نرم افزار های روز

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منظور شما Nod32 چیه؟! یعنی اصلا شما از کجا میدونید من این ویروس گیرو دارم؟!!! اصلا مگه لینکی گذاشته بودی من که ندیدم!!
من اصلا نمیدونم این ویروس گیر کجا نصب میشه؟! تا هر وقت خواستم اجراش کنم؟!
بابا این مروگر آشغال چیه که گذاشتی صد رحمت به IE زد کامپیوتر ترکوند رفت. سر تا پاش عیبه!! می خوام یک پستی بفرستم 5 دقیقه طول میکشه!! عیبهای دیگری هم داره که در زبان نگنجد!! 45 دقیقه از کارتم سوزوند!! توصیه میکنم همین Mozilla 1.5 رو با هیچی عوض نکنید.

آخرین ویرایش:
منظور شما Nod32 چیه؟! یعنی اصلا شما از کجا میدونید من این ویروس گیرو دارم؟!!! اصلا مگه لینکی گذاشته بودی من که ندیدم!!
من اصلا نمیدونم این ویروس گیر کجا نصب میشه؟! تا هر وقت خواستم اجراش کنم؟!
بابا این مروگر آشغال چیه که گذاشتی صد رحمت به IE زد کامپیوتر ترکوند رفت. سر تا پاش عیبه!! می خوام یک پستی بفرستم 5 دقیقه طول میکشه!! عیبهای دیگری هم داره که در زبان نگنجد!! 45 دقیقه از کارتم سوزوند!! توصیه میکنم همین Mozilla 1.5 رو با هیچی عوض نکنید.
سلام.
چی میگی هاشم؟
چیزی خودره تو سرت؟؟
میگم انتی ویروس NOD32 رو میخوای یا نه؟؟
در ضمن این مرورگر افا هست شما برو همون Mozilla Firefox 2.0 رو دانلود کن خیلی خفنه!

امین خودت گفتی NOD32 چطوره با لینک رپید شیر حال میکنی حالا اگه تو جای من بودی از این جمله چه برداشتی داشتی؟!
پس برای چی لینک Fire fox 2.0 نمی ذاری؟!

امین خودت گفتی NOD32 چطوره با لینک رپید شیر حال میکنی حالا اگه تو جای من بودی از این جمله چه برداشتی داشتی؟!
پس برای چی لینک Fire fox 2.0 نمی ذاری؟!
اصلا منظورت رو نمفهمم!
بالاخره میخوای؟:biggrin1:

Mozilla Firefox 2.0

همون نفهمی بهتر!
301.gif
اون چیزهایی که هم می دونی یادت میره!
283.gif

اين نرم افزاري كه مي خوام بگذارم يه پلير خيلي توپه كه هر فرمت ويدويي رو اجرا ميكنه.اين براي كسايي خوبه كه فيلم با پسوندهاي عجيب غريب دانلود مي كنن و با دايويكس پلير باز نميشه.من باهاش فايل bin هم اجرا كردم.هر فرمتي رو اجرا ميكنه.هر چي ازش تعريف كنم كم گفتم.

نام : VLC Player

دانلود

اين رو كسايي كه فيلم دانلود ميكنن حتما بگيرنش.

qsmile.jpg

كوئيك اسمايل نرم افزاريست كه به شما اين امكان را ميدهد بدون دغدغه خاطر در هر محلي كه نياز داريد از شكلك (اسمايلي)‌ استفاده كنيد. سازندگان این برنامه تمام تلاش خود را بكار برده اند تا كامل ترين ابزار اسمايلي را تهيه كنند و در اختيار قرار دهند، بدون اغراق با در اختيار داشتن كوئيك اسمايل در هر محلي ميتوانيد از شكلك هاي متنوعي استفاده كنيد. به طور مثال در وبلاگ نويسي، ايميل، محيط ياهو ميل و جي ميل، در مايكروسافت ورد ، فرانت پيج و ... همچنين استفاده اصلي برنامه براي كاربران انجمن هاي اينترنتي (فروم ها) ميباشد. استفاده از اين ابزار رايگان، كاربردي و محبوب براي همه افراد توصيه ميشود.​

كوئيك اسمايل ابزاري رايگان و تهيه شده توسط برنامه نويسان ايراني است. ابزاري كه با توجه به نياز شديد كاربران براي استفاده راحت تر از شكلك در در فروم ها، 2 سال پيش تهيه شده و از نسخه يك تا به امروز تغييرات فراواني داشته است. ابزار پيش رو در نسخه سه خود اين امكان را براي كاربر ايجاد كرده است تا بتواند خود براي شكل ظاهري برنامه تصميم بگيرد و براي آن اسكين طراحي كند. هم اكنون شما ميتوانيد در محيط مايكروسافت آوت لوك كه يكي از ايميل كلاينت هاي محبوب هست از اسمايل استفاده كنيد و همچنين ديگر ايميل كلاينت ها. در كنار برنامه اصلي ابزار هاي جانبي ديگري نيز تهيه شده اند تا كار برنامه را تكميل كنند. اين ابزار ها روزبروز در حال تكميل هستند، شما نيز ميتوانيد ابزارهايي طراحي كنيد و به نام خود در برنامه قرار دهيد.

