نرم افزار های روز

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام. اینجا کسی تو کار هک مک نیست؟ اینجا من از اینترنت ساعتی 900 تومان استفاده می کنم!! فکری به حال ما بدبخت هم بکنید! برنامه, چیزی سراغ ندارید که بتونم این قیمت را کاهش بدم؟ مثلا برم مخابرات را هک کنم؟​
برنامه ای است که زمان استفاده از اینترنت را افزایش بده؟​

نوشته شده توسط Hashem:
سلام. اینجا کسی تو کار هک مک نیست؟ اینجا من از اینترنت ساعتی 900 تومان استفاده می کنم!! فکری به حال ما بدبخت هم بکنید! برنامه, چیزی سراغ ندارید که بتونم این قیمت را کاهش بدم؟ مثلا برم مخابرات را هک کنم؟​
برنامه ای است که زمان استفاده از اینترنت را افزایش بده؟​
:)
من یه زمانی از این کار ها میکردم ولی نه که برم مخابرات رو هک کنم :eek:
من یه برنامه ی ساده داشتم و میرفتم تو کافی نتهایی که دیلاپ بودن و یوزر و پس رو برمیداشتم :) ولی خدا شاهده یک بار هم استفاده نکردم.:cheesygri

نوشته شده توسط Hashem:
پس سوال دومی چی شد؟

اين مشكل بساري از سي دي هاي ويندوز هست. فقط كافيه موقعي كه قفل ميكنه با دكمه كامپيوتر رو ريست كني. در مرحله بعد درست ميشه.

سلام.
نسخه ی جدید Mozilla Firefox هم اومد البته فرقی نکرده ولی بالاخره جدیدترینه ;)
Firefox.jpg

Download Firefox 1.5.0.5 for Windows, English (4.9MB)

البته دوستانی که از این مرورگر استفاده میکنن دانلود نکنن چون به زودی پیغامی به صورت زیر براشون میاد:

update.jpg

نوشته شده توسط Mehdi_18:
ببينم پس اين ورژني كه من دارم (ورژن 3.0a1) چيه؟
سلام.
والا نمیدونم این ها چین منم یه دف همین ورژن شما رو دانلود کردم فرقش رو نفهمیدم ولی چیزی که معلومه جدیدترنیش 1.5.0.5 هست که تو سایت خود موزیلا هست:
http://www.mozilla.com/firefox/

Dvd

سلام من یک DVD گرفتم DVD rom نمی خونه می گه please insert disk into drive در حالی که DVD توشه. فکر م کنید مشکل از چیه؟ توی DVD writer هم این مشکل را می داد!​

نوشته شده توسط Hashem:
سلام من یک DVD گرفتم DVD rom نمی خونه می گه please insert disk into drive در حالی که DVD توشه. فکر م کنید مشکل از چیه؟ توی DVD writer هم این مشکل را می داد!​
میگم احتمالا دی وی دی خام بوده :-"

نوشته شده توسط Hashem:
تا اونجایی که من میدونم درست رایت نشده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or