطر جو و فضا سازی دوان رومی بازی هست و خودم به شخصه در بین انحصاری های وان این رو پایینتر از بقیه می بینم و احتمالا یک شوی گرافیکی خواهد بود!
به امید روزی که از این امضا جمع کردن های مضحک خبری نباشه!
مثلا پی سی بازها دارن خودشون رو خسته میکنن چند صد هزار امضا برا جی تی ای 5 در حالی که شک نداشته باشید اگه این امضاها هم نبود این بازی برای پی سی خواهد اومد!

کلا هر بازی که تمرکزش روی QTE باشه من حالم بهم میخوره از اون بازی چون این سبک گیمپلی اصلاً هیچ حسی به آدم نمیده !
اگه اولا این که سبکش مثل Shodw of Rome بود و دوما هم این که قطع عضو یا نداشت یا خیلی خیلی کم بود ، اگه این هم بهش اضافه کنن عالی میشه من عاشقش میشدم !

دوست عزیز ، انقدر از این کلمه ی " فن " استفاده نکن که فردا هرکی هرچی گفت بخوای بسطش بدی به همه مثل الان. من نمیدونم تعریف شما از فن بودن چیه؟ شما طرفدار کنسول هستی یا بازیهای اون ؟ بعد وقتی یه بازی خوبه مثل سری GeOW البته به غیر از GeOW:J منی که فن سونی هستم چرا باید اونو آشغال بدونم ؟ یا Forza ؟ والا تا اینجا فقط هیتر دیدیم که منتظرن یه خبر جدید بیاد ، بیان بیرون و نظراتشون رو بریزن بیرون.
الان یه سری جمع شدن خواهان انحصازی نبودن Ryse هستن که خب مشخصه وقتی ناشر اون مایکروسافت ـه همچین چیزی حداقل برای PS4 اتفاق نخواهد افتاد ولی این به این معنیه که PS4 انحصاری نداره؟ یه چرخ تو اینترنت بزنید میفهمید سونی از بابت انحصاری مشکلی نداره.

قبلا هم گفتم به نظر من این فن بازی ها بچگانست ولی خب واقعیته بد و بدتر دراره:دی من فن ماکرو یا سونی نیستم من فن بازی هام مثلا فورتزا یا انچارتد جز بهترین بازی های عمرم ولی اکس باکس رو بخاطر هک شدنش از همون اول و دستش بیشتر دوسدارم..من از هر بازی که خوشم بیاد لذت میبره انحصار سونی.ماکرو.پی سی وبرام مهم نیست

اینکه بیشتر از ماکرو دفاع میکنم و ماکرو فن به نظر میام بخاطراخلاق بد سونی فن هاست که با اکثریتشون نمیشه بحث کرد خداشون سونیه و به طرز وحشتناکی یکتاپرست هستن:دی

ولا من هر بار شمارو میبینم داری ماکروسافت و بازی هاشورو ترول میکنی:دی

Arkham City

خب سونی چرا ساخته های insomniac رو انحصار خودش کرد ؟! یا همین R@D ؟! چرا thatgamecompany بازی انحصاری سونی ساخت ؟! چرا HS فقط واسه PS3 اومد ؟! چرا ...

یعنی فن بودن رو تا حدی بردید که حتی کارهای رایج تو تجارت "بستن قرارداد با استدیو ها و یا پرداخت حق استفاده از امتیاز یه شرکت دیگه و ..." رو هم به سخره میگیرید ...

خیلی هم مهم نیست چون تعاد درخواست کننده ها خیلی پایینه حدود 2000 نفر سر برگشتن یه مسخره بازی بازی به اسم DRM بیست هزار تا امضا جمع شده بود بعید میدونم اصلا این تعداد رو در خازوورات هم به حساب بیارن

حقیقتا من که چیز خاصی توی این بازی ندیدم .سونی نیازی به این چنین بازی های سطح پایینی نداره.
حکایت اون گربه رو شنیدین که دستش به یه چیزی نمی رسید؟:d

به نظر من که شوی E3بازی عالی بود....

ماکرو اونقدر بدبخته دست به دامن شرکت های مولتی پلتفرم شده !
ماکرو حق نداره برای استدیویی که مال خودش نیست مشخص کنه یه بازی رو انحصاری کنه و برای بقیه ی پلتفرم ها منتشر کنه !
هیچ حقی نداره !
جدا همچین پست هایی هست که آدم رو داغون می کنه....
شخصا احساس می کنم با تریلی از روم رد شدن....

آخرین ویرایش:
ماکرو اونقدر بدبخته دست به دامن شرکت های مولتی پلتفرم شده !
ماکرو حق نداره برای استدیویی که مال خودش نیست مشخص کنه یه بازی رو انحصاری کنه و برای بقیه ی پلتفرم ها منتشر کنه !
هیچ حقی نداره !

83176543791046951721.jpg

خیلی هم مهم نیست چون تعاد درخواست کننده ها خیلی پایینه حدود 2000 نفر سر برگشتن یه مسخره بازی بازی به اسم DRM بیست هزار تا امضا جمع شده بود بعید میدونم اصلا این تعداد رو در خازوورات هم به حساب بیارن

والا
اصلاً احتمالا همشون کارمند های کرایتک و مایکروسافتن که بازیشون رو هایپ کنن :d

ادم پست هایی میخونه تو این تاپیک 5000 تا gif و Meme هم بزاری براش کمه :|
من شخصا خیلی از بازی خوشم اومد با اینکه انحصاری های سونی رو بیشتر دوستدارم سیستم مبارزات خیلی ساده بود یک ضربه میزد ادامش QTE خیلی دوستداشتم تو نقش یه سرباز رومی بازی کنم خودشون هم گفت سیستم مبارزه تو E3 ساده سازی شده بود اصلا هم نمیشه بازی تو دسته بازیهای Hns طبقه بندی کرد چون H&s یه استاندارد های داره و این بیشتر بهش سبک AA میخورد :دی
هرچه از کرایتک رسد نیکوست :bighug:

گرچه با سابقه مایکرو تو انحصاری ها امکانش هست واسه PC بیاد

این امضا جمع کردن هم مسخره هست واسه عرضه TLOU رو PC هم امضا جمع میکردن LOL

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or