از ویژگی های این ابزار مفیدمیتوان به موارد زیر اشاره کرد:

- Forum Tools Supported
كاربران فروم اين نگراني را براي ارسال انواع كد ها نخواهند داشت. در كوئيك اسمايل همه اين ابزار ها در اختيار شماست. كاربران فروم ميتوانند كد هاي مخصوص HTML , PHP , Normal CODE را با استفاده از ابزار داخلي برنامه ارسال كنند. همچنين كد هاي مربوط به تصوير. ابزار جانبي جديدي اضافه شده است به نام Forum Editor تا تمامي ابزارهاي مورد نياز اديت متن هاي فروم را در يك محل داشته باشيد.
- Favorites List
ليستي از شكلك هاي مورد علاقه ايجاد كنيد، از نسخه دو اين امكان وجود داشته و اكنون با قدرت بيشتري اين امكان توسعه يافته است. روي شكلك راست كليك كنيد و به ليست خود اضافه كنيد. چندين ليست مختلف ايجاد كنيد و در آن واحد به همه آنها دسترسي داريد. امكان جديدي نيز وجود دارد كه بر اساس استفاده (تعداد كليك) نيز يك ليست آتوماتيك ايجاد شود. همه اينها را در تب fav خواهيد داشت.
- Best Smiley Collection
گالري شكلك هاي شامل بهترين ها است و اين سياستی است كه در تمامي نسخه هاي برنامه اعمال كرده اند و همواره با گزينش بهترين شكلك ها رضايت كاربران برنامه را جلب كرده اند. این ليست هر روز نيز با درخواست كاربران بهبود يافته و به ليست نهايي رسيده است. براي نسخه هاي جديد تر منتظر شكلك هاي جديد نيز باشيد. در نسخه جديد به درخواست كاربران براي هماهنگي بيشتر با مسنجر ياهو شكلك هاي جديد ياهو مسنجر به برنامه اضافه شدند.
- Drag and Drop
از نسخه 2 به بعد اين امكان وجود داشته است، بدين معنا كه شكلك را كشيده و به داخل محيطي كه نياز داريد مياندازيد. به طور خود كار شكلك به محل مورد نظر ارسال ميشود.
- HTML Supported
در صورتي كه اديتور مورد استفاده شما براي ارسال شكلك از نوع HTML باشد كد مخصوص آنرا براي آن ارسال ميشود. بدين معني كه از شر ارسال كد به صورت تگ ها خلاص ميشويد و شكلك را در هنگام ارسال در اديتور خواهيد ديد. از جمله اين اديتور ها اديتور هاي WYSI و مايكروسافت فرانت پيج و ...
- Skin Base
نسخه جديد برنامه داراي چندين اسكين ميباشد كه خود شما نيز ميتوانيد براي آن اسكين طراحي كنيد و براي استفاده ديگران براي سايت ارسال نماييد. با استفاده از ابزار اسكين ميكر پروفايل بسازيد و اسكين هاي جديد را نيز از سايت دانلود كنيد.

download.gif
دانلود - 2.42 مگابایت
key.gif
پسورد: www.p30download.com
home.gif
سایت سازنده

yahoo_8_1.jpg

آپدیت شد!
جدیدترین نسخه ی یاهو مسنجر، دنیای اینترنت بسیاری از کاربران ایرانی

ویژگی های سری جدید یاهو مسنجر عبارتند از:
- تلفيق با نرم افزار پيغام رسان مايکروسافت Windows Live (MSN) Messenger، شما ميتوانيد آي دي MSN دوستان خود را در ياهو مسنجر اضافه کنيد و از وضعيت آنلاين بودن آنها مطلع شويد و با آنها چت کنيد!
- امکان ارسال و دریافت فایلهایی تا سقف 1 گیگا بایت از طریق مسنجر
- تماس رایگان تلفنی بین دو کامپیوتر (PC-to-PC) و تماس بین کامپیوتر و تلفن با کمترین هزینه
- پلاگین (Plugins) هاي ويژه برای Yahoo! services, eBay, Amazon.com
- مشاهده وضعیت دوستان در Yahoo! 360°​

key.gif
download.gif
دانلود - 11.7 مگابایت
pictures.gif
لیست کامل شکلک ها | لیست شکلک های مخفی
home.gif
سایت سازنده
undo.gif
لینک منبع

