نزدیک به 2 هزار امضا خواستار آمدن Ryse: Son of Rome برای PC و PS4 شدند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
IBArLNPOuNyIGhl-556x313-noPad.jpg

درود.

بی‌شک شما نیز نمایش خیره کننده بازی Ryse: Son of Rome در E3 را به یاد دارید؛ عنوانب که توسط شرکت کرایتک به صورت انحصاری برای Xbox one در حال ساخت است. در همین راستا گیمرها با رفتن به Change.org و دادن امضا، خواستار آمدن این بازی برای PC , PS4 شدند. در حال حاضر نزدیک یه 2هزار نفر در این اقدام مشارکت نمودند.

"ما بر این باوریم باید بازی Ryse در دسترس PC و PS4 نیز قرار گیرد. بدون شک اگر این عنوان بیاید بسیار از Pc gamers آن را خریداری و بازی خواهند کرد. خیلی از گیرمرها دیوانه وار عاشق بازی‌هایی که در مورد تاریخ رم و یا داستان‌های آن زمان می‌یاشد هستند.برای PC gamers ها چند بازی مثل توتال وار ساخته شده آن نیز به صورت سوم شخص نیست.فرصت همچین بازی برای دیگر پلتفرم ها بسیار عالی است و بودن آن فقط برای X1 شرم آور و ناعادالانه می‌باشد."

اگر این شما نیز خواستار آمدن این بازی برای پلتفرم های ذکر شده هستید کلیک کنید

فک نکنم برای پلتفرم های دیگه بیاد چون این بازیه که گیمر ها رو ترغیب میکنه که x1 بگیرند وماکروسافت همچین کاری رو فک نکنم انجام بده
ولی خدا کنه بیاد

من موندم یعنی کسایی که این امضاها رو راه میندازن اصلا فکر هم میکنن ؟! حالا میگیم PC یه چیزی چون اون هم پلتفورم مایکروسافته "که این هم بعید میدونم بیاد، مایکرو به جز نسخه اول گیرز و الن ویک بیشتر بازیای آرکد خودش رو واسه PC عرضه میکنه حداقل تا جایی که من یادمه" ولی PS4 چی میگه اون وسط آخه ؟!

کاش میشد ما هم امضا بزنیم بگیم نامردا هاروست مون پی اس 1 رو بازسازی کنید برای پی اس 3 و Spec Ops The Line 2 بسازید و FallOut 4 رو انحصاری سونی عرضه کنید

با Harvest Moon خیلی حال کردم که نوشتی. ولی خدایی به نظر من این بازی بازسازی نمیخواد. همین جوریش سراسر لذت و خاطرست. همونو بگیر از PSN بازی کن. تازه رو VITA هم که میتونی بری نور الا نور.:d

من اصلا فکر نمیکنم این بازی بتونه برای PS4 و PC بیاد. روی PC هم بیاد باید باز با کینکت باشه. چون گیم پلی بازی مجموعه ای از QTE ها بود که با کینکت اجرا میشن و احتمالا هم فقط با کینکت جذاب باشن. اگه بخواد مثلا برای PS4 بیاد باید کل سیستم گیم پلی رو بزنن بهم! در ضمن اگه بازی از Cloud هم استفاده کنه که دیگه اصلا رو PS4 اجرا نمیشه.

خلاصه اینکه انقدر امضا جمع کنن تا جونشون در بیاد!:دی عمرا!:دی

در ضمن مقایسه انحصاری بودن این آی پی با آی پی هایی مثل GOW و TLOU خیلی مسخره هست. آی پی این بازی برا Crytek هست و هرکاری بخواد باهاش میتونه بکنه مگر اینکه مثل اپیک قرارداد داشته باشه با مایکرو تا آی پی مثل GeOW رو کنسول سونی نیومد.

بازی اینقدر عالی شده که طرفدارهای PS4 رو مجاب کرده برن برای عرضش روی PS4 امضاء جمع کنن ولی یک عده دوستان اینجا میگن بازی هیچی نیست..!

گذشته از اینکه اونایی که امضا کردن ، یه کم از کمبود IQ رنج میبرن (چون ناشر بازی مایکروسافت هست و کلی هزینه سر این بازی کرده و بعید نیست به یکی از IP های بزرگش تبدیل بشه !) به شخصه بین بازی های انحصاری Xbox One با Ryse کمتر از بقیه حال کردم. بازی هایی مثل Forza Motorsport 5 , Quantum Break , Titanfall و Killer Instinct و Dead Rising 3 برام خیلی جالب تر بودن تا Ryse ! :دی
یعنی با اینکه نه اهل Fighting هستم ، نه کوچیک ترین علاقه ای به زامبی ها دارم ، از Killer Instinct و Dead Rising 3 خیلی خوشم اومده ولی Ryse رو با وجود علاقه به سبکش نه ! امیدوارم با نمایش های بعدی بازی نظرم عوض بشه.

حداقل برای یه بازی که احتمالش هست بیاد امضا جمع کنن مثل دد رایزینگ.
برای هیلو 3 هم لطفا امضا جمع کنید :-"

همچین بازی برای دیگر پلتفرم ها بسیار عالی است و بودن آن فقط برای X1 شرم آور و ناعادالانه می باشد.
Go home !

ببین چقدر PS4 فن ها کمبود بازی انحصاری دارند که دست به یقه ی انحصاری جدید مایکروسافت شدند.:gathering:

آرزو بر جوانان عیب نیـــــــــست.:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or