نرم افزار های روز

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امین ممنون
چند تا تم دیگه میزاری
من هم بیشتر با فایر فاکس کار می کنم (ولی اپرا و آی ای رو هم استفاده می کنم)
سلام.
برو اینجا کل تم ها اینجا هست:
https://addons.mozilla.org/themes.php?app={ec8030f7-c20a-464f-9b0e-13a3a9e97384}
اون top thems ها خوب هستن:)

به این تاپیک هم بیا اکستنشن های خوبی واسه فایرفوکس میزارم:
کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

خودم دانلودش نکردم و امتحانش نکردم :

Stock Calculator Professional

adsl 2mb داری سریع دانلود کن

گفتم که پدر سوخته 100 kb بیشتر نمیده
یه ویجت این اپرا داره که کاملا یه ماشین حساب حرفه ای هستش
چه میکنه این اپرا!!
امین ممنون
چند تا تم دیگه میزاری
من هم بیشتر با فایر فاکس کار می کنم (ولی اپرا و آی ای رو هم استفاده می کنم)
تم های اپرا بهتره

امین این تمی هم که هی تعریفش رو میکنی برای اپرا هم هست!!!
http://my.opera.com/community/customize/skins/info/?id=896
حالا کدوم از رو کدوم کپ زده با خودت :)

سلام.
گفتم که پدر سوخته 100 kb بیشتر نمیده
یه ویجت این اپرا داره که کاملا یه ماشین حساب حرفه ای هستش
چه میکنه این اپرا!!

حالا دردت رو میفهمم اصلا تو نیازی به ماشین حساب نداشتی;)

تم های اپرا بهتره

امین این تمی هم که هی تعریفش رو میکنی برای اپرا هم هست!!!
http://my.opera.com/community/custom...s/info/?id=896
حالا کدوم از رو کدوم کپ زده با خودت :)

سلام.
کسی اینجا خواست تم اپرا بزاری؟:)
این تم رو خودم دیدم و فقط یکم شبیه به هم هستن اصلا از زمین تا اسمون تفاوت دارن!
بعدش از کجا فهمیدی کدوم اول اومدن و سریع میگی این از اون تقلید کردی؟؟

من نگفتم که موزیلا از اپرا کپ زده گفتم که شبیه هم هستن
حالا دردت رو میفهمم اصلا تو نیازی به ماشین حساب نداشتی
حالا چرا ترش میکنی؟
اون زمانی که پست رو زدم لازم داشتم
این آقا حسین این ویجت رو داد مشکل من حل شد
خودشم از اون لینک نمیتونم دانلود کنم

امین خجالت نمیکشی بحث خارجی راه انداختی؟؟؟
در هر حال.یک سوال:
آیا این سرویس Xfire فقط برای بازیهای آنلاین به کار میره یا برای بازیهای آفلاین هم هست؟ یعنی کلا هر بازیی رو میتونه ساپورت کنه اگه تو لیستش باشه؟
باتشکر....

نمی دونستم اگه بگم با فایر فاکس کار می کنم این جا دعوا میشه
از اون دعوا های اسنیک و فیشر
امین دور ورندار
اسی بابت تم اپرا هم ممنونم
من با اپرا هم کار می کنم و تک بعدی فکر نمی کنم

امین خجالت نمیکشی بحث خارجی راه انداختی؟؟؟
در هر حال.یک سوال:
آیا این سرویس Xfire فقط برای بازیهای آنلاین به کار میره یا برای بازیهای آفلاین هم هست؟ یعنی کلا هر بازیی رو میتونه ساپورت کنه اگه تو لیستش باشه؟
باتشکر....

