نرم افزار های روز

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
PhoneTrayDialup

PhoneTrayDialup

dialupscr1small.gif

وقتی که آنلاین هستید به کمک این برنامه می تونید بفهمید کی بتون زنگ میزنه و زده .

حجم : 1.24 مگابایت

دانلود

کرک

آخرین ویرایش:
خلیل جان من میخوام WMA رو به mp3 تبدیل کنم. بعد از این برنامه نرو هم استفاده کردم. ولی محدوده برای ثبتش هم تو سایت رفتم اما ثبت نام نداره. bit rate رو هم بالا بردم نویز هم کردم اما مشکل همونه که نوشتم.

دوستان سلام

برو بچه كسي نرم افزاري نميشناسه باهش بشه فايلهاي تصويري رو به صوتي تبديل كردو به هر پسوندي دوست داريم صوتي

خليل جان شرمنده از يكي شنيده بودم

دوستان سلام

برو بچه كسي نرم افزاري نميشناسه باهش بشه فايلهاي تصويري رو به صوتي تبديل كردو به هر پسوندي دوست داريم صوتي

خليل جان شرمنده از يكي شنيده بودم]

سُلام دوستان
ببخشید ....... کسی میتونه برای من این برنامه رو پیدا کنه .... Ultimate Human Body
خیلی کارش دارم ...... لینک راپیدشو پیدا کردم ولی بدردم نمی خوره ..... حدودا 700 مگ باید باشه ......

ممنون
بای

سُلام دوستان
ببخشید ....... کسی میتونه برای من این برنامه رو پیدا کنه .... Ultimate Human Body
خیلی کارش دارم ...... لینک راپیدشو پیدا کردم ولی بدردم نمی خوره ..... حدودا 700 مگ باید باشه ......

ممنون
بای
The_Ultimate_Human_Body_orig.jpg

سلام
امیدوارم این همونی باشه که می خواستین
قسمت اول - 50مگ
قسمت دوم - 50 مگ
قسمت سوم - 50 مگ
قسمت چهارم - 50 مگ
قسمت پنجم - 50 مگ
قسمت ششم - 50 مگ
قسمت هفتم - 32.5 مگ

Code:
[B]password:[/B] www.AvaxHome.ru

اگه علاقه به Rapidshare ندارین میتونین از این لینک زیر استفاده کنید

قسمت اول
قسمت دوم
قسمت سوم
قسمت چهارم
قسمت پنجم
قسمت ششم
قسمت هفتم

یا

Torrent

دوستان سلام

خليل جان شرمنده از يكي شنيده بودم
بهزاد جان کافیه هر Convertor که میخوای دان کنی
Color7,Total Video,Xilisoft,Imtoo
من چند وقت پیش یه کرکی ساختم که تمام نرم افزار های شرکتهای Xilisoft و Imtoo رو کرک میکرد
میتونی اونو از اینجا بگیری
دانلود

یا

دانلود

بعد برو تو یکی از سایتهای Xilisoft.com یا Imtoo.com و هر نرم افزاری خواستی جهت فایلهای صوتی تصویری دانلود کن

ولی اگه میخوای میتونی نرم افزار Color7 رو هم دان کنی(از قسمت سرچ تاپیک استفاده کن)

البته من خیلی وقته کرکمو تست نکردم ولی اگه مشکلی بود بگو

این رو که چند وقت پیش مهرپویا معرفی کرد:cheesygri

راستی:
به نظر من برنامه ی جالبی نیست!!
چیه جای تورو تنگ کرده؟:cheesygri:cheesygri:-"
خوب حالا که از اون نرم افزار خوشت نیومد یکی دیگه میزارم عزیز

P.S:پست امینو از یه تاپپیک دیگه آوردم اینجا

Craagle 1.91
untitled2.gif

این نرم افزار علاوه بر اینکه خیلی از سایتهای کرک رو سرچ میکنه و خیلی از سایتها رو هم برای سریال میگرده دنبال Cover مورد علاقه شما هم میگرده
کلا با این نرم افزار میتونین کرک ، سریال یا Cover برنامه ها و بازی ها رو پیدا و دانلود کنین
Download

آخرین ویرایش:
مهر پویا جان دستت درد نکنه .... خیلی عالی بود و بدرد بخور
یه تشکر کافی نبود خداییش !

خواهش میکنم ، قابلی نداشت

سلام. لطف کنید برنامه website x5 رو برام پیدا کنید.​

logo.jpg

نرم افزار طراحی سایت در پنج قدم
با استفاده از این نرم افزار بدون نیاز به دانستن کدهای HTML سایت خود را به راحتی بسازید

Download

Crack

سلام. این تبلیغ بالای این صفحه (تبلیغ سایت یگانه) رو با چه برنامه ای ساختند چون من برنامه های banner سازی که دارم اصلا حروف فارسی رو پشتیبانی نمی کنند؟

ممنون. ولی اگه لطف کنی بگی چطور می تونم کرکش کنم ممنون می شم. چون توی از توی برنامه نمی تونم رجیسترش کنم. اصلا جایی برای وارد کردن unlock code نیست. می تونی برنامه رو دانلود کنی طرز کرک کردنش رو بهم بگی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or