اقا یه برنامه بدید که بشه باهاش اهنگ رو از صدا جدا...مثل صدای خواننده رو حذف کنه فقط اهنگ رو بگیره

چندتا برنامه هست ولي هيچ كدوم به درد نميخوره چون كامل صدا رو جدا نميكنن.معلومه شما هم ميخواي خواننده بشيااااا...كلككك...!!!!:biggrin1:

virtual_dj.jpg

اگر از طرفداران DJ هستید این برنامه را از دست ندهید با استفاده از این نرم افزار میتوانید میکس های حرفه ای بر روی فایل های Mp3 اعمال کنید، از DJ های نوپا گرفته تا DJ های حرفه ای همه میتوانند از این نرم افزار برای کارهای خود استفاده کنند. این برنامه با قابلیتهای فراوانی که در افکت گذاری فایلهای صوتی به صورت DJ دارد، به یکی از نرم افزارهای برجسته DJ تبدیل شده است.

به زبانی ساده شما با این نرم افزار میتوانید همزمان دو قطعه صوتی را پخش کرده در هنگام پخش از اختیاراتی چون کم و زیاد کردن صدای هر قطعه، افزایش و کاهش سرعت پخش، کنترل کانال های صوتی، اکولایزر پیشرفته، عقب و جلو بردن به صورت DJ و در نهایت ضبط قطعه پخش شده برخوردار شوید!​

download.gif
دانلود - 12.99 مگابایت
key.gif
home.gif
سایت سازنده
undo.gif
لینک م

box_mp3splitter.gif

با استفاده از این نرم افزار می توانید فایلهای MP3 خود را به قطعات کوچکتر و کم حجم تبدیل کنید! این نرم افزار توانایی تکه تکه کردن فایلهای MP3 را دارد و شما می توانید با تقسیم کردن یک فایل MP3 به قطعات کوچکتر دانلود آنها را از سایتتان برای بازدیدکنندگان آسانتر کنید همچنین این نرم افزار عکس این کار را هم برایتان انجام می دهد یعنی فایلهای تکه تکه شده را بعد از دانلود و یا انتقال به صورت یک فایل MP3 در می آورد بدون آنکه به کیفیت فایل آسیب برساند! از سایر ویژگی های این نرم افزار می توان به تبدیل فرمت MP3 به WAVE و پشتیبانی از فرمت cue. اشاره کرد.همچنین این نرم افزار محیط ساده و زیبایی را برای کار برای شما فراهم می آورد.​

download.gif
دانولد - 1.44 مگابایت
unlock.gif
کرک - 912 کیلوبایت
home.gif
سایت سازنده
undo.gif
سایت مرجع

intro.gif

Power Audio Editor
یک نرم افزار پیشرفته با قابلیت های فراوان برای ویرایش فایلهای صوتی، شما توسط این نرم افزار میتوانید موسیقی، صدا و هرگونه صوت دیگری را ضبط، ویرایش و با صداهای دیگر میکس کنید، به کمک این برنامه میتوانید بر روی صوت ایجاد شده انواع افکت های صوتی را اعمال کنید و سپس آن را بر روی CD ضبط کنید و یا از طریق اینترنت منتشر کنید، محیط ساده این نرم افزار به شما کمک میکند تا تمام کارهای فوق را به سادگی انجام دهید، این برنامه تقریباً همه فورمت های صوتی را پشتیبانی میکند، و فایل های صوتی ایجاد شده توسط این برنامه را میتوانید برای استفاده در Power Point و یا انیمیشن های Flash بکار ببرید.​
- تبدیل متن به صدا
- یک برنامه ضبط صوت کوچک اما هوشمند برای ضبط سریع صوت
- ذخیره قسمت های بریده شده فایلهای صوتی بر روی هارد دیسک
- قابلیت زوم بر روی نمودار ارتعاشات صوتی
- ضبط صدا از طریق میکروفون، ورودی های کارت صوتی DVD / VCD / CD Player, Tapes and LP's, MP3 Player, RealPlayer, Windows Media Player, رادیو اینترنتی، گفتگو های اینترنتی و یا صفحات وب
- ویرایش فایل های صوتی با فرمان های معمولی ویندوز Copy, Cut, Paste, Delete
- تغییر فورمت فایل های صوتی
- اعمال افکت های گوناگون بر روی صوت
- اعمال فیلتر های صوتی بر روی قسمتی از صوت
- ویرایش مشخصات فایل صوتی​

download.gif
دانلود - 7.4 مگابایت
key.gif
Serial: AEG5945735
unlock.gif
کرک
pictures.gif