راستش این سرویس کلاً در مورد بازیهای PC هستش. حالا لازم نیست که حتماً آنلاین باشه، در ثانی برای آنلاین بازی کردن احتیاج به Valid CD-KEY داری. اما در مورد خود xfire، Xfire یک Gaming Messenger هست برای گیمرها، 100 البته با کاربردهای خاص مخصوص گیمرها، توی اکس فایر شما دوستای گیمرت رو اد میکنی، تا از این طریق هم باهم بیشتر در تماس باشید هم بتونید باهم راحت تر بازی کنید هم ببینید که صلایق دوستاتون به چه ترتیبیه، برای مثال روی امضاء من (Xfire) کلیک کن، اول اینکه به صفحه پروفایل من میری، توی این صفحه پروفایل، بازی هائی که تاحالا انجام دادم، اون وقتائی که Xfire ـم به اینترنت وصل بوده (منظور اینکه نیاز به برقراری ارتباط با اینترنت داره، اگر دسترسی مداوم نداری - ADSL o Wireless, etc - اصلاً سراغش نرو چون اینطوری بدرد نمیخوره) نشون میده من چه بازی هائی رو بازی کردم و هرکدوم رو چقدر بازی کردم، مثلاً تو لیست بازیهای من Counter-Strike 1.6 و Guild Wars از همه بیشترن، البته من اینارو آنلاین بازی میکنم، اما گیمهای آفلاین هم زیاد دارم اونتو، مثل PES5 یا Oblivion، اینارو هم ثبت میکنه! امکان چت و اینهام در حین بازی دارید، مثلاً رفیقتون داره PES5 بازی میکنه شما دارید NFS بازی میکنی میخواد بهت بگه بیا مثلاً بریم یه دست UT2004 بزنیم باهم، لازم نیست از بازی خارج شید یا minimize ـش کنی، از داخل بازیتون با یک دکمه صفه مسنجر xfire میاد و شما بعداز انتخاب کردن دوستتون بهش پیغامرو میرسونید، یا حتی گروپ چت هم دارید حتی در بازی، برای بعضی بازی ها هم مثل Quake3 (البته فعلاً فقط کوئک 3) Game Statistics داره، که آمار بازیتونو در پروفایلتون ثبت میکنه، بنظر من بهتر از من خود سایت Xfire میتونه کمکتون کنه. من که خیلی دوستش دارم.

چیزایه دیگه ای که داره، screenshot گرفتنه، که اونم میتونید آپلود کنید تو صفحه من باز زیاد هست این قضیه، مثلاً دوتا عکس آخر از دوتا کاراکتر Guild Wars ـمه. یا یکم بالاتر Favorite Servers ـمه که مثلا اون جاهیه که بیشتر بازی میکنم!

آخرین ویرایش:
دستت درد نکنه.
پروفایلت رو دیدم.قبل از هرچیز باید بگم که عادات عجیبی داری!! مهم نیست...
پس چیز بدی نیستش!!
از بین قابلیتهایی که گفتی کمتر چیزی هست که به درد ما Casual ها بخوره.ولی بازم کارآمده.
تست میکنم ببینم چجوریاست! ;)
باتشکر....

دستت درد نکنه.
پروفایلت رو دیدم.قبل از هرچیز باید بگم که عادات عجیبی داری!! مهم نیست...
پس چیز بدی نیستش!!
از بین قابلیتهایی که گفتی کمتر چیزی هست که به درد ما Casual ها بخوره.ولی بازم کارآمده.
تست میکنم ببینم چجوریاست! ;)
باتشکر....

چاکرم، اما مگه چه عادات عجیبی دارم؟! :cheesygri بگووو :-"

چی بگم؟....
یه سری از بازیها رو انجام میدی یه سری رو نه...
یه سری بازیها رو باهم انجام میدی یه سری از بازیها رو اصلا کاری بهش نداری!!! چمیدونم!
خوب نگفتی.چه امکاناتی داره که به درد Casual ها بخوره؟ البته از چت و شیر و اینها فاکتور بگیر.
در ضمن....این بتلفیلد چجوریاست؟؟
باتشکر...

چی بگم؟....
یه سری از بازیها رو انجام میدی یه سری رو نه...
یه سری بازیها رو باهم انجام میدی یه سری از بازیها رو اصلا کاری بهش نداری!!! چمیدونم!
خوب نگفتی.چه امکاناتی داره که به درد Casual ها بخوره؟ البته از چت و شیر و اینها فاکتور بگیر.
در ضمن....این بتلفیلد چجوریاست؟؟
باتشکر...

والا چی بگم، مثلاً اسپیلینتر سل بشینم بازی کنم؟! :)

مثلاً اینایی که تو پروفایلمه من بازی نکردم که، اینا رو توی شرکت تست که میکردم تو پروفایلم ثبت شدن...
18 Wheels of Steel Convoy
C&C Red Alert 2
Splinter Cell Chaos Theory Single Player
Fahrenheit
Prince of Persia The Two Thrones
C&C Generals - Zero Hour
Grand Theft Auto an Andreas​

والا این زیاد به کژوال و پرو و اینا ربطی نداره، باید ببینی خودت چطور ازش استفاده میکنی، (گرچه من مطمئن نیستم کژوال باشی!) بالاخره هرچی نباشه گیماتو ثبت میکنه...

BF2 رو هم من و پارسیا اوایل BF2 Demo بازی میکردیم یه مپ Gulf of Oman بود فقط، بعداً Parsonline سرور گذاشت ریختیم اونتو، الانم فعلاً فقط شاتل سرور BF2 داره. در مورد خود بازیم که اصل Team Work ـه فااااز میده بـــــــــــــــــــــــد!!!....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or